eger bı ınsann bır kere yalan soylerse sevdıgı ınsana bunun gerisi kesin gelir 1 yıllık bır ılıskınız varken neden yalan soyleme geregını duyuyorkı belkıdedaha oncede soylediii.. sonucta bu ızın vermemeler karslıklı degılmıydıı.. ndn yapmanı ıstemedıı bırseyı kendısı yapıyorkı ayrılmak değilde cezalandırabılrıdın bır kac gun konusmayarak pekı sana karşı normalde tavırları nasıldı :S
Kızlar bir yıldır birlkte olduğum sevgilim vardı. bugüne kadar.onunla bi ilişkiye başlarken de onu uyarmıştım yaaln söylemesin diye.ama söyledi.ilk sefernde afettim çünkü çok pişmandı,bidaha tekrarlanmıcak dedi defalarca özür diledi.bugün yine yalan söylemiş.arkdaşlarıyla eğlenmeye gitmişler bana dün telefonunun şarjınn bitmek üzere oldğunu ve akrabalarında olduğunu söyledi ama öyle değilmiş.niye yalan söyledin dediğimde hiçbiyere gitmeme izin vermiodun dedi.ama onu kendiside yapıodu.bunun için ayrılıcaksın demek bu kadar basitsin dedi.o mesajı gördükten sonra telefonumu kapattım 3 4 saattirde kapalı.bidaha beni arama dedim.
sizce haklımıyım?? yoksa verdiğim tepki çok mu büyük? :çok üzgünüm :çok üzgünüm:
yani yalan söylemesii hoş bişey değil ama ben bu izin olayını anlayamıyorum nedir izin yaaa:uhm: heralde benimde böylee her şeye karışan bi sevgilim olsa saçma sapan konularda benden izin alacaksın dese bende yalan söylerdim eğri oturup doğru konuşmak lazım şimdi.
kendisi sizi kısıtlıyo,siz onu...
gitmek istedigi yerlere izin vermednz diye gizlice gidiyo...
ee rahat bırakın birbirinzi o zaman cnm :1ninca:
ayrıca aynı hatayı 2.kez yapmış..devamı gelir bunun.iyi düşün...
ayrılmam diyosan sende çık gez :dance:
İzin mi ? -tatlicadiarzu-
Merak ediyorum,sevgilisinden izin alanlar,kurallara uyanlar,hesap verenler.. anne-babasına da aynı davranışı sergiliyorlar mı diye ?
İlişkiyi,doğru mu yaptım ? konusuna hiç değinmeyeceğim de.
Gençlik daha bilinçli bir şekilde düşünüp yaşarsa ilişkileri böyle çocukça değil,daha güzel daha anlamlı şekilde yaşanır diye düşünüyorum.
Doğru,düzenli şekilde adımlar atılsın ki,ilerisi için iyi bir zemin oluştursun.
çocuk gibisiniz bence izin vermeme olayları filan çok saçma tabikide çıkıp arkadaşlarıyla gayet güzel gezebilir sizde gezebilirsin ama hemcinslerle olmak şartıyla.yalan konusunu gelirsek bu dünyada yalan söylemeyen bi insan yok sen bile yalan söylemişsindir sevgiline bu hayatta var çünkü sen sana yalan söylemeyecek birisini ararsan daha çok ararsın
arkadaşım yanlış anlama kim olursa olsun bu şekilde baskıya dayanamaz.sana yapılmasını istemediğinşi başkasına yapmayacaksın.belkide senin senin merakın ve baskın onu böyle yapmaya itmiştir.karşılıklı güven olmasa bu sorunları çok yaşarsınız.arkanı döndüğünde bu adam ne yapıyo diye düşünmekten vazgeç oda böyle davranmaktan vazgeçecektirr.aslında ayrılmakta iyi yapmışsın kanımca,boşver balık baştan kokar.ama baskı güzel değil.fazla merakda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?