Sizce erkek arkadaşım düzelirmi:(

rosens86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
445
0
26
Ankara
kızlar benim uzun süreli bir birlikteliğim var.ilişkide hep laçan taraftım sevgilim nazımla oynardı.çok peşimden koştu ama son 2yıldır farklı şehirlerde olmak zorunda kaldık.araya uzun ayrılıklarda girdi çok koptuk çok.neyse sonuç olarak şuan beraberiz ama zoraki yürüyo işte.ben onu seviyorum.onunda sevgisine inanıyorum.ama zamanında okadar kaçtımki sanırım çok sıktım onu.şimdi varya tel.de konulunca canı nezaman isterse ozaman kapatıyo tepki göstersem off yeter yapma böle diyo.yada bi hesap sorsam bana asla hesap sorma geçti artık o hesap sormalar asla hesap vermiycem sana diyo.ya hesap derken yani sorulara boğmuyorum ki zaten bugün biraz borcum var diyo mesela neden diyorum ben hesap sorma demedimmi diyor.ya nerdesin diyorum ya beni sorulara boğma diyor.kızlar bu hep böylemi gidecek ben napayım sizce?çıkmaktan sıkıldı zatn bu yaz evlenelim illa diyo.ama açıkcası onun bu hallerini görünce kaçıyorum evlilikten napayım kızlar.zaten ayrı şehirlerdeyiz ben buna tek soru bile soramıyorum

ne yani tabikide ilişkinin başında naz yapıcaksın bunun mu inikamını alıyormuş .çok saçma geldi bana .neyse sen üstüne düşme bence .geri çek biraz .bakalım ne yapıcak?

o duzelmeden evlenme sakın sen gene onu eskısı gıbı pesınden kosturmaya çalış biraz geri cekil

uzaklık uzaklık ve uzaklıkkk.....gönül ne kadar severse sevsin uzaktan ilşki yürümüyor işte bunu çok acı bi şekilde öğrendim malesef..dilerim sizinki böyle olmaz canım..bana sorarsan gidebilme imkanın varsa git yanına ve konuşun düzeltilebilecek şeyleri kendi aranızda hallederek düzeltin ve ilişkinizi daha fazla yıpratmadan evlenin bence..çünkü zaman geçtikçe özlem arttıkça herşey daha da zorlaşıyor..umarım aranızdaki tüm sorunlar çözülür ve bir an önce mutlu sona ulaşırsınız

arada mesafe varken bir ilişki çok zor yürür canım maalesef gözden ırak gönülden ırak derler benim arkadaşım nişanlısından ayrılmıştı sırf bu yüzden yanlış anlama siz de ayrılırsınız demiyorum ama bu şekildede ilişkinizin yıprandığı bi gerçek bence biran önce biraraya gelip sorunlarınızı konusun halledın ve evlenın derım ben ...

ben olsam bende senin gibi cekinirdim bu evlilik teklifinden...
ben 8 yildir beraberim hala adam ilk zamanlarda oldugu gibi nazimi ceker... nerdesin dedigimde.. nerde oldugunu demek sorundadir ve der!
ya benimki bir melek yada sizinki hisediginiz gibi iliskinizde bir kopukluk var.. seven, evlenmek isteyen adam oyle kaba dayilikmi yapacak.. o sana nasil nerde oldugunu yada daha farkli sorular sormaya haki varsa seninde en dogal haklarin! zaten seni boyle terzliyen bir adamdan koca olmaz.. belki kisiligi gercekden buydu zadece iliskinin ilk zamanlarinda daha hasas yaklasmaya calismisdir.. belirli bir zamandan sonrada maskesini cikartmisda olabilir...

kızlar geri çekiyorum kendimi zerre değişmiyor.yani iyice alışıyor gibi ona hiç bişe sormamama herşeye evet dememe alışıyor gibi.buarada ilişkinin başında naz yaptım diye değil ki ben öle ilişkinin başı falandada naz yapmadım taa bunca yıl hep kaçtım yani benimle çıkmaya çalışana kadarda hatta çıkarkende o hep benim peşimden koşan oldu ama sanırım artık bıktı hemde öle bıktıki tahammül bile edemiyor.yani eminim şuan ayrılalım desem sesi çıkmayacak(lütfen akıl verin bunca yılıma yazık olsun istemiyorum

hayir.. hic katilmiyorum.. biz 8 yil farkli sehirlerde olmamisa rahmen hergun msnle birlikde yada telefonlasiyorduk.. Allaha sukur hic kopukluk olmadi.. aksine hasretden askimizi daha cok buyuttuk icimizden... simdi haftada 1,2 kez goruyoruz tabiki 7 yildan sonra..:) darisida sizin basiniza diyorum.. insallah herkez istedigi mutlulugu bulur!

Lütfen noktalama işareti ve paragraf,bu bir.

Hesap veremem tarzı cümleler çıkmaya başlamışsa yolun sonu görünmüş demektir.

Düzelmez.Uğraşmayın.

evliliğe gelene kadar ilişkiyı düşünelım bence.. boyle trıplerı sırf uzak dıye yapanıyla ne evliliği arkadaşım??

bn 4 yıldır ayrı şehırdeyım..yılda 1 defa görürüm en fazla 2..

uzaktayken sevmek zor, yanında gözunun önundeyken elbet seversın birini..uzaklığın getirisini yaşıyorsunuz..sorun senın nazın kaprisin değil.. mana bulmuş sadece.. yüzüne; uzaktayken zor oluyor sevgi diyemez ya.. elbet bıryerden tutacak neden bu dıye..

senın nazın falan hata değil ama bana kalırsa hesabına kıtabına parasal işine karışma..acayıp bozuluyor erkekler buna..kocan değil ki yaa annesı gıbı davranma şımarır işte böyle..

hem ıstedığı zaman görsun istediği zaman evlendın isteğinde de tövbe yarabbım boşasın..

senden emın değilim ne evliliği de bu adama..hiç korkma sonucundan..bu şımarıklığı evlenınce düzelmez aksıne sen tavız verdıkçe artar..

düzelecekse evlenmeden düzelecek,o da kendı ısteğıyle..yoksa dıyeceksın karşına alıp; senden emın değilim,boyleydın boyle oldun..

sana kalkıp sen nesın bılmem ne derse yolu açık olacak..

gerçekten evlilik ciddidir..önce uzaktan sevmeyı öğrenmelı..

sana ne'ler başladıysa bir süre sen de aynısını yap. bananeyse banane gibi bi tepki aldıysan güle güle şekerim de git.

çok fazla naz yaptıysan kendini ezik, kılıbık hissetmiş de olabilir. hele bi arkadaşı ona böyle dediyse ohooo. aldın başına belayı. biraz mağduru oyna niye böyle yapıyorsun diye üzül ağla, muhtemelen seni kırmak istemedim özür dilerim falan diyecektir. niye zır zır ağlıyorsun benzeri bi tepki alıyorsan o adamdan daha hayır gelmez sana

açık ve net anlatmaya çalıştım, umarım olmuştur

kızlar normalde uzaktayken zordur tabi ama bunu yürütenlerde var yani biz yılarca beraberdik 2 yıldır ayrı şehirlerde olmak zorunda kaldık ilk yıl iyiydik ama bu yıl çok kötü oldu ilişkimiz.evet zaten öle diyor hep ezdin beni diyor hep sözünden çıkamaz ettin beni diyor dediğim dedikdin yalanmı diyor.artık çekemiyorum o hallerini diyor.ee yumuşak davranıyorum bukez tepeme çıkıyor.kızlar bitsin bırak salla gibi msjlarınızdada mutlaka haklısınızdır fakat ben onu seviyorum ve bana bu tarz msjlarınız yerine lütfen akıl verin bu durumda şöle davran böle olsun gibi lütfen

Zaten akıl veriyoruz,başka bir şey yaptığımız yok ki.

Sen gerçekleri değil duymak istediklerini söylememizi istiyorsun.

Ama maalesef burda kimse bunu demez.

Herkes sever,aşık olur,kırılır,incinir.

Olmuyorsa olmuyor.

Zorlamanın mantığı ne ?

ee ben sana dedım arkadaşım "al karşına senden emın değilim,ne evililiği senınle" dıye dırek yuzune soyle..

kaldı kı ne demek çekememek??! kım neyı çekıyor o ne biçim laf! senı mı çekmiş yanı bunca zaman,hoşnut görup babacan mı olmuş..zahmet etmiş..kalkmış bıde senı çektım ben dıye sana soyluyor

bnce o gemı yol almış sen farkında değilsin arkadaşım..

ilişkiden once saygı duyulmayan bır sen varsın ortada..

once sen sonra ilişki sonra o şahıs..dikkat et öncelıklerıne

evet bunu yapıcam zaten düzgünce konuşmam lazım onunla tabiki böle üzülerek yaşayamam hep

ya arkadaşım ben duymak istediklerimi senden duymaya çalışmıyorum.yık,dök,bitti,hadi eyvallahlar,bunlar bi msja bakıyo.gerekirse onun kararınıda veririm elbet ben alternatiften bahsettim kaldıki bu insan benim ne tersliklerimi ne ortada bişe yokken sırf şımarıklık olsun diye yaptığım ne eziyetlerimi çekti ağzından tek bitti lafı lafı çıkmadı şimdi ben onun bi farklı davranışında hemen hat höt yapmak istemiyorum.ne demek burda kimse sana iyibişe sölemez bu forum herkese bitsin demek içinmi var.yinede fikirlerin için sağol.ben bu aşamalardan geçmiş ve nasıl davrandıklarını merak edip faydalanmak istediğim arkadaşların görüşlerini almak istiyorum.

bence düzelmez çünkü birşeylerin tadı kaçmış ilişkinizde... demekki bazı şeyler eskisi gibi değil... ben sihirli bir değneğin deyip sizi gene eskisi gibi yapacağına inanmıyorum...baksana erkek arkadaşında kendine güven tavan yapmış... ben yıllarca çektim bundan sonra seviyosa o beni çeksin tavırlarında...

birşey söyliyim mi belki ağır gelicek üzüleceksin ama bu senin naz yapmandan falan değil o araya giren 2 senelik uzaklıktan.. Gözden uzak olan gönülden ırak oluyo.. Alışıyolar hesap sorulmadan yaşamaya (o uzun ayrılıklarda) ve çok fazla ayrıl barış olunca bunada alışıyorlar.. Yani bence kendini soğutmaya çalış bırak bence evlilik düşünürsn mutsuz olursun sni daha iyileri hakediyordur ve unutma bi kere ayrılık olursa kesinlikle devamı gelir

Son düzenleme:
kızlar hepiniz haklısnız gerçekten yani objektif bakıyorsunuz sonuç olarak tabiki haklısnız fakat ben hemen pes etmek istemiyorum.ya bukadar yılım var benim onunla en güzel günlerim var.bide ben okadar sorun çıkardığım onun burnundan getirdiğim dönemleri düşünün ki bu öle kısa bir dönem falanda değil uzunn yıllar..oda bana deseydiki ya bunu bırakayım bu ne böle falan deseydi ozaman biz diye bişe olurmuyduk.aksine o hep sabretti beni biran bırakmadı.neyaparsam yapayım yanımda oldu .taş olsa dayanmazdı valla kendimi eleştiriyorum şimdi farkına vardım malesef yaptıklarımın.şimdi ben onu hemen mi bırakayım hiç düzelebilmesine ihtimal vermedenmi?onu bırakmak istemiyorum fakatt bırakmıycamda nasıl davrancam onu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…