Sizce erken mi ?

Cocuk isi evet allah bilir ama 3~4 sene pffff fazla arka arka buyutmek icin.. 2 kizim var yasim 30, 3 uncu bebis icinde cok kararsizim.. Yaş gectikce de bagzi seyleri kaldiramiyorsun artik... Ama işinizi kesinlikle rayınıza oturtun.. Birikime başlayın şimdiden.. Az da olsa "damla ya damlaya göl olur "

Benim şu anda birikimim var, erkek arkadaşım da işe başladığı için o da başlar birikim yapmaya. Valla ben şu anda bile çocuklara tahammül edemiyorum, ileride nasıl olur bilemiyorum. Ama çocuk için beklenmesi gerektiğini düşünüyorum, aynı evin içinde bir alışma gezme tozma süresi olmalı. Hani 3-4 değilse bile en az 2 sene beklerim diye düşünüyorum.

Benim şu anda birikimim var, erkek arkadaşım da işe başladığı için o da başlar birikim yapmaya. Valla ben şu anda bile çocuklara tahammül edemiyorum, ileride nasıl olur bilemiyorum. Ama çocuk için beklenmesi gerektiğini düşünüyorum, aynı evin içinde bir alışma gezme tozma süresi olmalı. Hani 3-4 değilse bile en az 2 sene beklerim diye düşünüyorum.
Evet, benim annemde pek derdi cocuk yapmayin gezin tozun diye.. Hayirlisi bakalim.. Allah saglık ve mutluluk versin :KK54:

Bence erken acele etme hatta erken evlenme bile soyle bir calis bakalim biraz birikim yap eviniz var mi nasil olacak evdi esyaydi dunya masraf oluyor erken evlenip sonra pişman olmak var birde yerinde olsam once azda olsa kariyer yapardim

Uzun suren nisanlilik surecleri cok sancili oluyor babanla tanıştırmak icin acele etme ciddi anlamda sorunlarin artar birde bu stresi yasarsin birbirinizi tanimaya gezip tozmaya devam edin bu gunlerin tadini cikart.

Bu soruyu sorduguna gore sende icten ice erken oldugunu dusunuyosun

Tanıştırmak için erken olduğunu düşünmüyordum aslında ama burada okuduklarımdan sonra öyle olduğunu düşündüm

Bence erken acele etme hatta erken evlenme bile soyle bir calis bakalim biraz birikim yap eviniz var mi nasil olacak evdi esyaydi dunya masraf oluyor erken evlenip sonra pişman olmak var birde yerinde olsam once azda olsa kariyer yapardim

Ev var, araba var, kenarda birikmiş para var ki evlenene kadar daha da birikecek. Daha evlenmeyi düşünmüyoruz çünkü ama sanırım beklemek en iyisi

Uzun suren nisanlilik surecleri cok sancili oluyor babanla tanıştırmak icin acele etme ciddi anlamda sorunlarin artar birde bu stresi yasarsin birbirinizi tanimaya gezip tozmaya devam edin bu gunlerin tadini cikart.

Evet ızun süren nişanlılık zorlar diyor herkes zaten. O yüzden biraz daha bekleyeceğim

Cıddıye bınmeden babayı karıstırma ıse derım. Yoksa hıcbıyere cıkartmaz zırt pırt arar guvenı sarsılır :işsiz: Ben nısanlandıgım halde babam sureklı arıyordu dısarı cıktıgmızda:KK45:

Cıddıye bınmeden babayı karıstırma ıse derım. Yoksa hıcbıyere cıkartmaz zırt pırt arar guvenı sarsılır :işsiz: Ben nısanlandıgım halde babam sureklı arıyordu dısarı cıktıgmızda:KK45:

Benim için ciddi şu an evlenmeyi düşünüyoruz ama bi adım atmaya başlayamadık daha babamla tanışınca çorap söküğü gibi gelecek zaten ama onun için zamanını bekliyorum artık

2-3 sene soyleme babanin ici rahat etmez e
istemeye geliceginde soyle buba beni isticekler ver taam mi de baban mutlu sen mutlu herkes mutlu

Babam bana her zaman dedi ki "erkek arkadaşın olabilir, ama bana sadece evleneceğin adamı göster, yüz-göz olmayalım bu konuda, geri kalan her şeyini annen bilsin". Babam bilirse öyle kıyamet kopmaz ama yine de tedirgin oluyorum tabi ki baba sonuçta.

Benim işim var, kenarda biriktirdiğim param var, ilk maaşımla çeyiz taksidine girip onu tamamladım çünkü para elimde olursa gereksiz şeylere harcayacaktım. Yani benim için evlenmememi gerektiren bir durum yok. Etrafıma bakıyorum herkes 22-23 yaşında evlenmiş, hamile. Ben onlardan daha iyi durumdayım maddi olarak ama daha babamla bile tanıştırmaya cesaret edemedim.
Kızkardeşim 23 yaşında evlendi.8 yıl da çıkmışlardı.12 yıllık evli. Çok mutlu
3 yıla evlenirim dediğin için erken babana söylemek. Yeteri kadar tanıdım nişan yapacağız diyosan o başka.

2-3 yıl nişanlı kalmak için çok uzun bi süre bence. Hem nişanlıyken bile bazı zamanlar yalan söyleyebiliyosun . Babalar kıskanç oluyo çnküü :)

Hemen değilse erken . .
21 yaşında daha küçük o da . .
3 sene sonra falan olsa ideal . .

Annen ne diyor ?
2-3 sene sonra evleneceksen simdi niye soyluyorsun ki bekle zamani gelince soylersin. Hayat ne gosterir bilinmez. Bakalim iliskiniz nereye gidecek ne olacak.

Herkese merhaba kızlar, çok uzatmadan konuma geçmek istiyorum.

Pazar günü 22 yaşıma bastım. Erkek arkadaşım 21 yaşında. 1,5 senedir beraberiz. Evlenmeyi düşünüyoruz, benim annemle tanıştı ve bende onun ailesiyle tanıştım. Yeni mezun oldu, iş buldu. İşini oturttuktan sonra yani 3-4 ay kadar sonra babamla tanıştırmak istiyorum. Açıkçası babama nasıl söyleyeceğim hakkında da bir fikrim yok ama. 2-3 sene sonra evlenmek istiyoruz. Sizce babamla tanıştırmak için erken mi ? Ben şu anda annem bildiği için rahatım istediğim yere gidiyorum ediyorum babama da arkadaşlarlayım diyorum. Ama artık biraz daha rahat olmak istiyorum. Babama dolaylı da olsa yalan söylemek hoşuma gitmiyor. Aceleci mi davranıyorum ?
Erken canım sizin düşünceniz ciddi tamam ama en son babalar duyar diye boşuna demiyorlar bekle bakalm

1,5 sene evlilik kararı almak için kısa bir süre bence. Yaşın 34-35 olsa artık çocuk sahibi olmak için çok da uzun bir tanıma süresi önermem ama 21 yaş için 1,5 yıl flört aileye açılıp söz nişan gibi başlangıçlar yapmak için çooook erken. Daha çok gençsin ve çok yenisiniz. Güzel güzel flört edin. 1-2 sene sonra söz nişan yapmak istediğinizde babana açıklarsınız.

Seninde yazdığın gibi şuan için evlenmek erken ama 2 3 seneye bence olabilir neden olmasın işiniz gücünüz var. Allah mesut etsin inşallah canım

Seninde yazdığın gibi şuan için evlenmek erken ama 2 3 seneye bence olabilir neden olmasın işiniz gücünüz var. Allah mesut etsin inşallah canım

3 yıl uzun süre, kim öle kim kala. Fikir değiştirebilirsin , başka şeyler olabilir. Evlenmeye net karar verdiğinde tanıştır bence.

Back
X