Sizce durumum nasıl ?

Musmutluuu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2020
889
1.460
33
Kızlar sizinle konuşmak iyi geliyor o yüzden konu açtım biliyorsunuz unutmaya çalışma süreci yaşıyorum arada özellikle akşamları kötü hissediyorum kendimi cumartesi günü çok kararlı bi şekilde düşüncelerimi değiştirmeye çalışmaya başladım hatta ekteki gibi son bi paylaşım yaptım bidaha da yapmamak için kendime söz verdim ama dün akşam babam iş yerinden biriyle konuşuyordu konuştuğu kişinin ismi eski eşimle aynı birden telefonu açıp ismini söyleyince o sandım babamın karşısında birkaç saniye kalakaldım sonra abim kim o deyince iş yerinden dedim mutfağa girdim kalbim o saniyelerde resmen durdu ya ben niye böyle oluyorum tüm uğraşım onu görmeme bile gerek kalmadan ismini duyunca bile boşa gitmiş oluyor annem bayram için memlekete gitti kadının aklı bende korkuyor arıyor mu diye soruyor ama aramıyor gıcık oluyorum aramıyor derken aramaması onu rahatlatıyor ama beni sinirlendiriyor bu süreçte normal mi bunlar yoksa takıntılı mıyım

Eklentiler

• F6F7A1E5-28D6-44D2-8243-204B8ED3BADF.webp
    F6F7A1E5-28D6-44D2-8243-204B8ED3BADF.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 156
Kızlar sizinle konuşmak iyi geliyor o yüzden konu açtım biliyorsunuz unutmaya çalışma süreci yaşıyorum arada özellikle akşamları kötü hissediyorum kendimi cumartesi günü çok kararlı bi şekilde düşüncelerimi değiştirmeye çalışmaya başladım hatta ekteki gibi son bi paylaşım yaptım bidaha da yapmamak için kendime söz verdim ama dün akşam babam iş yerinden biriyle konuşuyordu konuştuğu kişinin ismi eski eşimle aynı birden telefonu açıp ismini söyleyince o sandım babamın karşısında birkaç saniye kalakaldım sonra abim kim o deyince iş yerinden dedim mutfağa girdim kalbim o saniyelerde resmen durdu ya ben niye böyle oluyorum tüm uğraşım onu görmeme bile gerek kalmadan ismini duyunca bile boşa gitmiş oluyor annem bayram için memlekete gitti kadının aklı bende korkuyor arıyor mu diye soruyor ama aramıyor gıcık oluyorum aramıyor derken aramaması onu rahatlatıyor ama beni sinirlendiriyor bu süreçte normal mi bunlar yoksa takıntılı mıyım
Öyle paylaşım yapmaya devam ederseniz onu egosunu okşarsınız sadece çünkü komik. Üzgünüm.
Tez zamanda tamamen unutursunuz umarım

paylasim yapmak nedir yani. birak paylasim falan yapma. cok zorlaniyorsan bir pskologa gttk. evet ilski bitislerinin ilk evresi olan aci cekme evr3sindesn bu zamanla gecicek herk3sn gecti seninde gecer merk etme
Zaten bidaha yapmıycam o yaptığı için onunkine karşılık olarak yaptım onu

Paylaşım yapmanıza gerek yok.
Laf çarpıyormuşvari davranışlar başkası tarafından sahiden çok kötü gözüküyor, kalbinizi kırmamak için kötü diyorum sadece. Farklı şekillerde de ifade edilebilir.
Psikolojik bir destek alıyor musunuz? Bunun tek çözümü bu bence.

Laf çarpıyormuşvari davranışlar başkası tarafından sahiden çok kötü gözüküyor, kalbinizi kırmamak için kötü diyorum sadece. Farklı şekillerde de ifade edilebilir.
Bugün öyle fotoğraflar paylaştım da o görmüyor tanıdıkları görüyor ben ona köprüden önce son çıkış olduğunu hissettirmek istedim sadece

O derece kötü olduğumu düşünmüyorum ve almıyorum

ama kötüsünüz. paylaşımdan medet umuyorsunuz.
bence de destek almalısınız.
Sadece paylaşımı değil konumun öncesini bilmeden fazlasıyla önyargılı bi şekilde konuşmuyor musunuz?
Ortak arkadaşımızdan haber gönderdi öncesinde sonrasında paylaşım yaptı cesaret edip gelemiyor o başka bi konu
Yani şizofren gibi kendi kendime kurmuyorum ama beni düşündüren bunları yaşamama sebep olan kişi için hala heyecanlanıyor olmam

Kaçırmak üzeresin dedim aslında
Ya cesaret edemiyor edicekse etsin etmiyorsa yoluma bakıyım diye yazdım
Bunu yapma. Bak işte yoluna. Onu bir yerlerde bekliyor imajı vermemeliydin. Tren almış başını kaçıyor gibi gösterecektin ki o zaman tutuşacaktı.

Sadece paylaşımı değil konumun öncesini bilmeden fazlasıyla önyargılı bi şekilde konuşmuyor musunuz?
Ortak arkadaşımızdan haber gönderdi öncesinde sonrasında paylaşım yaptı cesaret edip gelemiyor o başka bi konu
Yani şizofren gibi kendi kendime kurmuyorum ama beni düşündüren bunları yaşamama sebep olan kişi için hala heyecanlanıyor olmam

ne yazdıysanız ona göre yorum yapıyoruz doğal olarak.
öncesini ne bilelim. ne yaşadığınızı da bilemeyiz yazmazsanız.
şu konuyu açtığınız mesaja göre paylaşımdan bir geri dönüş bekleyip aramadığı için sinir olduğunuz çıkıyor.

Bunu yapma. Bak işte yoluna. Onu bir yerlerde bekliyor imajı vermemeliydin. Tren almış başını kaçıyor gibi gösterecektin ki o zaman tutuşacaktı.
Zaten artık beklemiyorum oda sondu daha da bişey paylaşmam
Kaçıyor imajı yaratınca o vazgeçer onu çok iyi tanıyorum benimki türünün son örneğidir

ne yazdıysanız ona göre yorum yapıyoruz doğal olarak.
öncesini ne bilelim. ne yaşadığınızı da bilemeyiz yazmazsanız.
şu konuyu açtığınız mesaja göre paylaşımdan bir geri dönüş bekleyip aramadığı için sinir olduğunuz çıkıyor.
Yok öyle değil işte ergen değilim kendi kendime paylaşım yapıyım yüzüme barışalım dedi istemiyorum dedim arkadaşlara söylemiş ama ailemin karşısına çıkmaya korkuyormuş öyle söylediler bende bi cesaret gelir belki dedim yaptığım yanlışta olabilir ama işte insan sevince belki diyor hala

Back
X