• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce doğumu nerede yapmalıyım çok kırgınım ?

bencede kendi evinde yapmalısın.hem logusalık hem kv hiç çekilmez.birde istanbulda doğurcaksın kvde gelip annende yada hastanede görücek birazda bizde kal diyebilir.kalsan dert kalmasan dert.hemde torununu görmeye nasıl gelebilecek onuda görmüş olursun evinde olursan.

bencede kendi evinde yapmalısın.hem logusalık hem kv hiç çekilmez.birde istanbulda doğurcaksın kvde gelip annende yada hastanede görücek birazda bizde kal diyebilir.kalsan dert kalmasan dert.hemde torununu görmeye nasıl gelebilecek onuda görmüş olursun evinde olursan.

Bu saatten sonra hic istemiyo rum zaten bebek görmeye gelmesini. Gelip birde benden hizmet bekleyecekler bu halimle her gelmelerinde kendimi paraliyorum memnun olsunlar diye insanlara yaranilmiyor gerçekten

ama illaki gelecek değilmi annenin evinde olursan orda bakıp göz ucuyla sonra gider ama kendi evinde olursan hazırlığını falan yapıp gelmesi gerekir hemde gelirken mahcup olması gerekir annen oluncada fazla kalamaz annen gitsin ben kalayım dersede sen uğraşamazsın dersin.

Kizlar dun esim anneni ara bize gelsin kalsin dedi cvp vermedim. Bugün de konuyu acinca ist.agidecegimi soyledim tepkisi ni ölçme k icin. Nereye gidiyorsun annemle tartıştık istemiyor dedi. Bende annen mi karar verecek nerede dogum yapacagima bende agac kovugundan cikmadim ya annemlerde kalirim kendi bilir dedim. Her tartışmanizda konunun ucunu nasıl bana getiriyor hayret ediyorum deyincecya bana kizdi oraya buraya saldırıyor dedi.

ama illaki gelecek değilmi annenin evinde olursan orda bakıp göz ucuyla sonra gider ama kendi evinde olursan hazırlığını falan yapıp gelmesi gerekir hemde gelirken mahcup olması gerekir annen oluncada fazla kalamaz annen gitsin ben kalayım dersede sen uğraşamazsın dersin.

Evet illaki gelecek...:O ya k.v. bana bi kac gun bakcakti zaten çalışıyor çünkü ben bu kadar ufacik sorunlarda gemileri yakmasini hazmedemiyorum. Insan gelinine der mi evime gelmesin diye ne kadar ayıp.bende ona gitmem yani istrmiyorsa ki en başından kendi gel demişti :-):-) cok ilginç biri bazen cozemiyorum bir öyle konuşuyor bir böyle:53:

eşinde gelebilecemi yanına doğumda eğer gelicekse annende doğum yapıp sonra evine geçersiniz birlikte seni evine almayanda dış kapının mandalı olarak kalır orda

Annen gelebiliyorsa gelsin canım ya da sen ona git. Kayınvalideni düşünecek bir durumun yok. Hem gel demiş hem sana bile söylemeden vazgeçmiş. Ayıbı eden kvden sen düşüneceğine o düşünsün umursama bence :51:

cnm annenin yanına git sen... zaten havalar çok soğuk olmaz artık büyük ihtimal. bebek de zaten oda oda dolaşacak hali yok üşümez cnm rahat edersin annenin yanında!

Annemin yanına gitcem gibi görünüyor sagolun kizlar ben fazla detdetay düşünüyorum herkesin gönlü olsun diyorum ama olmuyormus:-) esimde gelebilecek izin kullanip:-)

Doğdu doğacak sanki biraz geç kalmış gibisin gitmek için ki hala düşünme aşamasındasın:1:
Ben olsam evimde doğururdum annem bakmaya gelirdi bir hafta gelir acemiliğimi atar giderdi.

Back
X