2 oğlum var 3.ye Hamileyim haliyle kalabalık aile olacağız. Eşim doğum sonrası kalabalık olduğumuz için hep birlikte bi yere çıkmak istemezse, ya bizi fazla görürse yada ben 3 çocukla kendimle artık ilgilenemezsem bakımsız olursam hep evde yemek bulaşık çamaşır ile mi geçecek kös kös çocuk bakmakla yaşlanacak mıyım. Bu korkularla baş başa kaldım çıkamıyorum işin içinden. Allah sağlıklı ömür versin evlatlarımı çok seviyorum iyiki varlar eşim benden daha düşkün onlara ama çok tez canlıdır acaba kalabalıklaştıkça bunalacak mı
E bu kadar emin değilken 3.yü neden yaptınız?
Allah razı olsun 2 çocukta da yapmadı evde dışarda temizlik de yardım eder ama 3 hani gözüme fazla mı geldi desem kalabalık mı gözümde büyüyor anlamadımAman 2 çocukta öyle olmadıysanız 3te de olmazsınız, korkmayın.
Beyin fırtınanızı burada mı yapıyorsunuz, anlamadım.Eşim böyle demedim 3 veya fazla çocuk sahibi tecrübeli bayanlara ithafen sordum doğum sonrası durum böyle mi yoksa gebelik psikolojisi midir? Anlayabilmek için bazen insanda bi ölüm korkusu veya hissi gelir ya ona e neden dünyaya geldin o zamn diyemeyiz sonuçta yaşanması gerekir.
Şahsen 2 çocuğum var, 1 olmadıktan sonra önemi yok, her türlü hayat bitiyor çünkü.Allah razı olsun 2 çocukta da yapmadı evde dışarda temizlik de yardım eder ama 3 hani gözüme fazla mı geldi desem kalabalık mı gözümde büyüyor anlamadım
biraz yorucu olabilir dürüst olalım ama bence hepsinin aynı dönem okula gittikleri zamanlarda bol bol kendinize zaman ayırırsınız. hem uyku düzenleri normalleşecek. belki birkaç sene zor olabilir ama sonrası rahat fgjkfkg bu arada hiç çocuguum yok söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir dfkgjj
3. Ü çocuk plansız bir gebelik mi , eğer öyle ise zor bir durum ..2 oğlum var 3.ye Hamileyim haliyle kalabalık aile olacağız. Eşim doğum sonrası kalabalık olduğumuz için hep birlikte bi yere çıkmak istemezse, ya bizi fazla görürse yada ben 3 çocukla kendimle artık ilgilenemezsem bakımsız olursam hep evde yemek bulaşık çamaşır ile mi geçecek kös kös çocuk bakmakla yaşlanacak mıyım. Bu korkularla baş başa kaldım çıkamıyorum işin içinden. Allah sağlıklı ömür versin evlatlarımı çok seviyorum iyiki varlar eşim benden daha düşkün onlara ama çok tez canlıdır acaba kalabalıklaştıkça bunalacak mı
Bu sorunun cevabı eşinizde. Bu alsa da bunalmasa da gezmek, eğlenmek, sizin de ferahlamanızı sağlamak onun sorumluluğu. Zira çocuklar yalnızca sizin değil. Dolayısıyla kendisiyle ilgili böyle bir kaygısı varsa 3.yr niyet etmemeliydi.çok tez canlıdır acaba kalabalıklaştıkça bunalacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?