HanimKelesimiGetir
yaşınız kaç bilmiyorum ama kız evlendirdiğinize göre annesiniz hayırlısı olsun öncelikle .. Söylediklerinizin hepsine katıılıyorum ..
laviienrose
Canım bende 25 yaşındayım nişanlıyım kısmetse 1 ay sonra düğünümüz var nişanlımla yaklaşık 6,5 senedir beraberiz üniversitede tanıştık ve o zamanlardan bu zamana kadar birlikteydik çok şükür ayrılık küslük yaşamadık hiç.Üstelik uzaktan uzağa yaşadık ilişkimizi ben İstanbul o Bursa ..Babama 2 yıllık üniversite bittikten sonra söyledim ama tabii annemin haberi vardı sonuçta aynı şehirdeyiz ve her akşam beraberiz.. Okulum bittiğinde söyledim babama annemde yanımdaydı..Ablam var birde evli o ,son kızım evde ilk zamanlar ee e varsa var napalım gezin dolaşın işte dedi :) Yani evlendirelim sizi demedi hiç bir baba demez bence kim ister ki kızını elin oğluna vermek :) Sonra sonra alıştı tabii o alışma sürecindeyken nişanlım askere gitti geldi , artık babamda kabullendi ve istemeye geldiler 2 sene önce isteme oldu 1 sene önce de nişan ..Dediğim gibi 1 ay sonra düğünümüz var inşallah..
Belki çok büyük değilim senden ama acele etme sen al çeyizlerini biriktir iş hayatına atıl biraz para kazan deyim yerindeyse elin ekmek tutsun,erkek arkadaşın askerliğini yapabiliyorsa yapsın olmazsa bedelli olsun inş. babana açılmak için zaman var şimdi söylesen kısıtlanıcak görüşmelerin hep sorular sorulucak madem geziyosunuz söz yapalım dicek,o zaman aileler giricek ve eskisi gibi zor olucaksınız emin ol kendimden biliyorum ailelerden önce neredeyse ayda 2 3 kez görüşüyoduk şimdi bir araya zor geliyoruz hep ailelerle aynı ortamdayız :) Demem o ki,sabır et .. Hayırlısı olsun de eğer sen eminsen karşındakinden ,babanda göğsünü gere gere gelin eder seni ...