- 31 Mayıs 2016
- 794
- 822
- 53
- 29
- Konu Sahibi laviienrose
-
Tabiki çok erken iki üç seneye neler olur kim bilir. Bu biraz da sizin baba kız ilişkinizle alakalı ama babanız sevgiliniz olduğunı bilince sizi daha mı özgür bırakacak anlamadım
kız acelen ne aileler işin içine girince zor oluyo herşey daha çok vaar önünde tanıştırma
Evet erken
erken :)
iş bul.
para biriktirin.
sonra evlenirsiniz. 26, 27 gibi.
bundan sonrakı her yıl oncekı yıla baktıgında cok farklı oldugunu goreceksınPeki neden erken ?
Aile yapına bağlı. Kimi ailede baba ciddiyetin timsalidir evlenmeye yakın huzuruna çıkılır eğer baban baskı yapacak bir adam değilse tanıştır yoksa henüz erken
Baba ile tanıştırmanız demek işi yakn zamanda resmiyete dökmeniz gerekecek demektir.
Çünkü hiç bir kız babası işin uzaması istemez, bunun için erken!
Hele bir durun, yaşlarınız daha beklemeye müsait.
1,5 sene nedir ki? Biraz kendinize ve sevdiğinize zaman tanıyın.
Daha yeni mezunsunuz.
Hadi o işini oturttu diyelim, siz?
Sizin de bir iş bulup onu oturtmanız gereklir öncelikle.
Peki tahmini evlenme süreciniz ne kadar?Babam bana her zaman dedi ki "erkek arkadaşın olabilir, ama bana sadece evleneceğin adamı göster, yüz-göz olmayalım bu konuda, geri kalan her şeyini annen bilsin". Babam bilirse öyle kıyamet kopmaz ama yine de tedirgin oluyorum tabi ki baba sonuçta.
Benim işim var, kenarda biriktirdiğim param var, ilk maaşımla çeyiz taksidine girip onu tamamladım çünkü para elimde olursa gereksiz şeylere harcayacaktım. Yani benim için evlenmememi gerektiren bir durum yok. Etrafıma bakıyorum herkes 22-23 yaşında evlenmiş, hamile. Ben onlardan daha iyi durumdayım maddi olarak ama daha babamla bile tanıştırmaya cesaret edemedim.
bundan sonrakı her yıl oncekı yıla baktıgında cok farklı oldugunu goreceksın
ozellıkle 25 den sonra
hanı derler kı kısının yası degıl hayatda yasadıkları daha onemlı olgun olması daha onemlı derler
degıl :) yasıda onemlı hayatın yasattıgı olgunlukta onemlı
evlıyım yenı anneyım ve severek evlendım 28 yasımda
kı bence en ıdeal yastı :)
nasılsa bıgun evlenıceksın.. bukadar sevıyorsanız sevgınıze de cok guvenıyorsanız 3-5 yıl daha bekleyebılırsınız bence
evlenmek kolayda devam ettırmek baska bırsey :) sorumluluk kolay bırsey degıl.
senın yerınde olsam iş sahıbı olur paramı bırıktırır evlılık ıcın yapılacak masrafları kendım karsılamak ıcın yatırım yapardımayakları yere saglam basan bı kadın olarak dunya evıne gırmenın getırısı cok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?