Sizce dususten hemen sonra adet olmadan hamile kalınır mı?

aykanush

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
12
1
37
Yeni
Arkadaslar merhaba ben rusyadan yazıyorum yeni katıldım aranıza. Ekimde dugunum oldu kasımda hamile oldugumu ogrendim 4 haftalıkken aralık 8 de bebek duştü. O gunden sonra hic adet olmadı. İki gun once test ettim iki çizik çıktı biri solgundu bugun yaptım cizgi bir taneydi. Cumartesi doktora gedecem cok sabırsızlanıyorum. Acaba tekrar hamile kalır mıyım?

canım beta geç düşüyor olabilir benimkindede aynı şey oldu betam düşmemişti 45 günde zor düştü sonra adet oldum hemen hamile kaldım.benim doktorum adet olmadan kalamazsın demişti.

kalabilirsin.bende dusuk yaptim doktorum 1 ay korun dedi sonra hamile kal dedi.dusukten sonra hamile kalan cok var korunmadiysan hamile olabilirsin git doktora

Tskkurler canlarım benim annem de doktor o da soyluyor ki kala bilirsin. Hala da adetten bş belirti yok. Hamile kaldıgımda hıss etdiklerimi şimdide hiss ediyorum. Sık sık tuvalete gidiyorum o yuzden kuskulandım. Bakalım hayırlısı olsun

kalabilirsin.bende dusuk yaptim doktorum 1 ay korun dedi sonra hamile kal dedi.dusukten sonra hamile kalan cok var korunmadiysan hamile olabilirsin git doktora
Canım ama ben gecen ay test ettim bir cizgi vardı. Adet olmadım diye test aldım hamileyim belki ama teste bir cizgi cıktı iki gun once aldım artık ikinci cizgi solgundu ama net gozukuyordu. Dün yaptım yıne bir cizgi vardi

canım beta geç düşüyor olabilir benimkindede aynı şey oldu betam düşmemişti 45 günde zor düştü sonra adet oldum hemen hamile kaldım.benim doktorum adet olmadan kalamazsın demişti.

Canım ama ben gecen ay test ettim bir cizgi vardı. Adet olmadım diye test aldım hamileyim belki ama teste bir cizgi cıktı iki gun once aldım artık ikinci cizgi solgundu ama net gozukuyordu. Dün yaptım yıne bir cizgi vardi

cok tuaf ya tetlerde bir sorun var yada dusuk yapali ne kadar oldu arkadasin dedigi gibi diger hamilelikten kalan hormondan boyle cikiyor sasirdim karisik durum.dusuk yapali cokmu oldu.bende yeni yilin ilk gunu dusuk yaptim 1 hafta kanama oldu terar korundum 23 ocak adet gordum cabuk oldu benimki

cok tuaf ya tetlerde bir sorun var yada dusuk yapali ne kadar oldu arkadasin dedigi gibi diger hamilelikten kalan hormondan boyle cikiyor sasirdim karisik durum.dusuk yapali cokmu oldu.bende yeni yilin ilk gunu dusuk yaptim 1 hafta kanama oldu terar korundum 23 ocak adet gordum cabuk oldu benimki
Dusus 8 ocakta oldu aralık sonu test yaptım adet gormeyince hamileyim diye düsündüm sonuc hamile degildim iki gün önce yaptım hamileyim cıktı. Yani düşüşten sonra test yaptım negatif cıkmıştı. Anlayacagin hormon falan degil bisey var da yarın gitcem doktora. Zaten ilk hamile kalmagım da cok garipti. Adetimde bi hafta gece hamile kalmıştım yani atet olacağımı bekliyordum ilişkiye girmedim adet olacam diye baktım adetten gecmiş ilişkiye girdim bi sonra ogrendimki iki haftalık hamileyim. Hesapladı doktor soylediki cok az raslanan bi şey bu adet zamanın gecmiş öyle hamile kalmışım. Benim yumurtalar gec patlıyor galiba.

Olabilir canım. Ben bu sitede düşükten sonra adet olmadan hamile kalanları gördüm. Ben de düşükten sonra bir kez adet olup hamile kaldım. Evde yaptığın testler bir pozitif bir negatif çıktıysa kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin. Kan testi yaptırırsan en doğrusunu öğrenirsin.

Olabilir canım. Ben bu sitede düşükten sonra adet olmadan hamile kalanları gördüm. Ben de düşükten sonra bir kez adet olup hamile kaldım. Evde yaptığın testler bir pozitif bir negatif çıktıysa kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin. Kan testi yaptırırsan en doğrusunu öğrenirsin.
Kimyasal gebelik nedir? Ben azeriyim de o yuzden anlamamış ola bilirim

Kimyasal gebelik nedir? Ben azeriyim de o yuzden anlamamış ola bilirim
Canım kimyasal gebelik şu: Sperm ve yumurta birleşip döllenme oluyor. Ama bebek rahme tutunamadan adetle atılıyor. Bu sırada beta-hcg artar, test yaparsan pozitif çıkar ve adet gecikmesi de olabilir. Zamanla beta-hcg değeri düşüp sıfırlanır.

Can
Canım kimyasal gebelik şu: Sperm ve yumurta birleşip döllenme oluyor. Ama bebek rahme tutunamadan adetle atılıyor. Bu sırada beta-hcg artar, test yaparsan pozitif çıkar ve adet gecikmesi de olabilir. Zamanla beta-hcg değeri düşüp sıfırlanır.
Canım bende adetin hic bir belirtisi yok ki adet olsaydım bence 72 gunde olurdum. Belkide ilerleyen zamanlarda olucam ama belkide gebelik testinin kalitesinde fark oödugu icin oyle gıstermistir. Yani pahalı testte bi haftalık bile olsa gebelik hemen gosteriyor ucuz testlerde iki hafta gecmesi gerek. Ucuz testte negatif cikti pahalıdaysa pozitif. Yine bi test aldim yarın sabah erkenden yapacam kan testi de verdim cvp carşamba cıkacak bekleyemem o zamana kadar. Bu arada inşallah hayırlısıyla bebegini alırsın kucagına. Sag salim dogulsun cnm

Can

Canım bende adetin hic bir belirtisi yok ki adet olsaydım bence 72 gunde olurdum. Belkide ilerleyen zamanlarda olucam ama belkide gebelik testinin kalitesinde fark oödugu icin oyle gıstermistir. Yani pahalı testte bi haftalık bile olsa gebelik hemen gosteriyor ucuz testlerde iki hafta gecmesi gerek. Ucuz testte negatif cikti pahalıdaysa pozitif. Yine bi test aldim yarın sabah erkenden yapacam kan testi de verdim cvp carşamba cıkacak bekleyemem o zamana kadar. Bu arada inşallah hayırlısıyla bebegini alırsın kucagına. Sag salim dogulsun cnm
Canım 72 gündür adet olmadıysan hamile olabilirsin. Geç döllenme olduğu için ucuz dediğin testte negatif çıkıyor olabilir. İnşallah hamilesindir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. En doğrusu kan testi ile çıkar tabi. Folik asit de al bence bu arada, her ihtimale karşı.

İyi dileklerin için de çok teşekkür ederim. Ben de düşük yaptığım için endişeliyim biraz ama inşallah sağlıcakla doğar yavrum.

Allah gönlüne göre versin. Ben korunurken hamile kalmışım. Hala çok şaşkınım. Merakla bekliyorum senin durumun için dr. ne diyecek acaba...

Allah gönlüne göre versin. Ben korunurken hamile kalmışım. Hala çok şaşkınım. Merakla bekliyorum senin durumun için dr. ne diyecek acaba...
İnşallah hayırlısıyla dogulsun beben :) bence hamile degilim bugun clearblue elektronik test aldım ondan yaptım sonuc negatif. Anlamadıgım bişey var bundan once iki gün aralıkla olvypaln testi yaptım hamile oldugum gözüktü yani iki çizgi vardı biri biraz solgundu ama net gözüküyordu. Bugunde bunu yaptım negatif cıktı. Artık hamile olmadıgıma emin oldum da ama yine de kan analizinin cevabını bekliyorum nolucak bakalı.

X