Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cimri olması.
korkak olması.
beceriksiz olması. ( tamir, bilgisayar vs konularda. )
erkek işlerini bile kadına yaptırması ve rahatsızlık duymaması.
araba kullanmayı, yüzmeyi bilmemesi
çok romantik olması.
ana kuzusu olması.
.
.
.
aklıma gelenler.
bence en önemlisi eğer bu zati muhteremle evliysen bide çenesiz olması kadın gibi temizliğe mutfak işlerine karışmassı
saatlerce söylenmesi tartışmalarda
küsmesi en ufak olayda, tabi lakayt olması patavatsız olması ve gögüsüzlüğüde zevkle ekliyorum.
ter kokan erkekler
ben bilirim diyen tipler..
para bende gibilerinden havaya giren görgüsüzler..
ortalık yerde bi yerlerini kaşıyıp düzelten tiplerkafamçokkarıştııy sölerken bile içim gıcıklandı
argolar
küfürü ağzından düşürmeyenler
dar pantolon giyenlersırnaşık şey
şekerimm diyen erkekler
Yol ortasında laf atanlar
otobüs minibüs tarzı taşıma araçlarında bayanalrı rahatsız eden gereksiz insanlar..
ağzında cak cakkk sakızı çiğneyen tipler
haddinden fazla düşük bel giyipte boxerı gözükenler ,, gözüksün diye iyice aşağı çekenler :jeyyar:
kaşlarını alanlar
arabayla hava atıp müziğin sesini son ses yapıp kendinden emişn bi tavırla önünde durup kaş göz işareti yapanlar klava:
herşeyi ben bilirim ben yaparım havasında olanlar..
çok havalı ve artist tipleeeeer
ayk kısaca sanırm ben tüm erkeklere sinir oluyorum sanırm :tomato:
dengesiz sorumsuz olması,söylediklerinin arkasında durmaması,bir bayana nasıl davranacağını bilmemesi,araba kullanmayı bilmemesi maddesine bende şiddetle katılıyorum,ukala olması kendini yükseklerde ve bulunmaz hint kumaşı sanması.sengözlerimebaksanab.bakımlı ve temiz olmaması-tatlicadiarzu-