İnşallahAllahın sevgili kuluymuşsun ki kurtulmuşsun daha ne istiyosun. Gerçekten sevse değer verirdi düşüncelerine. Bu sebepten ayrıldıysa insanın aklına bunun amacı başka düşüncesi geliyor. Gencecik kızsın. Önüne bak. Gül geç. Unutursun.
Gerçekten seven insan eve gitmedin diye ayrılmaz, onun amacı başkaymış. Hiç kafanı takıp kendini üzme hayatına bak.
Şu an hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor gerçekten . Böyle bi adamı sevdiğim için kendime çok kızıyorum hala da üzüldüğüm için de kızıyorum. Dağınığım yani ne zamana toparlanıcam bilmiyorum. Ama yorumun moral oldu çok sağol insan böyle zamanlarda anlaşılmaya muhtaç oluyor..Sakın sakın üzülme. Biliyorum şuan canın yanıyor sindiremiyosun ama o iş öyle olmaz yok güvenmiyosan ogüvenmiyosan olmaz ne ya! Zaman geçer alışırsın sende istersen gelişir bu tarz şeyler. Benimde başıma geldi seni çok iyi anlıyorum. Veben gittum... Ama allahtan bişey olmadı çok şükür. Şuan tabiki seneler geçti aradan zaten ertesi yıl evlendi. Neyse sakın takma ve hayatın boyunca böyle teklifle gelen erkeğe güvenme. Daha çook gençsin geçmez dersin ama geçiyor...
Teşekkür ederim :)Oo iyi kurtulmuşsun. Sapık herif ne demek eve cagırmak gelmedi diye ayrılmak. Bastan niyetini belli etmiş sevinmelisiniz. Yasınız cok genc cok cok daha iyilerini bulursunuz hic merak etmeyin
Bencede öyle teşekkürlerr :)Dogru yapmisin güzelim :) hic icine dert olmasin. Iyikide gitmemisin. Seni seven her kararinla sever
Konum dirildi :)Verilmiş sadakan varmış
AnamKonum dirildi :)
2 ay içinde çok kez anladım gerçekten verilmiş sadakam varmış çok haklısınız
Hayır hayır sizden önce dirilmişti ama bugün içerisindeAnamirezil oldum
Kim yaptı la bunu
Ee yeni biri var mı sorayim bari
Hayır hayır sizden önce dirilmişti ama bugün içerisinde
Yok henüz o safhaya gelemedim ya daha zaman lazım :)
Ama bi gelişme var konuyu açmama sebep olan şahıs pişman olup geri döndü :))
EtmediiimmmKabul etmedim de
Etmediiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?