Sende sert konuşuyorsun bazen kalp kırma kardeş 3 günlük dünya işteAman bırak yazsın muhatap almıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende sert konuşuyorsun bazen kalp kırma kardeş 3 günlük dünya işteAman bırak yazsın muhatap almıyorum
Ağzımı tutarım aslında ama bazen kayış kopuyor canım bak seni birinin sarsması gerek sen kafayı kaynanayla yeğenle bozmuşsun asıl problem koca denen ayuSende sert konuşuyorsun bazen kalp kırma kardeş 3 günlük dünya işte
Hala yanlış seçimlerinizden bahsediyorsunuzD
Onuda anlatayım birini seviyordum babam gil istemedi babası alkol kullanıyor ogluda aynı olur diye dusunduler çöpçü dedi baba istemedi beni İstanbula bile gönderdi unuturum diye esim gil gelene kadarda onunla konuşuyordum beni istemeye gelecekler dedim ağladım baktım verecekleri yok evdede sorunlar vardı kabul ettim gitti çocuk aklı resmen yağmurdan kaçarken doluya tutuldum anlayacagınız
Suç filan değil, acı tarafını görsün diye yazıyorum.Aman dur suçlu sen olursun herkesin sosyal hayatı ayno doğol der birileri
Hayatım köyde bile doğup büyüsen kocan hayatta anlamaz bir spiral taktırdığını
Bayılma numarası yap götürsünler doktora doktorla konuşsa gizlice gene takar doktor kocanın ruhu duymaz
Bu gidişle 5. Çocuğu yapar
Çocuklarım için elimden geleni yapıyorum biliyormusunuz kızım okuldan gelince onun istediğini almak onu mutlu etmek için gizlice markete gittim kızımla cantasına koyardım aldıklarımı zı kamera varya görmesin diye bende isterdim korkmadan gitmek onun haberi olsun öyle gitmek ama olmuyor işte kızıma istediği bi kaç birsey almıştım o mutlu olsun dıyeHala yanlış seçimlerinizden bahsediyorsunuz
Küçükmüşsünüz çok küçük
Herkes 18'in de seviyorum dediğini alsaydı kimsenin burnu b.ktan çıkmazdı.
Bırakın artık kocanızın da canı cehenneme. siz 4 çocuk yetiştireceksiniz. Kızınız da var sanırım. Onları okutun.
Çocuklar kolayca mutlu olur zaten.Çocuklarım için elimden geleni yapıyorum biliyormusunuz kızım okuldan gelince onun istediğini almak onu mutlu etmek için gizlice markete gittim kızımla cantasına koyardım aldıklarımı zı kamera varya görmesin diye bende isterdim korkmadan gitmek onun haberi olsun öyle gitmek ama olmuyor işte kızıma istediği bi kaç birsey almıştım o mutlu olsun dıye
Olucak çıkıp gidip gelicem ama ne zama. Bilmem kardeş namaz da dua ediyorum kılan kardeşlerimde bana dua etsin şimdi diyeceksiniz namaz kılıyorsun milleti ses kaydediyorsun benim amacım bunların beni ailemi suclu görüyorlar ya bana guvensizler ya ondanSuç filan değil, acı tarafını görsün diye yazıyorum.
Bu güne kadar böyle gelmiş ama 4 çocuk var. Artık taze gelin gibi ay kaynanam ay kocam izin vermez diyemez.
İnşallah okuyacaklarÇocuklar kolayca mutlu olur zaten.
Çocuklarınızın okuması eğitim alması lazım. Bu noktada en büyük rol annenindir.
Siz boşverin kocayı kaynanayı yeğeni.
Çocuklarınıza yönelin.
Bir daha söylüyorum. Onlarla boşuna UĞRAŞMAYIN.Oda
Olucak çıkıp gidip gelicem ama ne zama. Bilmem kardeş namaz da dua ediyorum kılan kardeşlerimde bana dua etsin şimdi diyeceksiniz namaz kılıyorsun milleti ses kaydediyorsun benim amacım bunların beni ailemi suclu görüyorlar ya bana guvensizler ya ondan
Suan o kadar kötüyüm ki başım çok fena ağrıyorBir daha söylüyorum. Onlarla boşuna UĞRAŞMAYIN.
Hiçbir şey ispat edemezsiniz, elinize de bir şey geçmez. Kocanız bilmiyor mu kendi ana babasını. Siz kendi evinize çocuklarınıza bakın.
Amannn nasıl eneeji buluyorsunuz bunlarla uğraşmaya. İki şiş bir yumak, bir dantel ipi bir tığ. Oturun keyfinize bakın ya.
Eve kamera taktırıp sizi mi izliyor eşinizÇocuklarım için elimden geleni yapıyorum biliyormusunuz kızım okuldan gelince onun istediğini almak onu mutlu etmek için gizlice markete gittim kızımla cantasına koyardım aldıklarımı zı kamera varya görmesin diye bende isterdim korkmadan gitmek onun haberi olsun öyle gitmek ama olmuyor işte kızıma istediği bi kaç birsey almıştım o mutlu olsun dıye
Dış kapı varya onun tam karsısında kamera dışarıda apartmanın içindeEve kamera taktırıp sizi mi izliyor eşiniz
Ortak apartman güvenlik kamerasını diyorsunuzDış kapı varya onun tam karsısında kamera dışarıda apartmanın içinde
Bizim evin kapısının önünde bize ait ortak değil dış kapı varya açıorsun kapıyı dışarı çıkıcan evden tam yukarıda karsında kamera kamera dıs kapımıza bakıyor yani kapı acıldımı kayıtta zaten sureklı görünüyor kapı açıldığında biri geldiğinde kamera kayıtta ya mesaj gidiyor eşime program indirmişOrtak apartman güvenlik kamerasını diyorsunuz
Onu eşiniz nasıl izleyecek ki hırsızlık vb durumlarda apartman yöneticisi ve kurulla izleniyor benim bildiğim
İlk de öyle anladım sizi izlemek amaçlı mı o kamera orada onu öğrenmek istiyorumBizim evin kapısının önünde bize ait ortak değil dış kapı varya açıorsun kapıyı dışarı çıkıcan evden tam yukarıda karsında kamera kamera dıs kapımıza bakıyor yani kapı acıldımı kayıtta zaten sureklı görünüyor kapı açıldığında biri geldiğinde kamera kayıtta ya mesaj gidiyor eşime program indirmiş
Bina da ayakkabı hırsızlığı olmuştu güa ondan dolayı taktırdı ama bizim kapımızın önünde ayakkaılık yokkıİlk de öyle anladım sizi izlemek amaçlı mı o kamera orada onu öğrenmek istiyorum