sizce düşüncesi ne olabilir?

vampirellad

Guru
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
23
8
Mrb ben boşanmış genç bir kadınım. eşimle erken evlendim ve oldukça sorunlu bir boşanma yaşadım ve boşandığımdan beri normal arkadaşlarım oldu evet ama hiç bir erkekle bir ilişki kurmaya cesaret edemedim. tekrar kırılmaktan korktum, kullanılmaktan korktum, yanlış bir karar vermekten korktum... ama son günlerde duygularımı harekete geçiren biri çıktı karşıma aslında bu kişi komşum oluyor :) ailemin yanına yeni taşındığım için onunla da yeni tanışma fırsatı bulduk. ve aramızda çok heyecan verici bir çekim oluştu. bir kaç sefer erkek kardeşimde yanımdayken buluştuk ve iyi anlaşıyoruz. ama arkadaşça konuşuyoruz. ondan çok hoşlanıyorum bu konuda yalan söylemeyeceğim. ama onun bana karşı ne hissettiğinden emin olamıyorum. benden 5 yaş kadar büyük ve yalnız yaşıyor. ailesini tanıyorum oda benimkini tanıyor. şimdi asıl meseleye gelmek istiyorum. geçen gün ilk defa baş başa dışarı çıktık ve sinemaya gittik. daha önce msjlaşırken sohbetlerimizin bazen kadın erkek ilişkilerine kaydığı oluyordu hatta belli dozajlarda cinsellikle ilgili bile konuşmuştuk genel olarak tabi kendimizle ilgili değil. sinemaya gittiğimizde sürekli vücut teması kurmaya çalıştığını fark ettim önce kolunun koluma değmesi falan hoşuma gitti ama elini dizime koyması kafamda olumsuz şeyler uyandırdı. 'acaba amacı ne??' sorusu takıldı kafama. her neyse ben kendimi geri çektim elini çektim tekrar denedi o gün ben kaçtıkça o kovaladı yani. sonra gerçekten rahatsız olduğumu böyle yapmaya devam ederse onunla bir daha buluşmayacağımı söyledim ve oda kendini geri çekti. sonra yemek yemek için bir yere gittik ve orada normal bir şekilde hep kendimizden konuştuk. hatta boşanmış olduğumu bile ilk o zaman öğrendi ve hiç şaşırmadı. eski kız arkadaşlarını anlattı hoşlandığı biri ile vücut teması kurmaktan hoşlandığını ve cinselliğe ne kadar düşkün olduğunu anlattı ve boşanmamı konuştuk ve normal bir şekilde birbirimizi dinleyip o geceyi kazasız belasız sex siz bitirdik (şükürler olsun) :) onu takip eden günlerde onun ne niyette olduğunu anlamak ve erkenden engel olmak için konuyu bir şekilde kadın erkek ilişkilerine başlayıp sex arkadaşlığından hoşlanmadığımı bu tür erkeklerden nefret ettiğimi belittim. hatta sadece sevdiğim insanla bir şeyler paylaşacağımı ve eğer herhangi biri ile bir şekilde sevişsem bile o kişiye karşı duygusal şeyler besleyeceğimi söyledim. oda sadece msjları okumakla yetindi ve o tür erkeklerden olmadığını söyledi. her neyse biz arkadaşlık etmeye devam ettik bir daha baş başa bir yere çıkmadık hep kardeşimle çıktık. sonra bir arkadaşıma bu olayı anlattığımda ona çok katı davrandığımı nasılsa kaybedecek bir şeyim olmadığını onu hiç değilse bu şekilde kazanabileceğimi söyledi. sonuçta cinselliğe düşkün biri. bu arada kafanızda it kopuk biri canlansın istemem, yalnız yaşıyor ama ailesine oldukça düşkün annecim babacım diye konuşan biri iyi bir işi var kimseye bağımlı değil sigara kullanmıyor gece kulüplerine takılmıyor ayrıca daha önce genelde terkedilmiş yıllardır kimseyle çıkmıyor en son sevgilisi psikopat, aşırı kıskanç, her şeyi sorun eden biriymiş ve bu arada o bir balık burcu yani çok duygusal :) arkadaşımın bana bu tepkisi üzerine acaba olabilir mi dedim ve msj attım bir gün baş başa buluşalım mı dedim, oda bu tehlikeli olabilir dedi, bende sorun olmaz dedim sonra oda şunları söyledi. ben arkadaşlığımızdan çok memnunum,evet seni çook istiyorum ama bunun götürüsü arkadaşlığımızdan olacaksa hiç sevişmeyelim daha iyi dedi. 'sen seviştikten sonra duygusal bir şerler hissedeceğini söyledin ben bu duygusal ihtiyacı karşılayamam, yani benim yanımda normal bayan arkadaşlarımı göreceksin onları sorun etmeni, bozulmanı, trip atmanı üzülmeni istemiyorum yazmış . ben seninle bir şeyler içebilmeyi playstation oynayabilmeyi istiyorum arkadaşlığımız sevişme uğruna bitsin istemiyorum yazmış. biz her gün msjlaşıyoruz neredeyse her yaptığımızı söylüyoruz ve sonra buluşunca gözlerimin içine uzun uzun bakması buluşmak ve beni görebilmek için kardeşime katlanması bunlar bir şey ifade ediyor mu bilmiyorum çok kafam karışık biz nereye doğru gidiyoruz şimdi? amacı ne sizce lütfen yardımcı olur musunuz. farklı açılardan bakmam gerekiyordur belkide kendi kendime gelin güvey olmak istemiyorum sizlerin farklı düşünceleri benim için çok önemli belki benim hiç düşünemediğim bir nokta bulursunuz şu dönem objektif ve mantıklı düşünebildiğimi sanmıyorum cvplarınızı bekliyorum..

Son düzenleme:
Sizi dediği gibi istiyor fakat arkadaş gözüyle görüyor... yani duygusal bir beklentiye girme demiş kısaca..

adam senin bağlanmanı istemediğini istediğine göre amacı ileriye dönük olmadan hoşça vakit geçirmek gibi geldi bana .Ayrıca boşandığınızı duymadığına da inanmadım.Dul olduğunuzu bilerek size yaklaşmış gibi geldi bana.

uzun süreli,duygusal ilişkiyle işim olmaz
arkadaş olarakta görüşseniz, sevgilide olsanız
iki ucu hijyenik olmayan değnek
uzak durun bence

Siz izin verseniz kullanıp atacak,ama sizin söyledikleriniz onu durdurmus.Niyetini belli etmiş.Demek istiyor ki seviseceksen ok,başka da bişey olmaz diyor

cvplarınız için çok teşekkürler sergilediği davranış ve attığı msjlar bazen o kadar çelişkili oluyor ki ne düşüneceğimi şaşırıyorum artık

Allahım bu nasıl muhabbet.Aramızda bişeyler olur belki diye kendinizi kullandıracakmışsınız resmen.Allahtan adam ne istediğini biliyormuş.Onu gördüğünüz zaman ölü taklidi yapın.Aman aman yok o olmaz en iyisi koşarak uzaklaşın :KK45: Lanet olası fakbadi

Valla bence her şey açık. Adam da açık açık söylemiş. Evet seninle sevişmek isterim ama ciddi bir ilişki düşünüyorum demiş. Bence karşısınızda dürüst ve iyi bir insan var. Siz de ilginizi arkadaşlığa çekebilirseniz güzel bir arkadaş edinebilirsiniz.

Bu arada o arkadaşınız büyük saçmalamış. Ne demek kaybedeceğin bir şey yok. Bakire değilsiniz diye cinselliği adamları elde etmek için bir koz olarak mı kullanmalısınız? Sizin duygularınız 'kaybedilecek bir şey' değil mi? Adam bile arkadaşlıktan bahsetmiş, bir kadın olarak arkadaşınız bakireliği öne sürmüş. Ne kadar çirkin.

Sadece arkadasin "kaybedecek biseyin yok belki kazanirsin" dedi diye istemedigin cinselligi yasama hevesini cok anlamsiz buldum. Ayrica planli programli seks yapmak cok itici degil mi sizce de?

Kafasindan gecenleri bence o gayette guzel anlatmis size. Baska bi anlami yok ki. Seks yapip, ozgur bir iliski yasayacagi, "sadece arkadas" olup, diger bayan arkadaslarinin olmasinin sizi ilgilendirmedigi bir hayat düşlüyor. Size karsi duygusal bir istegi yok. Bence vazgdcin bu sevdadan ve vucudunuzu erkekleri kazanmak icin kullanma dusuncesinden hemen kurtulun

Bi insan arkadasken neden bu kadar cok seksten bahsederki? o_O Tamam cinsellik konuşulabilir ama siz sanki cok fazla buraya takılmışsınız, o aniden gelişen bisey değilmi. Adamın niyetin aslında bastan anlamışsın ama duygusal anlamda bisey hissettiğin icin bunu degerlendirmemişin. Zaten oda acık acık demiş, sevişirim ama evlenmem diye. Net yani

Valla bence her şey açık. Adam da açık açık söylemiş. Evet seninle sevişmek isterim ama ciddi bir ilişki düşünüyorum demiş. Bence karşısınızda dürüst ve iyi bir insan var. Siz de ilginizi arkadaşlığa çekebilirseniz güzel bir arkadaş edinebilirsiniz.

Bu arada o arkadaşınız büyük saçmalamış. Ne demek kaybedeceğin bir şey yok. Bakire değilsiniz diye cinselliği adamları elde etmek için bir koz olarak mı kullanmalısınız? Sizin duygularınız 'kaybedilecek bir şey' değil mi? Adam bile arkadaşlıktan bahsetmiş, bir kadın olarak arkadaşınız bakireliği öne sürmüş. Ne kadar çirkin.
ne yalan söyleyim bende sizin gibi düşünüyorum duygularımla oynamak istese gönül eğlendirmek için yanıp tutuşsa kendini arkadaşlığı kaybetmek adına geri çekmez çoook teşekkür ederim cvbınız için

ne yalan söyleyim bende sizin gibi düşünüyorum duygularımla oynamak istese gönül eğlendirmek için yanıp tutuşsa kendini arkadaşlığı kaybetmek adına geri çekmez çoook teşekkür ederim cvbınız için

Tabi ki. İki yetişkin insansınız, hamlesini yapmış, siz istemeyince geri çekilmiş. Kullanma derdi falan yok bence. Öyle olsa esas saçma sapan umut verir, istediğini elde eder. Tüm erkekleri cinsi sapık olarak değerlendirmemek lazım. Ama size tavsiyem kendinizi bu kişinin değişebileceğine inandırmayın. Nasılsa öyle kabul edin, zaten insanlar o halleriyle güzel.

5 para etmez şerefsiz.sizin dul olduğunuzu biliyormuş en basindan.kullanılıp atılmak istiyorsanız ok ama degmez

X