Sizce dogrumu dusunuyorum?

• Konu Sahibi Konu Sahibi slz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

slz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
210
4
118
Iğdır
Merhaba arkdslr.aslinda bi kac konu vardi aklimda esim kv dem ama sirayla yaziyim.ee artik eylul geldi haliyle yaz biter bitmez kv deler bize tasinmak icin kollari sivadi.(iki ayligina ne diye gittiyse artik simdi de soguklar dusmemis geliyor)simdi kv demlerin de bizim de evimiz mustakil ev ama bizim oturdugumuz yeni yapildi ve bir az daha genis .kv dem nasil desem kendi evini begenmiyor hep bizim evde yasamak icin ic atiyor.esim evlenmeden soylemis siz oraya tasinin biz eski evde oturalim diye kabul etmemisler.simdi de buraya bi geldimi gitmek bilmiyorlar.eski dediysem oyle kotu bir ev digil sadece kalorofeli yok isterse pek ala yaptirip otura bilir.ben de artik biktim .simdi ben esime diyorum ki eski eve biz gocelim kucuk bi tadilat yapalim biz oraya gidelim bu evi kv deye verelim yakinda kb derde evlenir otursunlar iste zaten bize bi rahat yok.nasil desem gozleri nazarlari hep bu evin uzerinde.Ama bu seferde kvnde komsularim diye tuturur yine her gun bizden cikmaz diye korkuyorum.cunku eski mahalledeki komsularla pek icli disli burda kimseyi tanimiyor.bi tarafdan da zamanla birakir komsularini diye dusunuyorum.sizler ne dusunuyorsunuz boyle bi sey yasadinizmi dogru bi kararmi bu?ne de olsa Akil akildan ustundur.

bence yerinden kıpırdama. evinden gitme canım. sadece kayınvalidene biraz belli et istemediğini o anlar zaten. eşine söyle o bişeyler söylesin. böyle şey olurmu. madem böyle yapacaktı yanına alsaydı seni ayrıca ev döşemeseydi.
koy tavrını belli et istemediğini.
ne bu kayınvalidelerden çektiğimiz be.

eşinde senin gibi düşünüyor ise belli et tavırlı davran ama eşin senin gibi düşünmüyorsa bu seferde eşinle sorunların baş gösterebilir dikkatli gözlemleyip ona göre davranmalısın kendi evinden feragat gösterme sen nie vazgeçiyorsun ki evinden alıştığın düzenden

tavrını belli etmelisin canım
bence onun niyeti eski ev yeni ev değil seninle oturmak eşinde destekse tavrını koy eşinde sölesin sepetlemeye bakın

Aynen canim bende ona kiziyorum zaten basda ayri istedikleri gibi yasasinlar senin evin dedi .basda soyleseydi keski ya benimle otur ya ben sizinle oturucam diye ben de ona gore davranirdim.esim hic bis soylemez cok cekiniyor ben de esime soyledigim de annem babam gelme diyemem diyor.o yuzden sasdim kaldim.

tavrını belli etmelisin canım
bence onun niyeti eski ev yeni ev değil seninle oturmak eşinde destekse tavrını koy eşinde sölesin sepetlemeye bakın

Aynen rahati yerinde tabii her isi ben yapiyim bi kere yuzune laf soylimiyim gitmez hatta o yerlesir hic gitmez esim bu konu da arkamda diyil gelmemelirini o da istiyor ama yuzlerine bi sey demiyor

Evde de zaten tum esyalar benim biz ev veriyoz icini de siz alin dedi benim ailem aldi hepsini ama ki 4yil olucak evleneli uc yilimi zehir oldu bi agiz tadiyla oturamadim simdi bir az rahat ediyordum simdi de kendi gelip yerlesecek

ne diye taşınacaksın ki canım
hiç bozma düzenini

Evinden çıkacagına KV NİN EVİNİN TADİLATINI YAPTIR.HEDİYE OLARAK KURTUL...

canım bana göre geldiklerine pır pır dönme hastayım de hatta yat az kendine hizmet ettir bence iş yapmaz zor geliyor yerleşiyor sana evinide bırakma gitsin kendi evine o komşular yüzünden yine aynısını yaşarsın sen yokmuşlar gibi hiç programını bozma arkadaşına git hizmeti aksat ama asla yüzünü asmadan daha karlı olursun bana göre tabii

Evinden çıkacagına KV NİN EVİNİN TADİLATINI YAPTIR.HEDİYE OLARAK KURTUL...

Haklisin canim yaptirmasina yaptiralim zaten burnundan getiriyo insanin kendi evinizde her sey tam benim icin de yap diye oglunun hr kurusunun hesabini yapiyor ama ben korkuyorum yine gitmez diye

Haklisin canim canim zaten her ise yetisecem diye kendimi yordum sonunda bebegimi dusurdum insan yasamadan akillanmiyor iste soylediklerin mantikli canim sag ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…