- 19 Mart 2017
- 53
- 59
- 38
- Konu Sahibi maviorkide34
-
Bu ne yaaa lohusa kadından menü isteği falan çıldırmaya az kaldı hem küçücük bebekle hemde lohusa belki dikişli insan bebeğine bakamıyor sezeryanliyken bunlar hizmet bekliyor valla diyebilirsen ne alâ ben yapamam diye ama soyle yapabilirsin kusura bakmayın hepinizi farklı günlerde alamam sadece bir gün hepiniz gelin diyebilir bir yemek şirketiyle yada bir bayanla anlaşabilir herşeyi onlara yaptirabilirsin bu nasil adetmis ayrıca ömrü hayatımda duymadım bebek yemeği yendiğini yada beklesinler bebek kendini toparlayınca yapin
Yuh diyorum başka birşey demiyorum artık sizinkiler nasil alışmış lohusa ezmeye valla benim eltimde doğum yaptı ilk hafta hiç gitmedim sezeryanli dikişleri acır rahat olamaz bebek uyumaz diye ikinci hafta akşam yemeğinden sonra aradım gittik bir cay içip geldim ayrıca var olan bulasiklarini yıkadım ortalığı topladım cay bulasiklarini yıkayıp öyle geldim kadına neden eziyet edeyim zaten 9 ay zor birde doğum e küçücük bir bebekte var kimle uğraşacak bu kadın demiyorlar valla ben olsam senin yerinde kusura bakmayın evet sizde böyle birşey var ama ben geldiğinizde yapamam biz biraz toparlayalım kendimizi ondan sonra müsait bir zamanda sizi daha iyi ağırlayayım de geç o zamanda hiç birseyi kendin yapma ver şirkete yapsın yedirsin toplasın gitsinValla ben de ılk kez onlarda gordm, cıdden onların bırkacının dogumuna denk geldm, yaptılar, ben 15 dakıka durdum bılerek altınımı takıp dondum, ıyıkı de oyle yapmısım.Bır de eltılerımden bırı dedıkı ben 3 gunluk sezeryanlı halımle yapmıstım, dıkıslerım acıya acıya.Valla sasırdım artık, daha neler gorcem bakalım.
yapma arkadaşım yapma. Dünya onlar etrafında dönmüyor. dışarda yiyip gelsinler. Eşin versin cevabını sustursun oturtsun kenara. Bebekle mi onların tripletiyle mi ugrasacaksin. Şimdiden ver cevabını "bebegimden başkasıyla ugrasmam" . bunu demek zor olmamalı.ayı nasıl sinir oldum. Birde menü vermişler. Pehh. Canınızın kıymetini bilin.Kızlar ben trakyada buyudum, anne babam ogretmen, ben de avukatım.Esım de avukat, dogudan aılesı.Esım dunyanın en ıyı en anlayıslı ınsanı, melek gıbı desem yerıdır.Ama aılesının ısteklerıne uyum saglayamıyorum.Bı suru abısı yengesıyle ıstanbulda aynı semtte oturuyoruz.Cok.kalabalıklar.Agustosta dogumum var,Hepsı gelecek bebek gorneye ıllakı.Daha sımdıden ne yemekler yapıcam hazırlıycam onları ıstekte bulunuyorlar.Bu benım ılk gebelıgım.Zaten endıselıyım dogum yapınca nasıl olcam dıye.Ya sezeryan olursam bı haftaya yakın zorlanırsam dıye.Annem ancak 15gunluge kalabılır, kayınvalıdem cok yaslı, yanı yalnız olcam.Bı sıkıntım yok yalnız olmaktan ama eltılerıme ve aıleye benden hızmet beklememelerını, oyle 40 kısılık sofralar falan kuramayacagımı nasıl anlatcam.bebekle tek basıma yada annem olsa bıle nasıl yapıcam.Normal zamanda oyle avukatım falan demedım hep yaptm.Sımdı akıl verın ben dıyeyım bunlara?Yoksa yardkmcı bı kadınla mı anlasayım, yoksa yapmayıp bızde oyle bır adet yok mu dıyeyım?
Anlatin telefonda citlatin. Yardimci olurmusunuz bana diyin.Kızlar ben trakyada buyudum, anne babam ogretmen, ben de avukatım.Esım de avukat, dogudan aılesı.Esım dunyanın en ıyı en anlayıslı ınsanı, melek gıbı desem yerıdır.Ama aılesının ısteklerıne uyum saglayamıyorum.Bı suru abısı yengesıyle ıstanbulda aynı semtte oturuyoruz.Cok.kalabalıklar.Agustosta dogumum var,Hepsı gelecek bebek gorneye ıllakı.Daha sımdıden ne yemekler yapıcam hazırlıycam onları ıstekte bulunuyorlar.Bu benım ılk gebelıgım.Zaten endıselıyım dogum yapınca nasıl olcam dıye.Ya sezeryan olursam bı haftaya yakın zorlanırsam dıye.Annem ancak 15gunluge kalabılır, kayınvalıdem cok yaslı, yanı yalnız olcam.Bı sıkıntım yok yalnız olmaktan ama eltılerıme ve aıleye benden hızmet beklememelerını, oyle 40 kısılık sofralar falan kuramayacagımı nasıl anlatcam.bebekle tek basıma yada annem olsa bıle nasıl yapıcam.Normal zamanda oyle avukatım falan demedım hep yaptm.Sımdı akıl verın ben dıyeyım bunlara?Yoksa yardkmcı bı kadınla mı anlasayım, yoksa yapmayıp bızde oyle bır adet yok mu dıyeyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?