• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siZce doğru olan hangisi??Kafayı yiyeceğim

İnanmıycaksınız defolun ewimden dedim nasıl o raddeye geldşm bilmiyorum ama 3 def ettim herseferinde pişkin pişkin oğlumun evi sana ne dedi gözüme baka baka
Ayy çok kötü .
KocaniZ şey desin o zaman . gelmeyin anne gelirseniz kantaro evi terkedecekmis desin .

• Beğen
Reactions: anu
masarflari kabul etmiyolarmi
zirla evinize nasil geliyolar anlamiyorumkii
esiniz illaki sen yokken umut isigi evriyodur
bence gitme o kotu sartlaara
çocugun yokmu , olursa napacasin okulu vs olunca
geçicii çozum bu sneinki kokden halletmen lazim problemi

Ewet çoçuk yok oda ayrı bir dert
Dış gebelik gecrdim
Küretaj oldum
Bana geçmiş olsun demiyen insanlar bunlar

Kaynım ünv okuyor 3 senesi var biz üç sene idare edicez sonra top onda böyle bi adetleri var bunların anne babaya en küçük oğlan bakar

ben hatırlıyorum sizin konunuzu..
bence köye gitmeyin kendi annenize gitme şansınız varsa oraya gidin..

Sakın köye gitmeyin ne işiniz var orda. Ne yapıp edip dayalı döşeli falan ev tutsunlar.

ben hatırlıyorum sizin konunuzu..
bence köye gitmeyin kendi annenize gitme şansınız varsa oraya gidin..

Ailem bir uçta ben bir uçta eşim de çaresiz görüyorum onu yanlız bırakamam gerçkten ben bir üzülüyrsam eşim 10000 üzülüyor zaten öle olmasa 2 dk durmazdım o ayrı ya

Köyde doğup büyümüş kv kk neyin kasıntısını yapıyorlarsa artık ,maksat eziyet olsun üstelik istenmediklerini bile bile yazık koca koca insan ama anlayışı sıfır masraf hizmet beleş .

Sakın köye gitmeyin ne işiniz var orda. Ne yapıp edip dayalı döşeli falan ev tutsunlar.

Tutmuyor masraflar size ait olrsa tutun diolar .
Eşimde bak yakında ew kiralarlarsa yazın da gtmezler hep burda kalırlar o zam dersin ahh kışları idare etseydim pişman ederler bzi diyor

Köyde doğup büyümüş kv kk neyin kasıntısını yapıyorlarsa artık ,maksat eziyet olsun üstelik istenmediklerini bile bile yazık koca koca insan ama anlayışı sıfır masraf hizmet beleş .

Ben Ege de doğup büyüyen
Hawasından geçilmeyen o töbe töbe

Ailem bir uçta ben bir uçta eşim de çaresiz görüyorum onu yanlız bırakamam gerçkten ben bir üzülüyrsam eşim 10000 üzülüyor zaten öle olmasa 2 dk durmazdım o ayrı ya

valla kusura bakma da kuru kuru bende üzülürüm .. icraat var mı yok..
siz böyle bir tepki koymadan kimsenin sizin üzülmenizi taktığı yok belli ki..
ben olsam bir uçta falan dinlemem giderdim kalsınlar başbaşa ..

Eğer sadece bu iki secenek varsa bence kendi eviniz mantıklı , kac odada soba olacak diyelim 2 oda ee nasil olacak diger yerler buz gibi ben kendi evimde kalirdim, herşey kendi düzenimde madem geleckler sizde takmayin kendinize bunu telkin edin . Birkaç ay sonra gidecekler diye düşünün . Gerçekten çok zor yaşadığınız durum ama ne olursa olsun evinizden ayrilmayin bence

valla kusura bakma da kuru kuru bende üzülürüm .. icraat var mı yok..
siz böyle bir tepki koymadan kimsenin sizin üzülmenizi taktığı yok belli ki..
ben olsam bir uçta falan dinlemem giderdim kalsınlar başbaşa ..

Ya anlamıyorsunuz çünkü tuhaf geliyor biliyorum normal insana tuhaf gelir yani
Bağırıyor çağırıyor ağıza alınmıycak şeyler sölüyor hayatıöı mahvettinz diyor ama tık yok anlamıyolar biz okuttuk biz okuttuk seni deyip işin işinden çıkıyorlar

Ay kafayı mı yedin ne alaka eşin net konuşsun,onlardan maddi yardım mı alıyorsunuz da esin bu kadar ezik

Eğer sadece bu iki secenek varsa bence kendi eviniz mantıklı , kac odada soba olacak diyelim 2 oda ee nasil olacak diger yerler buz gibi ben kendi evimde kalirdim, herşey kendi düzenimde madem geleckler sizde takmayin kendinize bunu telkin edin . Birkaç ay sonra gidecekler diye düşünün . Gerçekten çok zor yaşadığınız durum ama ne olursa olsun evinizden ayrilmayin bence

Ya doğru ama bilmiyorum.
Hoyratça kullanılması eşyalarumın bu rahatlıkları
Ellerini cep lerine atmayışları
Kavgaları gürültüleri offff bilmiyorum

Ya anlamıyorsunuz çünkü tuhaf geliyor biliyorum normal insana tuhaf gelir yani
Bağırıyor çağırıyor ağıza alınmıycak şeyler sölüyor hayatıöı mahvettinz diyor ama tık yok anlamıyolar biz okuttuk biz okuttuk seni deyip işin işinden çıkıyorlar

E o zaman oğulları işten çıksın o baksın, okuttuklari kişi o sen değilsin,seni de kendi annen baban okuttu

Bu konuyu kendinizden fedakarlik ederek cozemezsiniz.Onlarin dusunmesi lazim.Oturun evinizde.Eger sozunuzun ardinda durabilecekseniz esinize net bir tavirla eger onlar gelirse sizin evi terkedeceginizi soyleyin.Gelirlerse oyle de yapin.Yarin birgun cocugunuz olursa cok daha zor olur hersey.

• Beğen
Reactions: anu
Back
X