- 5 Mayıs 2013
- 33.827
- 41.234
- 798
- Konu Sahibi laviienrose
Büyüğüm olarak size saygım sonsuz zaten, ben gerçekten sizden fikir almak için yazdım. Ama inanın beni tanımayan biri olarak annemden bile sert konuşuyorsunuz, bu da kırıcı oluyor. Siz benim ablamsınız burada bana sert geldi konuşmanız, o yüzden öyle söyledim yanlış anlamış olabilirim. Kızınız için sevindim, Allah bir yastıkta kocatsın. Gerçekten merak ettiğim için soruyorum ne zaman tanıştılar erkek arkadaşıyla ? Yani kaç sene beraberlerdi de sonra söylediler ?
Askerlik için de ben ve ailesi gerçekten askerlik yapmasını istemiyoruz. Askerlik yapmaması için de gereken her türlü şeyi yapacağız. Bedelli askerliğin çıkacağını düşünüyoruz şu an ülkenin durumundan, hatta ileriki dönemlerde askerliğin Amerika'daki gibi isteğe bağlı olarak olacağını bile düşünüyorum. En kötü durumu düşünelim, üniversitesi bitmiş olacağı için kısa dönem bir askerlik yapar biz evliyken. Ama o zamana kadar uzatacak bu şekilde.
Ah keşke evdeki hesap çarşıya uysaydı.
Şuan hemen askerlik yapsın demiyorum ama evliyken eşi askere yollamak kolay mı sanıyorsunuz?