Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizce doktora hemen gitmelimiyim yoksa beklemelimiyim lütfen bana akıl verin
Sanırım gebeliğin çok başındayım geç döllenme denilen şey olabilir çünkü doktor ultrasonda rahim duvarın çok kalın dedi adet kesinlikle görünmüyor ama yinede bir kan alalım dedi 10 yıllık doktorum ve çok iyi bir doktor bilmiyorum adet olmadım zaten daha yani gebeliğin çok başında olduğum için belki böyle bir sonuç almış olabilirim diye düşünüyorum
Maalesef rahim duvarının normalden daha çok kalınlaşması gebelik olmamasına rağmen görülüyor. Kan testiniz 0,xxx olduğu sürece kan değerinizin yükselmesi çok düşük ihtimal. Kese görmeyip de rahim duvarı kalınlaşması olan hastalara ‘gebelik olabilir rahim duvarları olması gerekenden daha kalın. Kan testi yapalım’ diyoruz. Sizi üzmek istemem ama gebelik kesin olarak yok. Bu kalınlaşma sebebiyle bu ay adetiniz ağrılı geçecek. Geçmiş olsun