Sizce eşime dinletmelimiyim

Apartmanda hırsızlık olmuş güa ayakkabı calıyorlarmış o yüzden taktırdı işin komik yanı apartmanda kapı dışında ayakkabılıgımız yok içeride ayakkabılıgımız telefonuna mesaj geliyor kapı açılınca biri gelince biri geçince
Markete filan cikabiliyormussunuz market diye cikin aile sağlığı merkezine gidin.

Hapta unutursun diyor hemşire spral taktırmak dedi ama izim vermiyor kac kere dedim yok diyip duruyor esim korunuyor
Korunuyor derken geri çekilme değildir inşallah hapı neden unutacaksın 20 yıldır hastalığım için ilaç kullanıyorum her sabah ac karnına ki unutkanlığım var ama ilacımı bir gün unutmadım neden unutayım.

Annemin yengemin kronik hastalıkları var bir sürü ilac kullanıyorlar ama hiç unutmadılar.

Apartmanda hırsızlık olmuş güa ayakkabı calıyorlarmış o yüzden taktırdı işin komik yanı apartmanda kapı dışında ayakkabılıgımız yok içeride ayakkabılıgımız telefonuna mesaj geliyor kapı açılınca biri gelince biri geçince
Senın herseye cevabın var eşin maşallah mit ajanı gibi her yoldan herseyden haberdar insanlık hariç . İnsan küçük oğlan ateşlendi der onu hastaneye goturcem der yine çıkar gider böyle manyak herife yalan söyledim die vicdan azabı mı cekeceksın sanki . Şimdi sen buna da çocuklar hasta olunca kendı götürmek istiyor dersin parka götürmeyen babaları için

Korunuyor derken geri çekilme değildir inşallah hapı neden unutacaksın 20 yıldır hastalığım için ilaç kullanıyorum her sabah ac karnına ki unutkanlığım var ama ilacımı bir gün unutmadım neden unutayım.

Annemin yengemin kronik hastalıkları var bir sürü ilac kullanıyorlar ama hiç unutmadılar.
Bende guatr ilacı kullanıyorum bebek emziriyorum ona göre ilaç varmı sağlık ocagı sen hastaneden yazdırmak lazım bebek emzırıyorsun dedi

Bende guatr ilacı kullanıyorum bebek emziriyorum ona göre ilaç varmı sağlık ocagı sen hastaneden yazdırmak lazım bebek emzırıyorsun dedi
E tamam bahanen de varmış guatr ilacınız bittiğinde ona randevu aldığınız güne Deng getirip gidin taktırın aile planlamasından randevu istemıyor bi halt istemıyor

Senın herseye cevabın var eşin maşallah mit ajanı gibi her yoldan herseyden haberdar insanlık hariç . İnsan küçük oğlan ateşlendi der onu hastaneye goturcem der yine çıkar gider böyle manyak herife yalan söyledim die vicdan azabı mı cekeceksın sanki . Şimdi sen buna da çocuklar hasta olunca kendı götürmek istiyor dersin parka götürmeyen babaları için
Bana niye haber vermiyorsun der

E tamam bahanen de varmış guatr ilacınız bittiğinde ona randevu aldığınız güne Deng getirip gidin taktırın aile planlamasından randevu istemıyor bi halt istemıyor
Ben guatr için en son kim bilir ne zaman gittim sağlık ocağında kan veriyorduk ordan bakıp ona göre ilaca devam yada yükselt diyorlar onada ne zamandır baktırmıyorum

Aile hekimleri bilir zaten bu tür olayları hangisi size iyi gelir gelmez bilir.

Bu arada kamera evde nereye bağlıysa bozarım ben olsam sonrada haberim yok derdim.

Çocuklara yazık hapis hayatı yaşıyorlar.

Aileniz ne diyor bu duruma peki biliyorlar mı sizin hapis hayatı yaşadığınızı.

Ben guatr için en son kim bilir ne zaman gittim sağlık ocağında kan veriyorduk ordan bakıp ona göre ilaca devam yada yükselt diyorlar onada ne zamandır baktırmıyorum
Tamam baktır işte . O kadar akıl istedin verdik hazır verilmiş aklı kullanamayacak kadar mısın ?

Bu arada kamera evde nereye bağlıysa bozarım ben olsam sonrada haberim yok derdim.

Kamera tam dış kapıyı gösteriyor evin içinde degil kapıyı actınmı hemen duvarda karsıda dış kapının karsısında ailemde biliyor

İyi günler ben 30 yasındayım 4 cocugum var kaynanamla birliktim 3 4 senedir ayrı eve cıktık kadın yediğim içtiğim herseye laf söyler beni boş boğaz cok yiyen biri olarak görurlerdi gecen gun onlara gittik onlarda guven problemi var bence bende gitmeden önce ses kaydedici indirdim telefonuma markete gidip geleyim dedim normalde hiç gitmezdim bu 2. Gidişimdi ilk Gidişimde de görumcemin kızı buradaydı param var birşey ler alayım diye düşündüm ama gitmediğim için hiç dedim görumcem gelirse o gider olmazsa ben giderim dedim kaynanam geldi yanıma gülerek izinini aldım git gel dedi cocukların hepsi benimle geldi bu 2. Gitmem olacaktı neyse telefonu kayda aldım gittim çocuklara birseyler aldım eksik bana lazım olan ev eşyaları vardı leyen saklama kabı falan onları aldım tuzluk gördüm ama para yanımda yok almadım eve dondum kaynanama söyledim dedim tuzluk vardı dedi ne kadar bizde lazım dedim gidiyim hem kendime hem size alıyım tamam dedi neyse sonra eve gelince dışarıda kaydı dinledim kayjnpederim kaynanama o paralarıda yanıma getir diyor kaynanamda torunu o odada oldugu için kız odada diyor kayınpederim de he tamam diyor
30 yasinda 4 cocuk yapmadan once derdinizi anlatmayi ogrenseydiniz keske.

Bende tiroid ilacı kullanıyorum tiroid diye hafife almayın lütfen bütün dengeleri değiştiriyor benim ilacım 150 mg yukseltildi ve ömür boyu kullanılan ilaç bunlar.

Evet yargılayan cok ama bende memnun degılım hayatımdan .hergun kuzenimle konusup ağlarım cocujlarıma cok uzuluyorum arkamda ailem olsa keşke bi olay oldu aramızda eşimle ailem ilk defa bana destek oldular ama tek bana destek degil esimede hak verdikleri yerler oldu esim aileme alınmıştı babama siz böyle yapıyorsunuz ayagı yer tutuyor demişti yanı tek bana destek olmadıkları halde böyle yaptı

Back
X