Merhaba arkdslr.aslinda bi kac konu vardi aklimda esim kv dem ama sirayla yaziyim.ee artik eylul geldi haliyle yaz biter bitmez kv deler bize tasinmak icin kollari sivadi.(iki ayligina ne diye gittiyse artik simdi de soguklar dusmemis geliyor)simdi kv demlerin de bizim de evimiz mustakil ev ama bizim oturdugumuz yeni yapildi ve bir az daha genis .kv dem nasil desem kendi evini begenmiyor hep bizim evde yasamak icin ic atiyor.esim evlenmeden soylemis siz oraya tasinin biz eski evde oturalim diye kabul etmemisler.simdi de buraya bi geldimi gitmek bilmiyorlar.eski dediysem oyle kotu bir ev digil sadece kalorofeli yok isterse pek ala yaptirip otura bilir.ben de artik biktim .simdi ben esime diyorum ki eski eve biz gocelim kucuk bi tadilat yapalim biz oraya gidelim bu evi kv deye verelim yakinda kb derde evlenir otursunlar iste zaten bize bi rahat yok.nasil desem gozleri nazarlari hep bu evin uzerinde.Ama bu seferde kvnde komsularim diye tuturur yine her gun bizden cikmaz diye korkuyorum.cunku eski mahalledeki komsularla pek icli disli burda kimseyi tanimiyor.bi tarafdan da zamanla birakir komsularini diye dusunuyorum.sizler ne dusunuyorsunuz boyle bi sey yasadinizmi dogru bi kararmi bu?ne de olsa Akil akildan ustundur.