sizce erkek arkadaşmla ilşkimz normal mi yardımmm

fatoya katılıyorummmm .. hem foto hem ev maşallah yani taktikte güzel hee önce güzelsin falan diyor ilgi alaka sonra foto çekip sonrada eve gidelim diyorr.. yanındayken iyi sonrasındaysa mesaj sevmiyorum fazla görüşmeyelim falan.. yahu acaba senin haricindede başka hatunlarlamı görüşüyorda mesajlara bakmıyor ve 10 günde 1 görüşüyor?? ilginç ve düşünülmesi gereken bir konu bu nokta tam odak noktası bence...

foto ve eve gidelim olayı bende şunu uyandırdı " adam hem psikopat hem pisikomanyak hemde sanırısam biraz behlüllük ve coşkunluk söz konusu"
Sende safım bunun seni sevdiğine inanıyorsun öylemii? Çıkar o pembe gözlükleri annem sen...

DİPNOT: Senin ve Bu behlül 4 coşkun kılıklı pisikomaynak bay foto şipşakın yaşlarınızı öğrenebilirmiyim??

fatoya katılıyorummmm .. hem foto hem ev maşallah yani taktikte güzel hee önce güzelsin falan diyor ilgi alaka sonra foto çekip sonrada eve gidelim diyorr.. yanındayken iyi sonrasındaysa mesaj sevmiyorum fazla görüşmeyelim falan.. yahu acaba senin haricindede başka hatunlarlamı görüşüyorda mesajlara bakmıyor ve 10 günde 1 görüşüyor?? ilginç ve düşünülmesi gereken bir konu bu nokta tam odak noktası bence...

foto ve eve gidelim olayı bende şunu uyandırdı " adam hem psikopat hem pisikomanyak hemde sanırısam biraz behlüllük ve coşkunluk söz konusu"
Sende safım bunun seni sevdiğine inanıyorsun öylemii? Çıkar o pembe gözlükleri annem sen...

DİPNOT: Senin ve Bu behlül 4 coşkun kılıklı pisikomaynak bay foto şipşakın yaşlarınızı öğrenebilirmiyim??

kaydirigubbakcemile3sositosositoolumunekankayizsmile aslında ne kadar basıt su erkekler hhahahh :1:

ISTEDIGIM CEVP ALDIMM

canım adam bı keere senı bı guzel havaya sokuyo ask mesk su bu nıyet eve atmak gerısını yazayımmıı eve atsın senıde lıstesıne eklesın sonra bıdaha arıyomu senıı kızım foto motoda sakat ıs eve gıttın ha senı kameraya aldıı nette bı suru bıole fılm var adam barız senıı eglencek kız ( ne dedıgımı analdın) goruyoo

eger onu ıstıyosan hıc bısey soylemeden ortalıktan yok ol mutlaka pesıne dusecek henuz ıpler elındeyken bunu yapalsanaalsanasmile

cnm eve gitmk derken herks evine gitsin manasnda beni postalıo işte dedm yha 2 saat görüşüorz sonra gidelm dio okadr az zamn ayırıo ki bana

fato bazıları gerçekten sadece aklı belden aşağsına çalışıyor..istisnalar var tabi ama dedimya bazılarıda gerçekten sırf o şey için yaşıyorlar ve ızlar saf olarak görüyorlarr...
Hele bu foto şipşakçı acaip bir cins türünün son örneği sanırım :)

herkes yanlş anlamş eve gidelm derken beni postalamak istio hadi kalkalm dio birden.. azcık görüşüorz 10 günde bir ona rağmn hemen gitmek istio, eve atmkla alakası yok durumn öle bişi olsa zatn düşüneck bişi yok niyeti belli derim

fato bazıları gerçekten sadece aklı belden aşağsına çalışıyor..istisnalar var tabi ama dedimya bazılarıda gerçekten sırf o şey için yaşıyorlar ve ızlar saf olarak görüyorlarr...
Hele bu foto şipşakçı acaip bir cins türünün son örneği sanırım :)

evet gamzee ne o bı resım cekıp evlere gıdelımm 10 gun yeter bu foton banaaasırnaşık şeysırnaşık şey

herkes yanlş anlamş eve gidelm derken beni postalamak istio hadi kalkalm dio birden.. azcık görüşüorz 10 günde bir ona rağmn hemen gitmek istio, eve atmkla alakası yok durumn öle bişi olsa zatn düşüneck bişi yok niyeti belli derim

sole dusunelım sımdı bız yanlıs anladım bu kadar yenılmıs kazıkların sonunda dımıı okk haklısın pekı sende yanlıs anlamıs olabılırmısınn sempatiksalakcinni

kızım asık adam ole 10 gun 10saat durma 10 sn yeter senı ozlmesı ıcın hem msjlasmak flortun ılk kuralıdır demekkı adam kontorune kıyamaıyooo yaw ac gozunu acc bu kadar ınsanda baska bısey dememıs

sey bı fotonu cekıp eve gıdecektımm:lepi:

yavrum sen çok ii niyetlisin yaa valla bak bence çıkar o pembişleri diyorum ve etraflıca düşün...
Adam mesajı vermiş işte zaten seninle sevgili olduk daha neyin savaşını vericemki dio onun için sevgili olana kadar tavlayana kadar sonrası elinde keklik gibi nereye isterse oraya çekiyoo...
Yada şöyle söylim elinde kumandası var ve seni yönlendiriyor bu adam ve sende gayet güzel her kanala giriyorsun 10 günde 1 ... her buluşmada fotoda çekiyo nasılsa ooh sanırım albüm oluşturup koleksiyon yaratıyor sonrada müzaideye sunucak sanırım ...
Ben senin yerinde olsam ona şöle bi mesaj atardım " Bana Kumandanla Gelip Beni Yönetmeye Çalışma Pillerini Bitiririm Senin"...

Son düzenleme:
yavrum sen çok ii niyetlisin yaa valla bak bence çıkar o pembişleri diyorum ve etraflıca düşün...
Adam mesajı vermiş işte zaten seninle sevgili olduk daha neyin savaşını vericemki dio onun için sevgili olana kadar tavlayana kadar sonrası elinde keklik gibi nereye isterse oraya çekiyoo...
Yada şöyle söylim elinde kumandsası var ve seni yönlendiriyor bu adam sende gayet güzel her kanala giriyorsun 10 günde 1 ... her buluşmada fotoda çekiyo nasılsa ooh sanırı albüm oluşturup koleksiyon yaratıyor sonrada müzaideye sunucak sanırım ...
Ben senin yerinde olsam ona şöle bi mesaj atardım " Bana Kumandanla Gelip Beni Yönetmeye Çalışma Pillerini Bitiririm Senin"...

wawww cıks olmusss suruncemeler ınsanı yorar guzel kızzz bı suru guzel yakısıklı delıkanlı var bı o yokk bak tum dunya bızım ıcın donuyoooo

arkdşlar çok farklı şeylere takldnz sorun fotomu çekmesi deil.öle iltftlar edip fotomu çekio 15 dk sonra kalkalım die beni postalıo hemen sıkılıo onu demk istedm ama siz farklı yerlere çektnz.sizin sevglnzde fotonz yok mu benm de onda var ne var bunda rahatszlığm bu değil ki konuyu nereye getrdinz

arkdşlar çok farklı şeylere takldnz sorun fotomu çekmesi deil.öle iltftlar edip fotomu çekio 15 dk sonra kalkalım die beni postalıo hemen sıkılıo onu demk istedm ama siz farklı yerlere çektnz.sizin sevglnzde fotonz yok mu benm de onda var ne var bunda rahatszlığm bu değil ki konuyu nereye getrdinz

sanırım bıraz espırının dozunu kacırdık kusura bakma yoksa foto cekmesı degıl sebep adam angutca davranıyo o yuzden senıde guldurup aydırmaktı nıyet

pekala bunu anlıyacagını dusunerek makaraya sardık ama kesın ve net sunu soylım ıletısımın olmadıgı bı ılıskıden ne beklıyosunn bunun cvbını kendıne verebıloıyomusun muhım olan bu bence beklenen bısey yokk

bu arada kac yasındasın kuzum

wawww cıks olmusss suruncemeler ınsanı yorar guzel kızzz bı suru guzel yakısıklı delıkanlı var bı o yokk bak tum dunya bızım ıcın donuyoooo
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan:3:

Oyy oyyy içim şiştiii be evladımmm tamam seninki haklı seninki cici çocuk seninki çok güzel bi ilişki yaşatıyor ve bu sana yani size göre normal bir ilişki.. Bizimkiler biraz acaip türden nedenmi çünkü bizimkiler "mesajlarımıza cevap veriyor, msn'de akşamları konuşuruz, hafta sonlar görüşmek istiyorlar olmadı bazen hafta içi akşamlarıda yemeğe çıkalım diyorlar ( sanki evlerinde yiyemiyorlar) sonracığıma sanırım bizimkiler bizi sevmiyorlarki her buluşmamızda fotomuzu çekmiyorlar :gitme: halbuki bizimkiler bizi tavladı yani sevgiliyiz neden uğraşıyorlarki... uff seninki değil bizimki anormal bir ilişki...
Oldumu tatlım ?? taktın bi foto olayına yahuu sen diğer problemlere gelsene bi görüşememeye mesajlara cevap verememeye msn olayına gelsene ama yok sen sanırım sevgiline toz kondurmicaksın fakatgerçekler acıdır inan bana acı olucak ama salak yerine konulup kullanıldığını burdan hissettim sen hissedemiyorsan inan artık dicek bişiyim yok...

Oyy oyyy içim şiştiii be evladımmm tamam seninki haklı seninki cici çocuk seninki çok güzel bi ilişki yaşatıyor ve bu sana yani size göre normal bir ilişki.. Bizimkiler biraz acaip türden nedenmi çünkü bizimkiler "mesajlarımıza cevap veriyor, msn'de akşamları konuşuruz, hafta sonlar görüşmek istiyorlar olmadı bazen hafta içi akşamlarıda yemeğe çıkalım diyorlar ( sanki evlerinde yiyemiyorlar) sonracığıma sanırım bizimkiler bizi sevmiyorlarki her buluşmamızda fotomuzu çekmiyorlar :gitme: halbuki bizimkiler bizi tavladı yani sevgiliyiz neden uğraşıyorlarki... uff seninki değil bizimki anormal bir ilişki...
Oldumu tatlım ?? taktın bi foto olayına yahuu sen diğer problemlere gelsene bi görüşememeye mesajlara cevap verememeye msn olayına gelsene ama yok sen sanırım sevgiline toz kondurmicaksın fakatgerçekler acıdır inan bana acı olucak ama salak yerine konulup kullanıldığını burdan hissettim sen hissedemiyorsan inan artık dicek bişiyim yok...

ıcımden gecelerı yazmısısn ama karsımda kucuk bı kız var gıbı dusundumm ama aklımdan ne gectıyse soylemısıınn agzına saglık gamzecımm:içelim:

du bende eklıycem sey :delphin::delphin:

eee ama napim yanii karşımdakinin pembe gözlükleri varsa onu dürtmeliyim ve hemcimsimse bir erkek tarafındanda salak rolüne konuluyorsa direk gözünü açması için ben bu ilişkide gördüğüm sezdiğim şeyleri yazarımm hiiiiç çekinmem..
Ön Sezi diyelim Fatocum :) ayrıca teşekkür ettim ve öpütmmm en kocamanından seniii...

fotoya siz taktnz ben de onu dedm dier problemlere gelelm die...foto konusunu abarttnz ben de erkk arkşmn bu konuda yanlşını görmedğm için onu savndm pembe gözlük takmk die bişi yok.şikayetimi belrttm zaten ve konunn üzernde durulmasını istedm siz başka yerlere çektnz söleynce de bnu ben takmş olddm

yaş 20 ve 23

cadı !!! :)) tamam canım bizler cadıyız bizler kötüyüz ve bizlerin ilişkileri anormal. senin ilişkin gayet güzel seviyeli ve düzgün bir ilişki sakın bırakma bu çocuğu sakın elinden kaçırma olurmu :))
Neyse henüz 20 yaşında olduğun için tabiki bazı şeyleri görmezden gelebilirsin ama sadece dikkat et diyorum sana bir cadı olarak :)

cadı !!! :)) tamam canım bizler cadıyız bizler kötüyüz ve bizlerin ilişkileri anormal. senin ilişkin gayet güzel seviyeli ve düzgün bir ilişki sakın bırakma bu çocuğu sakın elinden kaçırma olurmu :))
Neyse henüz 20 yaşında olduğun için tabiki bazı şeyleri görmezden gelebilirsin ama sadece dikkat et diyorum sana bir cadı olarak :)

evet bır cıtırla karsı karsıya oldugumuz hıssetmıstım nese duse kalka yada postalana postalana ogrenıcen canımm he erkek arkadasını savunmussun yaaa savunacagın adamı buraya nıye konu edersın hadı ettın barı elestırıye yorumlara acık ol

tu pıs kaka olan bızım kııı hele benımkıı ole guzelmısım suymus buymus bugun dahada guzelmısım hec demezzz valla bakkk derkı ruhuna asıgımm

demekkı bız bad kadınlarız en guzel sensınn bız ucubeyız senn taze cıtır eve atmalık akannehir

Sustum, karismiyim dedim ama artik dayanamicam. Yahu kiz konu acmis, ve konuyla ilgili(!) yorum beklemek en dogal hakki. Onun derdinden baska herseyini buyutmussunuz, "konuya donelim" deyince de "elestirilere acik ol" diye azarliyorsunuz. Elestirilere acik zaten arkadas, herkes hemen hemen ayni seyi soylemis ve kendisi kimseye ters birsey dememis. Hayret birsey. Gereksiz polemik yaaratmayalim lutfen. Vatuzz, bu tur yorumlar karsisindaki sabrin ve sakinligini takdir ettim.

Konu sahibi arkadasim, zaten soylenmesi gerekeni herkes soylemis.
Arkadasini biraz birak bakalim, kendiliginden seni arayip soracak mi.. Sorarsa ne ala, ama sormaz ilgilenmezse iliskini tekrar gozden gecir derim.

gamze belinay sen turunun son ornegi olamazsin o kesin cunku senin gibi bir lafi anlamadan dallandirip budaklayan o kadar insan varki..

"Eve gidelim" derken ben (bile) anladim tabirinizce "kizi eve atmak" olmadigini. Sadece postaladigini !

aslinda vantuzz hersey sende bitiyor. kendini mutlu hissediyormusun? hic bir ozellik bulamadim iliskinizde bu seni ne kadar mutlu ediyor ? senin bunlara gore hareket etmen gerek.
10 gunde bir gorusmek hosuna gidiyorsa
gorustukten bir kac saat sonra onun demesiyle ayriliyorsaniz
iletisim kopuklugu yasiyorsaniz
bence bir sorun var. Ha beraberken sana guzel sozler soyluyor olabilir ( o kadarda olsun dimi) bu tum eksikliklerini kapatiyormu?
yani aslinda genel olarak heyecansiz monoton iliskiye benzemeyen bir durum soz konusu
kendini ne kadar mutlu hissettigine bagli devam edip etmedigin ve tabiiki karsidaki insanin hal ve hareketlerine bagli

benim eşimde telefnda konuşmayı mesajlaşmayı sevmeyen birisi. ama benimle sürekli konuşurdu saat geç olduğunda ise mesajlar başlardı. gecenin 3ünde bile mesaj atardı bana oysaki günboyu birlikteydik. saat 7 de ayrılırdık 8de arardı seni özledim diye. yani seviyorsa eğer arardı ben şunu sevmem bunu sevmem demezdi.

Back
X