• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce erkenmi?

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
133
merhaba arkadaslar konuyu yanlis yeremi actim bilmiyorum ama benim icin buyukde olmasa bir dert.

Oglum 7aylil sünnet ettirecegim cumartesi. Ama her kafadan bir ses cikiyor. Annem cok erken diyor. Kaynanam yaptiralim kücük oldugu icin cabuk düzelir diyor. Kafam cok karisti sizce erkenmi.
7 ay cokmu kücük
Lütfen bana yardimci olurmusunuz.

Tesekkürler

Bence de çok küçük henüz.
Küçük diye çabuk düzelir demiş kaynananız ama daha süt çocuk bir yaşını geçsin bence.

Sünnet ya çocuk durumu hatırlamayacak yaştayken yaptırılır ya da 7-8 yaşna geldiği zaman.
Artık çoğu insan doğar doğmaz yaptırıyor.
Bir tanıdığım doğumdan 3 gün sonra yaptırttı oğlunun sünnetini.
Bir sorun da çıkmadı.

Bence gec bile kaldiniz ben 1 aylikken yaptirdim cok rahatt etti yavrum. Ilk 2 ay yaptirilmasi daha iyi cunku bebegin hareketleri az oluyor ve agrisi olmuyor pek fazla sargisi dusmuyor. 2bilemedin 3gunde iyilesiyor. Simdi seninki en hareketli donemlerinde belki emekliycek yuvarlanacak agrisi cok olur ve sargisi kayar bezle temas ederse daha cok tahris olur. Yurumeye baslamadan yaptir bence yoksa agrisi daha cok olur seninde yuregin gider yavrucaga hem simdi bisey anlamiyor yavrucak bilmesin daha iyi

Bende kücükken yaptirayim dedim ama kafam cok karisti. Bilmiyorum cok kanamasi olurmu bide epidemit rahatsizligi oldu oglumda doktorlar tekrarlana bilir sünnet olursa bu tehlike gecer dedi

Doktor bu konuda ne diyor? Eger tibben bir sorun yoksa bence yasi uygun. Bare yürümeden, aktif olmadan bunu atlatmis olur. Yani senin icinde daha kolay olur diye düsünüyorum.

Doktor bu konuda ne diyor? Eger tibben bir sorun yoksa bence yasi uygun. Bare yürümeden, aktif olmadan bunu atlatmis olur. Yani senin icinde daha kolay olur diye düsünüyorum.

Doktorumuz yaptirin intihap kapmaz bu tehlike kalkar ortadan dedi. Annem korkuttu beni cok kücük kanamasi durmazsa napacan diye.

Doktor uyutmicaz uyusturcaz orayi demisti bilmiyorum oylemi oluyor gercekten
Iste lokal anestezi bu sadece cevresini uyusturuyor.kasiklarina kadar ablam doktorda o soylemisti cok kolay hic korkma iyice sargiliyor doktoor onu sende duzenli pansuman yaptinmi ins. 2 _3 gune iyilesir. Erteleme artik.

Doktorlar bile erken yapilmasini tavsiye ediyor cogu kisi artik hastaneden eve donerken yaptiriyor, ben sahsen oglum 40 gunluk olmadan yaptiricam sunnetini..
40 mevludu ile sunnet mevludunu 40 gunlukken ortak yaptiricam

Back
X