sizce erkekler;

sizce erkekler;

• evet

OY: 13 86,7%
  • hayır

OY: 2 13,3%

• Ankete Katılan
    15
  • Anket Kapalı .
Bunu genelleyemeyiz. Ama benim kocam gözyaşlarıma ve duygu sömürülerime asla dayanamaz. Hemen istediğimi yapar...

ağlamaya başladında evet erkekelr dayanamaz ama bazıları tam bir hödük olduğu için bırak ağlamayı bayılsan bile dönüp bakmaz şahsen benim sevgilim ben ağladımda dayanazmaz benle beraber ağlar aşkım yaaa cok seviyorum onuu hiç kıyamaz bana

Benim eşim de dayanamaz ağlamama. Ama bazıları o kadar ruhsuz ki ne olursa oldun aldırış etmez. Böyle birine insan bile denmez, ben ikili ilişkilerde gözyaşlarının sahte olduğuna inanmıyorum ve beylerin biraz daha anlayışlı olup bayanları ağlatmamalarını rica ediyorum.

benimkide dayanamaz sümüklü sevgilim der gözyaşına kurban ederim herkesi der tatlicadiarzu

diğer erkekleri bilemem ama benim aşkım gerçekten üzüldüğümde ya da canım yandığında asla kıyamaz bana ne yapacağını şaşırır ağlamayayım diye ama kavga ettiğimzde haksız olduğumda hemen ağlıyorum üste çıkmaya çalışıyorum o da yemiyo artık bunları hiç sallamıyo valla canavara dönüşüyo o bana kıyamayan adam geç kaldın hemen ağla diyo :)

bu konuda dun tartıstıgım bendenıze kesınlıkle katılıyorum..ne ıcın agladıgıma baglıdır benım de.bazen sevgılım gozyaslarıma dayanamaz bazen de oralı bıle olmaz hatta "aglama sen güçlü bir kızsın" der ve agladıgıma kızar.

bu konuda dun tartıstıgım bendenıze kesınlıkle katılıyorum..ne ıcın agladıgıma baglıdır benım de.bazen sevgılım gozyaslarıma dayanamaz bazen de oralı bıle olmaz hatta "aglama sen güçlü bir kızsın" der ve agladıgıma kızar.
tesekkur ederım :)
evet benim eşimde eger duygu sömürüsü kokusu alırsa hayatta oralı olmaz,hatta sinir eder beni dalga gecer..
ama haklı gözyaşlarıysa beni teselli etmek ve yüzümü güldürmek için elin gelenin fazlasını yapmaya çalısır..

kesinlikle evet ama yerinde kullanıcanjeyyar arkadaşın dediği gibi eşim hayatda daynamaz ağlamama mesela eşimi kızdıracak bişey yapmışımdır ben haksızımdır eşim haklıdır kızmasın diye bi başlarım ağlamaya senağlamatamam hemen yelkenler suya hiiiiiç dyanamaz hemen alır kucağına barışırız hehehe:teytey::dance:

yerıne gore degısır valla ona kızmıssam sinirimden aglıyorsam cok etkılenmez ama bırısı yuzunden aglıyorsam kıyamaz sakınlestırmeye calısır benı.
ağladığımı hatırlayıp da ağlamaya başlayan biriyim ben ya na yapcam bu sulugözlülüğümü:çok üzgünüm:

benim sevgilimde bana asla dayanamaz ağlamaya başliyim hemen ağlar benimle..
ama erkekler ağlayan bir kadın gördüklerinde gerçekten yelkenlerini suya indiriyorlar..

Benim ağladigimi gördügü yada hisettigi zaman sümüklü aşkim der sonra beni sakinleştirir dayanamaz aninda yüzünün şekli degişir

Back
X