Sizce erkekler neyden anlar ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eskiden msn.de dinlenilen şarkı paylaşılır yada birşeyler yazılırdı nickin altına..öyle msj yollardık karşı tarafa :KK48:

Tabii bu 20 yıl önceydi..yıl oldu 2019 kızlar hala “durumuma bakmışmıdır” derdinde :işsiz:

Baksa “oo eğleniyo ama ben onu çok üzdüm” diye dertlenecek mi? Bakmasa “hiç eğlenmiyo çünkü ben onu çok üzdüm mü” diyecek??

Bunlara kafa yoracağına; sinirli ve ani öfkelenebilen biriyle evlensem hayat nasıl geçer diye düşünün..Durum murum hikaye.

Erkekler storylere bakıp wooww bu kız bensiz ne kadar da eğleniyor demezler. Yani diyeni hiç görmedim.
Aksine çocukça buluyorlar bu tavırları.

Tamamen ortadan kaybol. Haber alamasın senden. İlla story atmak istiyorsan da onu engelle. Gizem uyandırmak her zaman işe yarar. Şu an görüp haber alabiliyor senden, gözünün önündesin, o kadar da kafaya takmıyordur o yüzden. Merak uyandır, kendi kafasında kursun ne yapıyor acaba diye. Erkekler böyle aşık olduklarını anlıyorlar.

Eskiden msn.de dinlenilen şarkı paylaşılır yada birşeyler yazılırdı nickin altına..öyle msj yollardık karşı tarafa :KK48:

Tabii bu 20 yıl önceydi..yıl oldu 2019 kızlar hala “durumuma bakmışmıdır” derdinde :işsiz:

Baksa “oo eğleniyo ama ben onu çok üzdüm” diye dertlenecek mi? Bakmasa “hiç eğlenmiyo çünkü ben onu çok üzdüm mü” diyecek??

Bunlara kafa yoracağına; sinirli ve ani öfkelenebilen biriyle evlensem hayat nasıl geçer diye düşünün..Durum murum hikaye.
Ne guzeldi o msn gunleri yaaa:)) bide online olup tekrar offline olma vardi:))) hahaha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X