sizce doğrumu anladım

Gabriel_

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
2.885
3.699
658
kızlar mrb...bugün işyerinde canımı çok sıkan bir olay oldu. ben insanlarla konuşurken arkadslarla falan yüzüm kızarıyor insanlar da tuhaf karşılıyor elimde değil ama ...utandığımdan falan da değil istemsiz işte bir de beyaz tenli olunca dikkat çekiyor..ben bu durumdan yeterince bunalıyoorum zaten...bugünde bi bayan arkadasım başka bi arkadasla konusuyordu ben de duydum..bayan arkadasıım diğer arkadasına dedi ki: "ee rengin mi değişiyor dedi" öbürü de "yok ben sadece kaşlarımı çatıyorum" falan dedi gülüştüler...bence benim konuşurken kızarmamdan bahsediyorlardı başka ne olabilir ...çok üzüldüm kızlar çünkü ben bu durumudan zaten bıkkınım ve yeterince üzülüyorum çünkü çözümü yok..bir de en yakınımdaki insanlar bu durumumla böyle alay edercesine konuşunca o kadar kötü hissettim ki...

Aynı benim durumum. Beyaz tenliyim ve dediğin gibi hemen kızarırım ama utandığımdan değil o sırada insanlar ay kızardın falan dediğinde çok sinir olurdum hatta bazen konuşmaya bile çekinirim. Size hiç takmayın diyemem çünkü takılmıcak gibi değil :( belkide sizinle ilgili değildir gerçek anlamda sormuştur o soruyu

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bende beyaz tenlıyım bende kzıarıyorum hıcde sıkayetcı degılım bu ahlımı cok sevıyorum cunku abna ayrı bır hava katıyo bunu bılıyorum dahada cekıcı oluyorum
bence sende guzellesıyosundur arkadasında sneı kıskanıyodur hıc takma boyle bır seyı uzerıne bıle alınma

yani benim kızarmam hakkında konuştukları çok net sizce de dimi kızlar

Bence ondan konuşmuyo olabilirler konuşuyolarsada boşverin sonuçta sizin elinizde olan bir şey değil

yaşamadığım için bilemem ama çok üstünde durma bence herkesin bir kusuru var kusur olarak görüyosan. ki öyle gözüküyo ama bence kusur değil. herkesin sevmediği birşeyi var eger sen bunun üzerinde çok durursan takıntı haline gelir ki gelmişte umursama bu halini sev ve öyle davran o zman kimse seninle dalga geçemez senin bile kötü gördügün biseyin herkes üzerinde durur canım üzme kendini :34:

kızlar mrb...bugün işyerinde canımı çok sıkan bir olay oldu. ben insanlarla konuşurken arkadslarla falan yüzüm kızarıyor insanlar da tuhaf karşılıyor elimde değil ama ...utandığımdan falan da değil istemsiz işte bir de beyaz tenli olunca dikkat çekiyor..ben bu durumdan yeterince bunalıyoorum zaten...bugünde bi bayan arkadasım başka bi arkadasla konusuyordu ben de duydum..bayan arkadasıım diğer arkadasına dedi ki: "ee rengin mi değişiyor dedi" öbürü de "yok ben sadece kaşlarımı çatıyorum" falan dedi gülüştüler...bence benim konuşurken kızarmamdan bahsediyorlardı başka ne olabilir ...çok üzüldüm kızlar çünkü ben bu durumudan zaten bıkkınım ve yeterince üzülüyorum çünkü çözümü yok..bir de en yakınımdaki insanlar bu durumumla böyle alay edercesine konuşunca o kadar kötü hissettim ki...

en yakın arkadaşların böyle yaptıysa zaten onlardan uzak durmaktan fayda var.senin doğal halinle dalga geçen insandan hayır gelmez.bu bir kusur değil bence kendinde sorun arayıp üzme kendini.ben de birisi bi şey dediğinde utanırsam hemen sıcak basar kızarırım bende beyaz tenliyim belli oluyo yani ama ben alıştım cnm sen de kendinle barışık olman lazım.

sağolun kızlar...insani yaklaştınız alay etmediniz yargılamadınız onlar gibi...

sağolun kızlar...insani yaklaştınız alay etmediniz yargılamadınız onlar gibi...

Niye yargılayalım ki bu senin elinde olan bir şey değil. Aynı şeyi bende yaşadım yaşıyorum da ama yaşamasamda bunu yaşayan biriyle asla dalga geçmem.

niye yadırgayalım ki canım?:26:
bu hemen hemen hepimizde olan birşey.mesela bende,ablamada çok fazla beyaz tenliyiz.hemde fazla utangaç.biri bize birşey dedi mi hemen kızarıyoruz.özellikle ablam.biri iltifat edince falan kıpkırmızı oluyor.:16: bence rahatsız olmayın bu durumdan.
eğer iş arkadaşlarınız sizi eleştirmişlersede pes diyorum.bu sanki kendi elimizde olan birşey.:47:

ben de insanlarla konuşurken hep kızarırım size özel bir şey değil bu :31:
kafanıza takmayın olduğunuz gibi davranın yeter..
kızarıyorum ama insan gibi kendimi ifade edebiliyor muyum? evet..
konuşurken şekilden şekile girip yapmack olan çok insan var onlardansa biz daha sempatiğiz en azından :17::17::17:
:16:

tşkler kızlar...biraz olsun rahatlattınız beni...şansıma işte iş ortamım böyle böyle insanlarla çalışıyorum...ben olsam karşımdaki kişiyi rahatlataack şekilde davranırdım....ama herşey dejenere olmuş işte, insani değerler unutulmuş....ve insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. eğer benim o durumumla dalga gectılerse ne diyeyim Allah a havale ediyorum sadece....

tşkler kızlar...biraz olsun rahatlattınız beni...şansıma işte iş ortamım böyle böyle insanlarla çalışıyorum...ben olsam karşımdaki kişiyi rahatlataack şekilde davranırdım....ama herşey dejenere olmuş işte, insani değerler unutulmuş....ve insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. eğer benim o durumumla dalga gectılerse ne diyeyim Allah a havale ediyorum sadece....

maalesef herkes sizin gibi değil
hiç üzülmeyin değmez çünkü

Yalnız sen bunu kusur gibi karşıya yansıtırsan alay da ederler gülerler de.

Elinde olmayan bi'şey bu niye üzülüp, canını sıkıyosun ki. Benim kulaklarım kepçedir mesela saçımı fazla toplamam mesela topladığımda da milletten önce ben derim oh kepçelerim güneş yüzü görsün diye sıkıyosa onlar dalga geçsinler:19:Aksine ben kendime güvenli göründükçe bi'kişinin ağzından bile duymadım bugüne kadar.

Yalnız sen bunu kusur gibi karşıya yansıtırsan alay da ederler gülerler de.

Elinde olmayan bi'şey bu niye üzülüp, canını sıkıyosun ki. Benim kulaklarım kepçedir mesela saçımı fazla toplamam mesela topladığımda da milletten önce ben derim oh kepçelerim güneş yüzü görsün diye sıkıyosa onlar dalga geçsinler:19:Aksine ben kendime güvenli göründükçe bi'kişinin ağzından bile duymadım bugüne kadar.

haklısınzı tabii çoğu sey insanın kendinde bitiyor ama bu durum cidden cok sıkıntılı...
keşke cözümü olsa ama yokk.karşıdakiler sizi çekingen özgüvensiz olarak algılıyor öyle olmadığınız halde

Biri beni mi çağırdı ? :ssz:

Bir insan her şeye kızarır mı ? :27: Hoca soru sorar,konuşmaya başladığım an çene hizamdan gözümün altına kadar pancar tarlası...:ssz:

Sevgilim elimi tutar,konuşurken yine aynı al basması...

Sinirlenirim,bu sefer pütürlenerek kızarır.

Ben artık takmıyorum.:1: Sen de umursama,boş muhabbet lazım millete.

O iki insanin kendinlerinden yana konusmasini ustune alinmissin. Buna kulak misafiri olup da "benimle alay ediyorlar" sonucunu cikarman garip. Ustelik insanlara yaa iste goruyorsunsunuz boyleleriyle calisiyorum demen daha da garip. Kendi alinganliginin sucunu baskasina yukleme bence. Once sen kendinle baris, bu ozelligini takma. Sonra kimsenin lafina alinmazsin boyle. Is arkadaslarinin senin kizarmanla niye derdi olsun, onlar kendilerinden bahsetmisler. Fazla alinganlik yapmissin. Gelip yuzune alay etseler, yargilasalar anlarim da, kimsenin seninle ugrastigi yokmus. Tek rengi degisen sen degilsin ki, o kisi de kizarmis, arkadasi masumca nedenini sormus. Sana dokunan yok, sen de insanlarin arkasindan bilmeden konusma bence. Vebal alirsin.

Nasıl emin oldunuz sizden bahsedildiğine?

Sanırım bu sizin hassas noktanız ve alınganlık yapıp üzerinize alındınız.

Nasıl emin oldunuz sizden bahsedildiğine?

Sanırım bu sizin hassas noktanız ve alınganlık yapıp üzerinize alındınız.

şöyle emin oldum:
öğle yemeğine çıkmıştık. yemek sırasında bi konu oldu bana bşy sordular ben de konuşurken herzamanki gibi pancara döndüm..
bu bahssettiğim konuşmayı da yemekten dönerken duydum.biraz önden yürüyordum onlar arkadan...
bu kadar tesadüf olamaz diyorum...emin olun isterdim boş yere yanlış anlamış olmayı

Back
X