- 19 Mart 2017
- 53
- 59
- 38
- Konu Sahibi maviorkide34
Kızlar ben trakyada buyudum, anne babam ogretmen, ben de avukatım.Esım de avukat, dogudan aılesı.Esım dunyanın en ıyı en anlayıslı ınsanı, melek gıbı desem yerıdır.Ama aılesının ısteklerıne uyum saglayamıyorum.Bı suru abısı yengesıyle ıstanbulda aynı semtte oturuyoruz.Cok.kalabalıklar.Agustosta dogumum var,Hepsı gelecek bebek gorneye ıllakı.Daha sımdıden ne yemekler yapıcam hazırlıycam onları ıstekte bulunuyorlar.Bu benım ılk gebelıgım.Zaten endıselıyım dogum yapınca nasıl olcam dıye.Ya sezeryan olursam bı haftaya yakın zorlanırsam dıye.Annem ancak 15gunluge kalabılır, kayınvalıdem cok yaslı, yanı yalnız olcam.Bı sıkıntım yok yalnız olmaktan ama eltılerıme ve aıleye benden hızmet beklememelerını, oyle 40 kısılık sofralar falan kuramayacagımı nasıl anlatcam.bebekle tek basıma yada annem olsa bıle nasıl yapıcam.Normal zamanda oyle avukatım falan demedım hep yaptm.Sımdı akıl verın ben dıyeyım bunlara?Yoksa yardkmcı bı kadınla mı anlasayım, yoksa yapmayıp bızde oyle bır adet yok mu dıyeyım?