sizce dönmeli miyim.,bir daha beni yarı yolda bırakır mı

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
148
arkadaşlar 1 buçukay önce ayrıldığım erkek arkadaşım 1 aydır yalvarıyor dönmüyorum. ayrımak istemesinin nedeni kavgalarımızmış ayrılmak istediğin ertresi gününden itibaren yalvarıyor
sizce dönmeli miyim. bir daha beni yarı yolda bırakır mı. evlenmeyi düşünüyorduk çünkü

Konunu biraz daha açabilir misin canım
sana davranışları nasıldı ilk ayrılmak isteyişimi
ve sorunlarınız nelerdi
ayrıca yaşlarınızı merak ettim

Son düzenleme:
Konunu biraz daha açabilir misin canım
sana davranışları nasıldı ilk ayrılmak isteyişimi
ve sorunlarınız nelerdi
ayrıca yaşlarınızı merak ettim

seviyosan kesinlikle bir şans ver erkekler bazen büyük kavgada bir sinirine gelip ayrılıyo bir ay çok uzun süre burnu sürtmüştür bidaa zırt pırt ayrılamaz bence

lütfen konularıma bi göz atar mısınız
hep bitti derdi ertesi gün arardı ama ben bu kez dayanamadım ayrıldım ve başka sorunlarımız da vardı mesela bi kere kolumu acıtmıştı. hakaret etmişti pişman olmasına rağmen. ama aynı zamanda çok romantik, sahiplenici, seven bi adamdı

ya sinirindendir evet burnunu sürt ama ayrılma çünkü erkeklerin bi çoğu böyle yakından tartışınca el kol falan yapıyolar sinirlenince seviyosan kesnlikle barış diyorum ben

Seviyorsan son bir şans daha ver
ama şansı verirken de şartını sun
ilişkimiz oyuncak değil her sinirlendiğinde
bitti diyip çekip gidemezsin
biraz sıkmam da senden soğudum diyemezsin
ve her kavgada aklına ayrılığı getiremezsin de
ve sana düzgün davranması gerektiğini
bundan sonra el kol hareket yapmaması gerektiğini söyle
bunları kabul ederse barış bence
fikir istedin fikir verdim gerisi sana kalmış bişey
hayırlısı olsun canım

Son düzenleme:
canım elbette normal değil ama bak çevremdeki insanlardanda iyi biliyorum erkekler sinirlenince kolunu sıkma itme falan yapıyolar yada ağzından kötü şeyler kaçırıyolar tabiki bunlara göz yumma derhal ayrıl ama baktın çok yalvarıyo seviyosan tekrar şans ver bidaha kolay kolay yapamaz

ya işin kötüsü kolumu acıttığında ayrılmaya kalkışmadım daha sonra düşündüm ayrılaalım dedim umarım yapmaz
ya aslında ailem bu yaptıklarında habersiz fakat istemiyolar bi kez ayrıldı diye. ailemle onun arasında kaldım

Back
X