Sizce doğru mu yapıyorum?

Aqqes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
917
182
33
İlişkinizde sürekli siz plan yapıyorsanız siz buluşmak istiyorsanız bi süre sonra yorulur musunuz ? Benim ilişkim böyle işte ama kendim karar verdim kendimi geri çekeceğim memleketler ayrı üniversite ise aynı yerde okuyoruz. Bugün ikimizde geldik aynı yere şimdi ben çoktan ne zaman buluşuyoruz derdim ama demedim daha zor tutuyorum kendimi ama içim içimi yiyor acaba ne zaman görüşelim dicek diye, bazılarına bakıyorum özledim yanına geliyorum der ama benim ilişkimde böyle malesef rahatına düşkün bi insan sizce yaptığım doğru mu ?

Ya bazısı böyledir. Entegre olamıyor insani ilişkilere.
Planı ona bıraksan, sen bilirsin bana uyar der.
2 saat nereye gidileceği konuşulur, bir tarafın idareci olması gerekiyor. Yönetmeli aktiviteleri.
Seninkine kalsa tüm gün yatar, arada 2 mesaj yeter. İlişki işte

İlişkinizde sürekli siz plan yapıyorsanız siz buluşmak istiyorsanız bi süre sonra yorulur musunuz ? Benim ilişkim böyle işte ama kendim karar verdim kendimi geri çekeceğim memleketler ayrı üniversite ise aynı yerde okuyoruz. Bugün ikimizde geldik aynı yere şimdi ben çoktan ne zaman buluşuyoruz derdim ama demedim daha zor tutuyorum kendimi ama içim içimi yiyor acaba ne zaman görüşelim dicek diye, bazılarına bakıyorum özledim yanına geliyorum der ama benim ilişkimde böyle malesef rahatına düşkün bi insan sizce yaptığım doğru mu ?
Yok anacım yok. Sen plan yapmadan sen dürtüklemeden bişey yapmazlar. Yapanı bir elin parmagini gecmez şansın varsa denk gelirsin. Yoksa heppsi böyle. Hep yönlendireceksin. Hep biseyleri söyleyeceksin. Başka türlüsüne kafaları asla basmaz.

Bu rahatına düşkünlük değil ki ilgisizlik..
Sevgilimle aynı üniversitede olup görüşmeyeceğiz? Düşüncesi bile saçma.
Birbirimizin dibinden ayrılmazdık heralde.

Alışkanlık yapmış bünyesinde bunu da yine siz yapmışsınız maalesef kötü olmuş. Burada hatanın çoğu sizin ozlemesine size teklif sunmasına izin vermediğiniz için bu sorunu yaşıyorsunuz. Bu konuyu karşı tarafla konuştunuz mu kendisi ne tepki gösteriyor?

Ya bazısı böyledir. Entegre olamıyor insani ilişkilere.
Planı ona bıraksan, sen bilirsin bana uyar der.
2 saat nereye gidileceği konuşulur, bir tarafın idareci olması gerekiyor. Yönetmeli aktiviteleri.
Seninkine kalsa tüm gün yatar, arada 2 mesaj yeter. İlişki işte
Peki kendimi geri çekmem doğru mu

Alışkanlık yapmış bünyesinde bunu da yine siz yapmışsınız maalesef kötü olmuş. Burada hatanın çoğu sizin ozlemesine size teklif sunmasına izin vermediğiniz için bu sorunu yaşıyorsunuz. Bu konuyu karşı tarafla konuştunuz mu kendisi ne tepki gösteriyor?
Haklısın düzeltecem diyor yine aynı o buluşalım demeden ben söylemiyim dimi kendimi çekeyim

Bu rahatına düşkünlük değil ki ilgisizlik..
Sevgilimle aynı üniversitede olup görüşmeyeceğiz? Düşüncesi bile saçma.
Birbirimizin dibinden ayrılmazdık heralde.
Ama huyu buysa napabilirsin ki

Bence de ses etme bekle gör ne zaman istekte bulunacak. Ne o öyle meraklı gibi.
Aklıma eski günler geldi bak şimdi yaaa eşim özledim bari cama çık derdi çıkardım bakışırdık :-) ney gidi günler hey valla duygulandım :-)

Kendini geri çeksen de olmuyor malesef. Sen acaba bugün seni özledim yanına geliyim mi der diye bekleyip durursun , bugün demez yarın demez, sonraki gün demez. Sen kendi kendini yersin ben onu ozlerken o beni özlemiyor mu diye? Millete bakarsın sevgilileri sürpriz yapar bı anda çiçekle çıkar karşısına , benim eksiğim ne diye düşünür üzülürsün. Özlersin , görüşmek istersin sesini duymak istersin yok ama ondan bir adım goremezsin. Hep ben mi diyeceğim yaa yeter diye isyan edersin. Böyle böyle devam eder bu. Değişmez de o adam. Nerden mi biliyorum . Vardı bı tane de bende. Uzak mesafeydik bir de biz. Ömrümü yedi, buradan selam olsun sana ey eski sevgili az sinir etmedin beni:KK12:

Peki kendimi geri çekmem doğru mu
Ben eğer mutluysan, ilişkide taktik izlemeye hoş bakmıyorum.
Av için, savaş için taktik yapılır. Rekabet YÖK ki, sevgilisiniz siz.
Mutluysan böyle, devam et.
Ama eğer dediğim gibiyse sevgilin.

Tanımıyorum, afaki konuşuyorum. Belki de önem vermiyor sana, tavrı bu yüzden.

İlk mesajında okuduğum kadarıyla yorum yaptım.

Ben yine de mutluysan devam et derim. Bitirse bitirsin. Boşver, gezmelerin kar kalır sana :)

Kendini geri çeksen de olmuyor malesef. Sen acaba bugün seni özledim yanına geliyim mi der diye bekleyip durursun , bugün demez yarın demez, sonraki gün demez. Sen kendi kendini yersin ben onu ozlerken o beni özlemiyor mu diye? Millete bakarsın sevgilileri sürpriz yapar bı anda çiçekle çıkar karşısına , benim eksiğim ne diye düşünür üzülürsün. Özlersin , görüşmek istersin sesini duymak istersin yok ama ondan bir adım goremezsin. Hep ben mi diyeceğim yaa yeter diye isyan edersin. Böyle böyle devam eder bu. Değişmez de o adam. Nerden mi biliyorum . Vardı bı tane de bende. Uzak mesafeydik bir de biz. Ömrümü yedi, buradan selam olsun sana ey eski sevgili az sinir etmedin beni:KK12:
Ben bırakmak değil onun üstüme düşmesini istiyorum acaba suç ben de mi

Ben bırakmak değil onun üstüme düşmesini istiyorum acaba suç ben de mi
Değişmez işte bekleme. Bir süre sonra beklememeye başlıyorsun. Ben artık alışmıştım kendim daha vurdumduymaz olmuştum. Hatta kendi diyordu bana gelmemi istemiyor musun artık diye? Sen umursamaz olunca dank ediyor ama fazla değişmiyor. Zaten bizim başka sebeplerden bitti bundan dolayı değil.

Ama huyu buysa napabilirsin ki

Bu huy değil hanımefendi.
Sevgilinizin sizinle görüşmek istememesini rahatına düşkünlük olarak görmeniz neyin kafası onu hiç anlamadım da.
İlgisizlik bunun adı.
Siz kabul etmek istemeseniz de öyle.

Bizde de hep ben teklif ederdim,hemen kabul eder,gayet keyifli zaman geçirir,biraradayken de hesap ödemesi olsun,sohbeti muhabbeti olsun çok güzel zaman geçirirdik,hiç kendimi kötü hissettirmezdi bana,benim dürtmemle de evlendik hatta ben istedim bebeğe karar verdik,ben istedim ev aldık,bizim ilişkide plan yapan ben uyum sağlayanda o,ilgisizlik gibi değilse kötü bi niyet sezinlemiyorsanız çok deşmeye gerek yok ya,bence tolere edilebilir :KK49:

Back
X