Sizce eşime dinletmelimiyim

Ah keşke anlayan olsa beni arkamda kim var ki
Yetim de olabilirdin demogoji yapma illa yaslanacaksın birine ulan kendi kendine kalk ayaga ama geçmiş olsun 4 tame çocuk yapmadan düşünecektin

Otur evde o zaman arada kaynanan harçlık verir çıkar sevinirsin

Ayyy yorumların yarısını okudum,krize girmeme yetti.Gitme,gelme onlara madem,buradaki insanlara inandırmak,için kendini dört döndün ya,kim sana ne fayda verecek burada da bu kadar o bunu yaptı şu şöyle dedi.Çocukların parka çıkamıyor,kendin sokağa çıkamıyorsun,derdin kaynana,kayınpeder.Akil veriyor,insanlar sana,sen hâlâ laf yetiştiriyorsun.Sen seviyorsun bu varoş düzeni belli,sevmesen üyelerin yazdıklarını okur,cevap verirsin.Insanlar duvara karşı birşey anlatmaya çalışıyor.
Ya sorma ya ilk defa bir konuyu okurken oturduğum yerden krize girdim

Ayyyyyy valla seni dövesim geldi ya sen niye izin alıyorsun sende akıl fikir Yokmu gidip taktırsan nerden bilecek açıp içine lambamı sokup bakacak

Ne kadar cahil bastırılmış ezik bir insansınız öyyyk konuyu okuyunca zeka seviyem düşüyor kendine olan saygım kayboluyor

Kaynanadan harçlık almak mı kocadan izinsiz dışarı çıkamamak mı

Aloooo 2025 deyiz

Hey gözünü sevdiğim Atatürk senin kıymetini her geçen gün daha da anlıyorum sen kalk Türk kadınına haklarını ver özgürlügünü ver o gitsin köle olsun yazık yazık

Gelsin banlasın mune ayyyy kadına siddete hayır ama sana bir tane çakıp kendine gel be diyesim var 😡
Abartmayın herkes aynı şartlarda aynı eğitimi alıp aynı sosyo ekonomik şekilde benzer ailelerde doğup büyümüyor. Bu ne kindir yahu

Yetim de olabilirdin demogoji yapma illa yaslanacaksın birine ulan kendi kendine kalk ayaga ama geçmiş olsun 4 tame çocuk yapmadan düşünecektin

Otur evde o zaman arada kaynanan harçlık verir çıkar sevinirsin
Yorum yapmayın ALLAH aşkına ya olayı iyice dalgaya vurdunuz ama ya

Yorum yapmayın ALLAH aşkına ya olayı iyice dalgaya vurdunuz ama ya
Sanamı soracam yorum yaparken

İntihar etmek için ilaç içicinize korunmayı öğrenin

Sizin probleminiz kocanız siz başkalarına tuzak kurup iyilik ayağına ses kaydı yapıyorsunuz

Kocayı büyük ihtimal boşamıcak entirikacı biri iyi şanslar size devam edin akıl vemeye dali işe yarayacak 😹

Sanamı soracam yorum yaparken

İntihar etmek için ilaç içicinize korunmayı öğrenin

Sizin probleminiz kocanız siz başkalarına tuzak kurup iyilik ayağına ses kaydı yapıyorsunuz
Arkadaşım yok diyor adam yok diyor ne yapayım kim götürecek beni sonrada evde kavga dövüş kim benim arkamda olacak ben 9 senedir aynıyım kimseyede tuzak kurmuyorum ne olduklarını bildiğim için o insanlar beni sucluyor ailen yaptı o yaptı bu yaptı diyorlar demiyorlarki bende bunu yaptım bunu dedim onlar sütten cıkma ak kaşık

Arkadaşım yok diyor adam yok diyor ne yapayım kim götürecek beni sonrada evde kavga dövüş kim benim arkamda olacak ben 9 senedir aynıyım kimseyede tuzak kurmuyorum ne olduklarını bildiğim için o insanlar beni sucluyor ailen yaptı o yaptı bu yaptı diyorlar demiyorlarki bende bunu yaptım bunu dedim onlar sütten cıkma ak kaşık
Doktora gitmek için birine mi ihtiyacın var aman bana ne ya

Evet entrıkacı benim tamam haklısınız ben dedim böyle oluyum uzaktan davulun sesi çok hoş geliyor semi
Tamam ban yemeden sorayım planın ne hayatında ne değiştirmek istiyorsun sence böyle bir ömür geçer mi dünyaya bir defa geliyorken neden birinin kölesi oldun ve ne zamana kadar katlanacaksın

Hadi gittim diyelim akşam gelecek niye haber vermedin o bu şu kavga dövüş tavır cabası bundan sonrada ne dışarı çıkarır ne birşey yapar kaynanam gilde kına yakar
Boşanmayı düşünmüyor musun

İşe girersin bir süre zorlanırsın ama sonunda kendi kararlarını veren biri olursun çocuklarına yazık onlar için yap

Tamam ban yemeden sorayım planın ne hayatında ne değiştirmek istiyorsun sence böyle bir ömür geçer mi dünyaya bir defa geliyorken neden birinin kölesi oldun ve ne zamana kadar katlanacaksın
ALLAH bilir bilmiyorum ben konuştum elimden geleni yaptım gerisinde ALLAHA havale ettim

Bak sakin sakin yazıyorum

Kaynanayı falan geç senin problemin kocan boşanma için en ufak fırsatın varsa boşan

Zor olur elbet dört çocuk ruh hastası eski eş ama

Yazık ya valla bak kızıyorum çünkü bir kız annesiyim asla istemem kızım böyle bir şey yaşasın söker alırım değil dört on dört çocuk olsa bile annenler sahip çıkmıyor mu

Hadi gittim diyelim akşam gelecek niye haber vermedin o bu şu kavga dövüş tavır cabası bundan sonrada ne dışarı çıkarır ne birşey yapar kaynanam gilde kına yakar
Kardeşim benden sana tavsiye, kocan bi öküz ama eğitim yok meslek yok, arkada aile yok, muhtemelen boşansan olduğun yerde yaşama şansın yok. Çalışman ayrı eve çıkman mümkün mü? Değilse adama bişey dinletme, senden yana tavır alacağını sanmıyorum, mümkün olduğunca huyuna gidip en azından yavaş yavaş özgürlüğünü kazan. Yok çalışırım, ailem sahip çıkar, boşanırım dersen kaç kurtar kendini.

Back
X