Şikayeti çek boşverSenin problemin de haddini bilmememen, tavra bak saygısızlığa bak. Neyse şikayet ettim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şikayeti çek boşverSenin problemin de haddini bilmememen, tavra bak saygısızlığa bak. Neyse şikayet ettim.
Yeni 1 yasına girdiKaç yaşında en küçüğü ?
Anam sende ard Arda Of be bilmiyorum çok zor ya katlanacan bir yandan çocukları büyütüp para biriktiricen öyle basacan tekmeyi ya da ya herro ya merro şimdiYeni 1 yasına girdi
Zamanla hersey olucak inşallah çocuklarımın büyümesini bekliyorumO zaman ya abi nerden tutsan el de kalıyor sana desem şimdi işe gir para biriktir boşan gitsin bakkala bile bırakmayan adam işe mi bırakır
Evde bir şeyler yağıp satma imkanın varmı
Eski yengem salça çekmeye gide gide para yapmış amcamın kıçına vurdu tekmeyi
Kadın kanseri atlattı ama amcam ı adam edemedi boşadı
Hiç bir şey imkansız değil ses kaydını falan boşverin
Nasıl kendi ayaklarım üzerinde dururum ona bakın
ALLAH görüyor ne diyeyim insanlar dünya laf saydı ama mecburiyet ne kadar kötü birsey bi bilselerAnam sende ard Arda Of be bilmiyorum çok zor ya katlanacan bir yandan çocukları büyütüp para biriktiricen öyle basacan tekmeyi ya da ya herro ya merro şimdi
Adam senin özgüvenini yok etmiş izin verme yavaş yavaş onu alt et
Yine sizin suçunuz. 20 yaşında koştur koştur kocaya giden bir de kayınvalide kayınpeder emri altına giren ya da girmeyi kabul eden sizsiniz.Ne suçu benim yaşadıklarım bana yaptıkları kimin suçu
Gizlice ses kaydı almak suçtur.Ne suçu benim yaşadıklarım bana yaptıkları kimin suçu
Ya da öyle bak ben Almanya da yaşıyorum bir teyze tanıyorum babası zorla evlendirmiş üç oğlan yapmış kocası dövmüş sövmüş bu kadın inatla çalışmışZamanla hersey olucak inşallah çocuklarımın büyümesini bekliyorum
Kaç yaşında en küçüğü ?
Onuda anlatayım birini seviyordum babam gil istemedi babası alkol kullanıyor ogluda aynı olur diye dusunduler çöpçü dedi baba istemedi beni İstanbula bile gönderdi unuturum diye esim gil gelene kadarda onunla konuşuyordum beni istemeye gelecekler dedim ağladım baktım verecekleri yok evdede sorunlar vardı kabul ettim gitti çocuk aklı resmen yağmurdan kaçarken doluya tutuldum anlayacagınızYine sizin suçunuz. 20 yaşında koştur koştur kocaya giden bir de kayınvalide kayınpeder emri altına giren ya da girmeyi kabul eden sizsiniz.
Bu acele niyeydi?
Beraber oturmak niyeydi?
4 çocuk niyeydi?
Etrafınıza bakın, 30 yaşında kadınısınız izinle dışarı çıkmak nedir.
Bunları siz kabul etmiş sırf evlenmek için en başta ok demişsiniz.
Suç kimde?
Aman dur suçlu sen olursun herkesin sosyal hayatı ayno doğol der birileriYine sizin suçunuz. 20 yaşında koştur koştur kocaya giden bir de kayınvalide kayınpeder emri altına giren ya da girmeyi kabul eden sizsiniz.
Bu acele niyeydi?
Beraber oturmak niyeydi?
4 çocuk niyeydi?
Etrafınıza bakın, 30 yaşında kadınısınız izinle dışarı çıkmak nedir.
Bunları siz kabul etmiş sırf evlenmek için en başta ok demişsiniz.
Suç kimde?
Çöpçü dediğin belediye işçisi mi? Yoksa sokaklardan mı topluyor?D
Onuda anlatayım birini seviyordum babam gil istemedi babası alkol kullanıyor ogluda aynı olur diye dusunduler çöpçü dedi baba istemedi beni İstanbula bile gönderdi unuturum diye esim gil gelene kadarda onunla konuşuyordum beni istemeye gelecekler dedim ağladım baktım verecekleri yok evdede sorunlar vardı kabul ettim gitti çocuk aklı resmen yağmurdan kaçarken doluya tutuldum anlayacagınız
Ay ne kadar saygısız hadsizsin ya gerçekten şaka gibisinAman dur suçlu sen olursun herkesin sosyal hayatı ayno doğol der birileri
Hayatım köyde bile doğup büyüsen kocan hayatta anlamaz bir spiral taktırdığını
Bayılma numarası yap götürsünler doktora doktorla konuşsa gizlice gene takar doktor kocanın ruhu duymaz
Bu gidişle 5. Çocuğu yapar
ALLAH razı olsun sagol tek duam o kızlarımın sansı olsun annemin sansı yoktu halada babaannemden cekiyor benimde şansım olmadı umarım kızlarım çocuklarım mutlu olsunlarYa da öyle bak ben Almanya da yaşıyorum bir teyze tanıyorum babası zorla evlendirmiş üç oğlan yapmış kocası dövmüş sövmüş bu kadın inatla çalışmış
Türkiye de ev alıp kocası yazın gider tatil yaparız hayali kurarken kadın boşandı adamdan kaldımı öyle dedi ki düzelmişti aslında ama ben unutmadım bana yaşattıklarını
Bütün gençlügüm elimden gitti aglayarak uyur uyanırdım dedi kocası resmen köpek oldu ama intikamını aldı hala yalvarıyor düşün
Sen kendini geliştir asla Amann böyle gelmiş böyle gitsin deme kızlarına örnek ol
Sen istemezsin aynı hayatı onlarda yaşasın sakın pes etme unutma planını yap hayatını kurtar daha da benden bu kadar daha ne diyim
Belediye işin galiba evlendiğimde esimde çöpte calisiyorduÇöpçü dediğin belediye işçisi mi? Yoksa sokaklardan mı topluyor?
Çöp kamyonlarıyla gezenlerden mi eşin?Belediye işin galiba evlendiğimde esimde çöpte calisiyordu
Cevap yazma kardeş boşver insanlar yadırgar bosver oda fikrini söylesınAy ne kadar saygısız hadsizsin ya gerçekten şaka gibisin
Hah işte annesi mutlu özgüvenli çocuk gelecekte ayakları yere sağlam basan gençler olurALLAH razı olsun sagol tek duam o kızlarımın sansı olsun annemin sansı yoktu halada babaannemden cekiyor benimde şansım olmadı umarım kızlarım çocuklarım mutlu olsunlar
O zaman bu döngüyü sen değiştirALLAH razı olsun sagol tek duam o kızlarımın sansı olsun annemin sansı yoktu halada babaannemden cekiyor benimde şansım olmadı umarım kızlarım çocuklarım mutlu olsunlar
Aman bırak yazsın muhatap almıyorumCevap yazma kardeş boşver insanlar yadırgar bosver oda fikrini söylesın