Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benm 3 aylık bi ilşkm var erkek arkdşm mesjlaşmayı hiç sevmediğini söledi bu nednle iki üç günde bi msj atıo ben de telde konşmayı sevmiorm o yüzden telde de konşmayız.çok yoğn oldğndan dolayı da ancak 10 günde bi görüşebiliorz.üstelk bazen ekiliorm da.arada msne çağırıorm ben msnde konşmayı da sevmem dedi geldğnde hep isteksz bu nednle.yüzyüze konşmayı sevdiğini söledi ne telefn ne msn muhabbtlernden hoşlann biri deil anlayacağnz..peki biz nasıl iletişime geçicez böle anlamadm ki... görüşsek bile 2 saate hemen postalanıorm yha yorgn oluo yha işi oluo arada benim yorgnluğumu bahane edio sen de yorgnsun git dinlen dio.neticede böle bi ilşkmz var sizce ne kadr sağlklı gidiorz erkek arkadşma bukadrcık görüşmemz paylaşm da bulunmamz yetio. onun kendine göre dopdolu bi hayatı var ve bana pek de ihtiyacı yok sanrm sizce herşey normal mi, böle bi ilşkide nasıl davranmalym bazen çok istenmediğimi hissediorm oysaki herşeye bahanesi var haklı da bişi diyemiorm.
arkdşlr yormlarınızı okdm ben de ayrılmak istiorm aslnda bunu ima ettm bikaç kez ama benm yapım bu dio fazla ilgilenmem kızı tavladktan sonra her erkek gibi benm de ilgm azalır,beni böle kabl et değşsem de kısa süreli olr eski halime geri dönerm dedi.biz artk sevgiliyz taşlar yerine otrdu benm sennle ilgilenmeme gerek yok diğer işlerime bakablrm gibi düşünüo..ben de fazla ilgiden boğuldm bu zmana kadr hep, şimdi de tamamn ilgisizi çıktı ortası yok mu bunlarn anlamadm...
benm 3 aylık bi ilşkm var erkek arkdşm mesjlaşmayı hiç sevmediğini söledi bu nednle iki üç günde bi msj atıo ben de telde konşmayı sevmiorm o yüzden telde de konşmayız.çok yoğn oldğndan dolayı da ancak 10 günde bi görüşebiliorz.üstelk bazen ekiliorm da.arada msne çağırıorm ben msnde konşmayı da sevmem dedi geldğnde hep isteksz bu nednle.yüzyüze konşmayı sevdiğini söledi ne telefn ne msn muhabbtlernden hoşlann biri deil anlayacağnz..peki biz nasıl iletişime geçicez böle anlamadm ki... görüşsek bile 2 saate hemen postalanıorm yha yorgn oluo yha işi oluo arada benim yorgnluğumu bahane edio sen de yorgnsun git dinlen dio.neticede böle bi ilşkmz var sizce ne kadr sağlklı gidiorz erkek arkadşma bukadrcık görüşmemz paylaşm da bulunmamz yetio. onun kendine göre dopdolu bi hayatı var ve bana pek de ihtiyacı yok sanrm sizce herşey normal mi, böle bi ilşkide nasıl davranmalym bazen çok istenmediğimi hissediorm oysaki herşeye bahanesi var haklı da bişi diyemiorm.
hatta gay bile olabilir sırf etraftan şüphelenilmesin diye vakit geçiriyor olabilir :1rolleyes:Seni sevmediğini düşünüyorum, seninle sadece 'takılıyor'
Hani bazı hatta pek çok erkek vardır ya sevgilim olsun elalem görsün...
Resmini çeker belki MSN e koyar, facebook una koyar, cüzdanına koyar millet görsün aaa ne güzel sevgilisi var desin diye...
Arada sırada da senle buluşur ki etrafındaki insanlara sevgilimle buluşuyorum havası yapsın...
Bunun dışında seninle vakit geçirmekten hoşlanmıyor yoksa seninle konuşmak buluşmak için can atardı...
Kaldı ki sizin 3 aylık bir ilişkiniz var, her şey çok yeni.
Bu zamanlarda el ele göz göze olmalıydınız hatta ve hatta konuşmaya vakit geçirmeye doymamalıydınız.
Yanlış sende değil, o çocukta...
Seni sevdiğinden değil, senin dış görüntünü sevip, çevresine 'seninle hava atmak' için seninle beraber...
bu çocuk seni seviyor olsa bile böyle insanla mutlu olunmaz ki canımarkadaşlar şuan şehr dışında ona içimi döken mesjlar attm ama sen sinrlisin sinrli msjlarına cvp vermicem dedi.benm attğm msja cvp dışında zatn hiç msj atmadı.dönmesini bekliorm kafamda bitrdm ama belki hatasını anlayp bi adım atacak mı die bulşmaya gidicem baktm söledklerime rağmen hala sallamıo ozman ayrılıcam buna iice hazrladm kendimi...zatn bu kadar ilgsz bi insan hayatmda çok da yer işgl etmiodu benm için sorun deil ama uygunduk yhani birbirimize, böle yapmasaydı niyetm de yoktu bırakmaya.
başlk açmamın patlamamın nedeni beni görüşmede ekmesi oldu.geçen çarşamba görüşecektk bi hafta önceden sözleştk ama ogün uykusunu bahane etti görüşmedi ben çok kızınca da cuma görüşelm dedi. ama 2 gün hiç msj atmadı ve cuma da akşma kadr hiç msj gelmedi..ben akşm msj attm hani bugn görüşecektk dedim ve cevaba bakın; pardon şehir dışındaym ben yol heyecanyla da unutmuşm görüşeceğimizi dedi. ben buna çok bozuldm başlığı açmamın nedeni de bu.dedim benle dalgamı geçiosun yaptğn çok ayıp unutmuşm dierek bana verdğn önemi gösterdn böle devm edeceksen ikimz için de en doğru karar neyse onu verelm dedm ve butür bikaç msj daha attm ama sinrli oldğmdan cvp atmayacağını sölemşti tık yok dönünce de bişi yapmazsa bitiricem.
Seni sevmediğini düşünüyorum, seninle sadece 'takılıyor'
Hani bazı hatta pek çok erkek vardır ya sevgilim olsun elalem görsün...
Resmini çeker belki MSN e koyar, facebook una koyar, cüzdanına koyar millet görsün aaa ne güzel sevgilisi var desin diye...
Arada sırada da senle buluşur ki etrafındaki insanlara sevgilimle buluşuyorum havası yapsın...
Bunun dışında seninle vakit geçirmekten hoşlanmıyor yoksa seninle konuşmak buluşmak için can atardı...
Kaldı ki sizin 3 aylık bir ilişkiniz var, her şey çok yeni.
Bu zamanlarda el ele göz göze olmalıydınız hatta ve hatta konuşmaya vakit geçirmeye doymamalıydınız.
Yanlış sende değil, o çocukta...
Seni sevdiğinden değil, senin dış görüntünü sevip, çevresine 'seninle hava atmak' için seninle beraber...
sana değer vermeyene sen hiç değer verme kuzulmaz: belki sende o alışkanlık olmuş olabilir ayrıldığında çok acıda çekebilirsin ama onu hiç görmediğin irtibat kurmadığın müddetce zaman herşeyin ilacı olur. seven erkek sevdiğini heran görmek ister onca evli olup da eşlerini hala deli seven çiftler ne peki bu durumda? yani zaten bu soğukluğunu baştan belli etmiş daha iyileriyle karşılaşırsın inş.