Sizce doğrumu yapıyorum??

Bir dahaki sefere beni de çağır da beraber içelim deyin..

Kısıtlayarak, annenizin evine giderek, bağırıp çağırarak çözümlenmez bu sorun.. Alkol bağımlısı bir adamdan söz etmiyoruz neticede.. Ayda yılda bir canı içmek istemiş, içmiş.. Bence ters bir durum yok..

canım bagırıp cagırmadım tepkı verdım ben içmesıne deıl neden bu mubarek gunde ıcıyor ustelık bıdaha ıcmeyecegım dıyede soz vermıstı,dedıgını daha once soyledım içmek istedıgınde beraber ıcelım dedım ama onada hayır sen içemezsiin dedi

annene gidersen de çok büyür olay
tut kendini azıcık
biliyorum tutmak çok zor ama
tut be canım

annemlere gıtmekten vazgectım canım,ama babasına soyleyecegım bu sefer cunku babası benım oglumun kumarı içkısı yok deyıp durur ogrensın oglunun ne yaptıgını

aynı dert bende de vardı canım.içme hem günah hemde aramızı bozuyor diye yalvar yakar bıraktıramamıştım.Ama allah ona rahatsızlık verince mecburen bırakmak zorunda kaldı.
kolonya bile koklamak yasak şimdi.
yapttığın bence doğru ama dozunda yap birde ceza olarak ilişki yasağı koy belki oda etkili olabilir..

zaten şu an reglıyım ona 5 gun ceza var ozaman canımkaydirigubbakcemile3

SLM ARKADASLAR,ÖNUMUZDEKI AY EVLILIGIM 1 YIL OLCAK ESIMLE ARADA SIRADA KAVGA EDIP TEKRAR BARISIYORUZ AMA DUNKU YAPTIGI COK KANIMA DOKUNDU,KUAFORE GIDECEM DIYE DUN AKSAM EVDEN CIKTI FAKAT GERI DONDUGUNDE ALKOLLU OLDUGUNU FARKETTIM OYLE ZıL ZURNA SARHOS DEILDI AMA DAHA ONCEDE ICMISTI VE BANA SOZ VERMISTI BIDAHA ICMEYECEGIM DIYE COK SINIRLENDIM ALKOL ALMASINI ISTEMIYORUM,DUN AGZIMA HER GELENI SAYDIM VE SIMDIDE KONUSMUYORUM SIZCE BU YAPTIGIM DOGRUMU?YARDIMINIZA ıHTıYACIM VAR:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu yazdığınıza istinaden söyledim..

Ben doğru davrandığnızı düşünmüyorum.. Eşim içmek isterse ben ona içme demem..
Bunu alışkanlık haline getirmedikçe, aile bütçenizi sarsmadıkça, sapıtıp size zarar vermeye kalkmadıkça bu onun kişisel tercihidir.. Ben müdahale edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Bu yazdığınıza istinaden söyledim..

Ben doğru davrandığnızı düşünmüyorum.. Eşim içmek isterse ben ona içme demem..
Bunu alışkanlık haline getirmedikçe, aile bütçenizi sarsmadıkça, sapıtıp size zarar vermeye kalkmadıkça bu onun kişisel tercihidir.. Ben müdahale edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

ben alkole karşıyım canım,babam sureklı ıcerdı ve anneme cok ezıyet ederdı oyuzden ben esımle evlenmeden once arada bır bıle olsa ıcmeyeceksın dıye soz aldım ama bunu 2 kez tekrarladı özellıkle ınancımıza gore mubarek aylar ıcerısındeyız ona saygı gostererek ıcmemesı lazımdı yanı kocam hem bana hem inancımıza saygısızlık yaptı..

bence çok doğru yapıyosun..eğer tepki göstermeseydin eşin alkol alma işini çok normalleştirecekti.kesinlikle geri adım atma derim ben.(eğer alkol almasını istemiyorsan) söylediğine göre 1 yıllık evliymişsin ,bebek falan da düşünüyosan 40 gün eşinin vücudundan alkolün etkisini atmasını beklemen lazım.bir arkadaşımda aynı problem vardı,eşi alkol aldığında eşine 40 gün yatacak yer ayarla demişti (baya etkili olmuştu :))))

bence çok doğru yapıyosun..eğer tepki göstermeseydin eşin alkol alma işini çok normalleştirecekti.kesinlikle geri adım atma derim ben.(eğer alkol almasını istemiyorsan) söylediğine göre 1 yıllık evliymişsin ,bebek falan da düşünüyosan 40 gün eşinin vücudundan alkolün etkisini atmasını beklemen lazım.bir arkadaşımda aynı problem vardı,eşi alkol aldığında eşine 40 gün yatacak yer ayarla demişti (baya etkili olmuştu :))))

tabıkı ıstemıyorum canım alkol almasını,bebek dusunuyoruz ama esımde boyle yaptıkca korkuyorum ya herzaman deısık deısık huyu cıkıo ınanoyuzden bazen ıyıykı hemen cocugum olmamıs dıyorum,40 gun vucuttan zehrı cıkmıomus dedıgın dogru

keşke kalp kırmadan konuşmayı deneseydin 3 aylarda olduğumuzu kandil arifesine girdiğimizi vs..vs... tabi o sinirle düşünemedin ...
canım bir sene de 2 defa içki içmek.... tabiri caizse öpde başına koy sarhoş olmuyor rezillik çıkartmıyor ne manyaklar var karısını-kızını döven cam kapı kırmadık bırakmayan böyle üzerine gidersen ters tepki verebilir haberin olsun canım a.s.

valla canm benm aynı dert bende de var ara sıra oluyor bende cok kızıyorum ve bende agzıma gelenı sayıp konusmuyorum bence dogrusunu yapmıssın duzgun dılden anlamıyolar

keşke kalp kırmadan konuşmayı deneseydin 3 aylarda olduğumuzu kandil arifesine girdiğimizi vs..vs... tabi o sinirle düşünemedin ...
canım bir sene de 2 defa içki içmek.... tabiri caizse öpde başına koy sarhoş olmuyor rezillik çıkartmıyor ne manyaklar var karısını-kızını döven cam kapı kırmadık bırakmayan böyle üzerine gidersen ters tepki verebilir haberin olsun canım a.s.

canım onları konusmaya ne gerek var sonucta 3 aylarda oldugumuzu oda bılıo,bana soz verdıgı halde aynısını yapması cok sınırlendırdı benı

valla canm benm aynı dert bende de var ara sıra oluyor bende cok kızıyorum ve bende agzıma gelenı sayıp konusmuyorum bence dogrusunu yapmıssın duzgun dılden anlamıyolar

maalesef anlamıyolar canım hakedıyolar bence inş benımkı bıdaha tekrarlamaz cunku ozaman daha kotu olur

canım evet bence de üç aylarda içmese güzeldi ama bu onun günahı senin değil sen zaten uyarmışsın görevini yapmışsın belki biri çok ısrar etti o da kıramadı

belki şöyle bişi yapabilirsin tamam içki içmeni zaten istemiyorum ama asıl sorun içki içmen değil bana verdiğin sözü tutmaman ben bir daha nasıl inanıcam senin sözüne gibi şeyler söylesen ayrıca asıl sorun bence içmesi değil sana berbere gidiyorum diyip başka yere gitmesi buna da tepki verebilirsin doğrudan niye içtin demen ters tepebilir ama temel sorun başka gibilerden yaklaşırsan aklı başına gelir belki

canım kızmakta haklısın ama bi işe yaramaz bence
aynı şeyi bende çekiyorum her gün illaki 1-2 şişe bira içiyor eşim her akşamda söz veriyor tamam bırakıyorum diye 2,5 yıldır evliyiz nekadar kavga ettiysem nafile bi işe yaramıyor
üstelik benim eşimde bide şeker çıktı çok zararlı yasak ama yinede bırakmıyor bende kendi haline bıraktım ne yapim o düşünmüyorsa benmi düşüneceğim onu bıktım artık
ama yinede bıraktım karışmıyorum kendi eden kendi bulur
allahtan abartmıyor ve sarhoş olmuyor sadece çenesi çok düşüyor onuda duymamazlıktan geliyorum
sağa sola saldırganlığı falan olmuyor
ama hayat böyle geçermi diyorum
sırf birayı bırakmıyor diye çocuk yapmıyorum ama yinede anlamıyor bende ne yapacağımı bilmiyorum şaşırdım kaldım vallaha
yokmu bunu bıraktırmanın bi çaresi arkadaşlar

Back
X