Sizce durumum nasıl ?

Belki bildiğimiz düz adamdır. Taktik filan sevmiyordur. O size derdini net bi şekilde ulaştırmış. Siz fazlasını beklemişsiniz ama olmamış. Belki de bu beklenti farklarından dolayı boşanıyorsunuzdur 🤷‍♀️
Boşandık biz zaten tekrar bir arada olmak için bu saçma çaba

Bu tür boş paylaşımlar yapmamalisin. Arkadaşlarınla çık gez dolas. Negatiflik yayiyorsun. Bensiz de mutlu dedirtmek yerine egosunu oksuyorsun. Sakin ol ve gülümse 😉 Paylaşacak San Durum neşeli ve cıvıl cıvıl ol. Benim başıma geldi aynı durum 😏

Git gide şaşkınlığım daha da artıyor siz yazdıkça. Boşandıysanız daha ne barışması? Ben de boşanma öncesi nazları sanmıştım.
Bizimki baya farklı o yüzden bazılarının yorumundaki gibi saçmalamıyorum
İnat ettik iki taraflı bazı konularda anlaşamıyoruz diye boşandık ama ne onun aklından ben çıkıyorum nede ben unutabiliyorum
Aklımdan çıkmıyor diye söyleyende kendisi benim düşüncem değil

Bu tür boş paylaşımlar yapmamalisin. Arkadaşlarınla çık gez dolas. Negatiflik yayiyorsun. Bensiz de mutlu dedirtmek yerine egosunu oksuyorsun. Sakin ol ve gülümse 😉 Paylaşacak San Durum neşeli ve cıvıl cıvıl ol. Benim başıma geldi aynı durum 😏
Ne kadar önce geldi ve ne kadar sürdü

Gün içinde hiç bi sıkıntı yok çalışıyorum iş yerinde gayet mutluyum eve gelince çöküyor hüzün

Bizimki baya farklı o yüzden bazılarının yorumundaki gibi saçmalamıyorum
İnat ettik iki taraflı bazı konularda anlaşamıyoruz diye boşandık ama ne onun aklından ben çıkıyorum nede ben unutabiliyorum
Aklımdan çıkmıyor diye söyleyende kendisi benim düşüncem değil
İnat ettiniz, evden ayrıldınız, evi dağıttınız, boşanmaya başvurdunuz, mahkemeye gittiniz ve boşandınız. Geri dönmeyi düşünüyorsam herhalde üşenirdim yukardaki aşamaları yaşamaya.🤦‍♀️ Allah kolaylık versin diyeyim ben size sadece. Böyle yapboz olan evliliklerden hayır gelmez bence artık.

3 ay ayrı kaldık 😏 erkek milleti için üzülme derim. Biz bosanmadik ama boşanma eşiğine geldik. Yavaş yavaş haklılıgim çıkıyor piyasaya
Duruşma günü haklıymışsın kimseye güvenmiyorum etrafımda dedi ama tükürdüğünü yalamak gibi geliyor ona geri adım atmak

İnat ettiniz, evden ayrıldınız, evi dağıttınız, boşanmaya başvurdunuz, mahkemeye gittiniz ve boşandınız. Geri dönmeyi düşünüyorsam herhalde üşenirdim yukardaki aşamaları yaşamaya.🤦‍♀️ Allah kolaylık versin diyeyim ben size sadece. Böyle yapboz olan evliliklerden hayır gelmez bence artık.
Ailelerimiz bile anlam veremedi bize dizinde verememeniz çok normal
Öyle böyle geçicek herhalde

Tükürdüğünü yalatir rabbim eninde sonunda haklı isen rabbim bırakmaz yanına kâr
Rahat battı bana o yüzden bu hallere geldim de dedi o günleri de gördüm de işte dediğim gibi sıkıntılı bizimki

Kaçırmak üzeresin dedim aslında
Ya cesaret edemiyor edicekse etsin etmiyorsa yoluma bakıyım diye yazdım

Ben sizin konunuzu biliyorum. Seven adam cesaret eder. Yani imkansız aşk mı sizin ki de cesaret edemesin çok saçma. Yani seviyorsa o bu ne der demez gelirdi çoktan. Bırakın artık, kafanızdan silemediğiniz gelme ihtimali olduğunu düşündüğünüz için heyecanlanıyorsunuz.

Bu beklentiden kurtulun yoksa yarın başkasıyla bir yola çıktığını duyduğunuzda aldığınız darbe sizi yıkar, toparlanamazsınız.

Ben sizin konunuzu biliyorum. Seven adam cesaret eder. Yani imkansız aşk mı sizin ki de cesaret edemesin çok saçma. Yani seviyorsa o bu ne der demez gelirdi çoktan. Bırakın artık, kafanızdan silemediğiniz gelme ihtimali olduğunu düşündüğünüz için heyecanlanıyorsunuz.

Bu beklentiden kurtulun yoksa yarın başkasıyla bir yola çıktığını duyduğunuzda aldığınız darbe sizi yıkar, toparlanamazsınız.
Haklısın sevse cesaret eder aslında ilk zamanlara göre çok daha iyiyim geçicek inşallah

Back
X