• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siZce doğru olan hangisi??Kafayı yiyeceğim

Ya anlamıyorsunuz çünkü tuhaf geliyor biliyorum normal insana tuhaf gelir yani
Bağırıyor çağırıyor ağıza alınmıycak şeyler sölüyor hayatıöı mahvettinz diyor ama tık yok anlamıyolar biz okuttuk biz okuttuk seni deyip işin işinden çıkıyorlar

anlıyorum da çözüm var mı yok..
eşinin bir yaptırımı var mı yok..
istemeyen adam kapıyı açmaz başka yere taşınır adres vermez vs vs.. hadi geldiler eve de girdiler bir şekilde konuşmaz ..
yaz boyu bir çözüm düşünürdü ..

tamam siz eşinizi seviyorsunuz eşinizin de sizin gibi düşündüğünü söylüyorsunuz ama eşiniz çözüm konusunda basiretsiz işte.. o zaman çözümü siz bulacaksınız çekin gidin .. bak bakalım eşin o zaman çözümü nasıl buluyor..

Bu konuyu kendinizden fedakarlik ederek cozemezsiniz.Onlarin dusunmesi lazim.Oturun evinizde.Eger sozunuzun ardinda durabilecekseniz esinize net bir tavirla eger onlar gelirse sizin evi terkedeceginizi soyleyin.Gelirlerse oyle de yapin.Yarin birgun cocugunuz olursa cok daha zor olur hersey.[/QUOTE

Çok geç geldikerrr ...
Eşimin yapıcak bişeyi yok gercekten anne babası çok değişik bir ara bunlar ile ilgili br konu açayım belki biraz anlaşılırım

Şöyle biz sobayla uğraşamayız .
Ama ben gidersem ben uğraşıcam
Anladim.. Istemediginizi esinizle birlikte belli ettiginiz halde geliyolarsa, gercekten zor durumda kalmis olabilirler mi? Istemediginizi belirtebiliyosaniz, sizde kaldıkları sure icinde masraflara ortak olmalarini da dile getirebilirsiniz diye dusundum.. Esinizin anne babasi bir de sonuc olarak.. Onun açısından da zor..

Cidden şaka gibi, çocuğunu okutmuş olmanın diyetini bekliyolar, e okutmasalardı madem, kaldı ki seninle ne ilgisi var seni mi besleyip büyütüp okuttular

Esin sünepe başım ağrımasın derdinde,üstüne birde sağda solda x ana babasına bakıyor diyolar hoşuna gidiyor oysa çileyi çeken sensin

Eşin adam olsa madem diyet bekliyorsunuz her ay size şu kadar para huzurumu bozmayın der

Anladim.. Istemediginizi esinizle birlikte belli ettiginiz halde geliyolarsa, gercekten zor durumda kalmis olabilirler mi? Istemediginizi belirtebiliyosaniz, sizde kaldıkları sure icinde masraflara ortak olmalarini da dile getirebilirsiniz diye dusundum.. Esinizin anne babasi bir de sonuc olarak.. Onun açısından da zor..

Fazlasıyla belli ettik hayır fitne fesatdan başka bişi değil biri 54 biri 65 yaşında ele ayağa düşck kadar yaşlı bile değiller.

Aman ne masrafı 2 ye bölmesi zarara sokup giderler

Fazlasıyla belli ettik hayır fitne fesatdan başka bişi değil biri 54 biri 65 yaşında ele ayağa düşck kadar yaşlı bile değiller.

Aman ne masrafı 2 ye bölmesi zarara sokup giderler
Valla bu kadar net isen, esinle halledeceksin.. Gelip huzur bozuyolarsa isleri yok elbet..

Cidden şaka gibi, çocuğunu okutmuş olmanın diyetini bekliyolar, e okutmasalardı madem, kaldı ki seninle ne ilgisi var seni mi besleyip büyütüp okuttular

Esin sünepe başım ağrımasın derdinde,üstüne birde sağda solda x ana babasına bakıyor diyolar hoşuna gidiyor oysa çileyi çeken sensin

Eşin adam olsa madem diyet bekliyorsunuz her ay size şu kadar para huzurumu bozmayın der

Ewet haklısınızz eşim sünepe diyebilmeyi o kadar çok isterdim kii..

Ama değil 2 3 gün önce daha aile büyüklerini aradı dayılarını amçalarını eniştelerini şunlara bir şey söyleyin yuwamı mı yıkcak lar diye.

Her kesle kavgalı oldu ablaları bi ayrı trpte oda kimse benim neler çektiğimi görmüyor dışardan yargılasınlar umrumda değil diye o da tawırlı şuan

Ewet haklısınızz eşim sünepe diyebilmeyi o kadar çok isterdim kii..

Ama değil 2 3 gün önce daha aile büyüklerini aradı dayılarını amçalarını eniştelerini şunlara bir şey söyleyin yuwamı mı yıkcak lar diye.

Her kesle kavgalı oldu ablaları bi ayrı trpte oda kimse benim neler çektiğimi görmüyor dışardan yargılasınlar umrumda değil diye o da tawırlı şuan

Evet sünepe
Kimseyi araya sokmasına gerek yok

Evet sünepe
Kimseyi araya sokmasına gerek yok

:KK12:Annesi ile tartıştı tatıştı laf geciremedi napsın yardım istedi akıl istedi

Diorum ya şu işler bir rayına otursun bi kv kp konusu açayım da küçük dilinizi yutun nasıl insanlarmış diye başlı başına konular çıkar :kızgın:

:KK12:Annesi ile tartıştı tatıştı laf geciremedi napsın yardım istedi akıl istedi

Diorum ya şu işler bir rayına otursun bi kv kp konusu açayım da küçük dilinizi yutun nasıl insanlarmış diye başlı başına konular çıkar :kızgın:

Nasıl insanlar denecek tiplerse küsün yahu, açmayın kapıyı bacayı taşının

Öğrenilmiş çaresizlik gibi birşey sizinki

Madem engel olamıyorsun tahammülün de yok sen de oturma evde kışları bir işte çalış edi büdü evde otursunlar. Kafa dağıtmış olursun evde kendini yiyeceğine çocuğun varsa ilgilenirler hem. Sanmıyorum anne baba oğlunun evine eşyasına kasten zarar versin köyde yetişmenin verdiği bir kabalık olabilir belki.

hayatımızdan cıkın istemiyoruz sizi denmesi gereken insan turu hani baska secenek bırakmamıslar anne baba bir yere kadar insanlara iskence etmenin anlamı ne ya sırf bu amac ugruna yasadıklarını dusunuyorum bazı insanların

Allah kolaylik versin, ben olsam ne yapardim bilmiyorum. Nefret ediyorum baskasinin evine coreklenen ve her seyi hoyratca kullanip hicbir sey yapmayan ve bunu da 'yasliliga' vuran insanlardan :/
Bence siz koye gitmeyin, onlarin gelmemesi icin bir yol arayin. Ya temelli sehre tasinsinlar ya da kisi baska herde gecirsinler. Esinizin baska kardesi yok mu?

Allah kolaylik versin, ben olsam ne yapardim bilmiyorum. Nefret ediyorum baskasinin evine coreklenen ve her seyi hoyratca kullanip hicbir sey yapmayan ve bunu da 'yasliliga' vuran insanlardan :/
Bence siz koye gitmeyin, onlarin gelmemesi icin bir yol arayin. Ya temelli sehre tasinsinlar ya da kisi baska herde gecirsinler. Esinizin baska kardesi yok mu?
Bi kaynım var başka bi şehrde ünv okuyor.
Gelmemesi gibi durum yok çünkü 10 gündür burdalar bile geldiler yani.

Köye gitmem mantıklı geliyor çünkü ben hzmet etmekden korkmam evimin hoyratca kullanılması çıldırtıyor beni.
Hem açıkdan okuyorum bol bol ders çalışırım diye düşünüyorum
İmtihnım diyorum sınavım diyorum napayım.

İyi de bi de soyle dusun sen kimseye hizmet etmek zorunda degilsin. Esin de biraz dik dutuslu olup hayir demeli bence. Kaynini saymazsak (universite okudugu icin) esin tek cocuk sayilir, ama gene de bu istedikleri gibi gelip yerlesebilecekleri anlamina gelmiyor. Ha istersen koye gidip iki gun sonra habersizce kacabilirsin, bahane olarak da ben kocami ozledim, ozel zaman gecirmek istiyorum diyebilirsin. Hos bundan da anlayacaklarini sanmiyorum ama :/

İyi de bi de soyle dusun sen kimseye hizmet etmek zorunda degilsin. Esin de biraz dik dutuslu olup hayir demeli bence. Kaynini saymazsak (universite okudugu icin) esin tek cocuk sayilir, ama gene de bu istedikleri gibi gelip yerlesebilecekleri anlamina gelmiyor. Ha istersen koye gidip iki gun sonra habersizce kacabilirsin, bahane olarak da ben kocami ozledim, ozel zaman gecirmek istiyorum diyebilirsin. Hos bundan da anlayacaklarini sanmiyorum ama :/

Kesinliköe değilim bunları tanımamış olsam ve bu durumda biri bana şöyle şöyle diye anlatsan elinden tutar av gtrürdüm boşan diye ama gel görki içine girince farklıymış durum .
Cehalet mi desem pislik mi desem örf mü desem adetmi desem bilmiyorum.

Bu yörede hep böyle burdn birine bu konuyu açsam sen haksızsın bakmak zorundasın fiyorlar .Ama biliyorum kiii Değilimmm

İnanmıycaksınız defolun ewimden dedim nasıl o raddeye geldşm bilmiyorum ama 3 def ettim herseferinde pişkin pişkin oğlumun evi sana ne dedi gözüme baka baka
o zaman 1+1 ev tut. sen taşın. onlar oğluyla, oğlunun evinde yaşasın.
ayrıca eşin gerçekten istese engel olur. bence seni oyalıyor.

Back
X