sızce en surukleyıcılerı hangılerı

gzllrgzlnsrn

ask böcugumz hdı gl artk
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
113
0
46
İstanbul
kızlar ben vampıre dıarıes bayılarak ızlıyorum lost da severek ızledım hart of dıxıe yenı zaten ama begendım supernaturelı cok severek takıp edıyorum bu guzel dızıler tadında takıp edebılecegım yada sızın favorılerınız hangılerı

sabırsızlıkla takip ettiklerim; the walkıng dead, dexter, desperate housewives... ama sana hitap edecek olan the walkıng dead...acayip birşey.....

alcatraz ve the river ı deneyebilirsin, bunlar yeni diziler, zaten açıkcası 1. sezon olmayan eskiyen diziler bi süre sonra cazibesini kaybetmeye başlıyo

pretty lıttle lıars ve gossıp gırl hosuma gıtmeye basladı walkıng deadı ızledım ama 2 sezonu pek sevmedım ama pretty lıttle lıars da cok guzelmıs gercekten bagımlılık yaptı dıyebılırım

bi ara prison break beni baya sürükledi peşinden :9:
şimdi walking dead izliyorum

Kesinlikle "Supernatural" :51: Hemde açık ara farkla :32:

Onun dışında "The Walking Dead"i izliyorum ama Supernatural kadar sürükleyici ve bağlayıcı gelmiyor bana.. Bazen izlemek aklıma bile gelmez, izlemem ama supernatural için gün sayıyorum, kesinlikle kaçırmıyorum, diğer bölümün heyecanla bekliyorum :27: Sekmeden izlediğim tek dizi zaten :34:

Bir dizi manyağı olarak tavsiye edebileceğim o kadar çok dizi var ki. Zaten prison break izlemeyen kalmasın, lost'un sonunun iyi olmadığını düşünsem de tarihte bir yeri oldu, izlense güzel olur. Aynı dönemde Battlestar Galactica vardı, gayet sürükleyici. Dexter'ı söylemiyorum bile onu zaten çoktan izlemeye başlamışsınızdır. Bilim kurgu severim diyen Doctor Who izlesin, özellikle de 3.sezondan itibaren güzel. Kadınlar ve ilişkiler, dostluk, paylaşım temalı Desperate Housewives kaçmaz... Game of Thrones, Spartacus de şu dönemler revaçta (savaş, aksiyon). Biraz daha ergenler, gençler olsun, azcık da merak uyandırsın derseniz Pretty Little Liars izlenebilir. Kanser hastası bir kadının hayatındaki değişimler için The Big C., eğlencelidir de. Hele kısa olsun güldürsün, aile sıcaklığı da versin dersen Raising Hope kaçırma derim...

Oooo böyle say say bitmeyecek :45:

kore dizisi izleyenler varsa ve benim gibi romantik komedi sevenlere heartstrings'i öneririm :) ve bende desperative housewifes i severim :)

Back
X