Kızlar selam, 18 ocakta adet oldum, uygulamaya göre 20 şubatta adet olmam gerekiyordu 20 şubatta idrar testi yaptım negatif çıktı, 21 şubatta kan verdim negatif, 23 şubatta yine kan verdim negatif.. en son ilişki 9 şubatta idi. Bugun 25i ama hala adet olmadim gecikmem var. Kasiklarim inanılmaz ağrıyor bir kaç gün daha bekleyip idrar testi yapacağım bu durumu yaşayan var mı? Acaba erken mi yapıyorum testi
Kızlar selam, 18 ocakta adet oldum, uygulamaya göre 20 şubatta adet olmam gerekiyordu 20 şubatta idrar testi yaptım negatif çıktı, 21 şubatta kan verdim negatif, 23 şubatta yine kan verdim negatif.. en son ilişki 9 şubatta idi. Bugun 25i ama hala adet olmadim gecikmem var. Kasiklarim inanılmaz ağrıyor bir kaç gün daha bekleyip idrar testi yapacağım bu durumu yaşayan var mı? Acaba erken mi yapıyorum testi
Ben normalde çok düzenli olurum. Bir ay gecikmem olmuştu test yaptım negatif birkaç gün sonra oldum doktora gittim hormonlarima bakıldı prolaktin yükselmişti
Testi erken yapmiyorsunuz aslinda. Ya bu ay dongunuz degismistir ve catlamaniz gec oldugundan gec dollenme olmustur ve testlerde de bu yuzden su an pozitif goremiyorsunuzdur ya da dollenme olmamistir ama stresten, hava degisiminden, hormonel farkliliktan vb sureciniz etkilenmistir. Birkac gun sonra yine testi yenileyebilirsiniz. Dongunuz 40 gunu gecerse (genelde 20-40 gun arasi normal kabul edildiginden) ve testleriniz negatif gostermeye devam ederse doktor kontrolune gidebilirsiniz.
Bende bir şey soracaktım benim de adetim çok düzenlidir ama bu ay adetime 3 gün kala hasta oldum ilkin bir damla falan geldi sonra aşırı derece de geldi ve 3 gün sürdü normalde benim en fazla 5 gündür baş dönmem oluyor baş ağrım oluyor ve karnım adetten sonra da ağrıyor özellikle göğüsüm çok ağrıyor sizde hamilelik belirtilerimi Chrome den baktım yerleşme kanaması diyor