sizce eşimin tavırları normal mi?

girlinred

Ne mutlu Türküm diyene 🇹🇷
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2012
16.987
33.520
798
-eşimin facebook profilinde benimle ilgili hiçbir şey yok. medeni durumu falan da yazmıyor.
-eşim ve ben memleketimizden uzakta yaşıyoruz. kv-kp ilçede oturuyorlar, biz şehrin yerlisiyiz merkezde oturuyoruz. eşim geçen bayram beni kalmam için evimize bıraktı kendisi arkadaşının cafesine maç izlemeye gitmiş. ben bunu face profilinde etiketlendiği fotoğraftan gördüm.
-bu bayramda kızkardeşini, annesini ve yeğenlerini ilçeden şehre getirmiş. alışveriş yapmışlar, gezmişler, bir yerlerde oturmuşlar. ben bunu ertesi gün görümcemden duydum.
-geçen bayram görümcemin kızına aldığımız elbise küçük gelmişti. görümcem elbiseyi yaşadığı şehre giderken yanında götürdü, oradaki mağazada değiştirmemişler. o da eşime kargoyla göndermiş, eşim aldığımız dükkandan değiştirtip geri yollamış. ben bunu telde görümcemden öğrendim.
kısacası eşim benimle hiçbir şey paylaşmıyor gibi. sizce bunlar mühim şeyler mi, yoksa ben mi abartıyorum. ama başkalarından duyduğumda kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum. eşim beni adam yerine koymuyormuş gibi geliyor. şimdi triplerdeyim gönlüm çok kırgın yani genel tavırlarıyla ilgili. yukarıda anlattıklarım da son damla oldu. siz olsanız ne düşünürsünüz?

kızardım yani ne o öyle bekar adam gibi yanlız başına iş yapmalar hiç normal değil bence benim evlilik anlayışıma ters bunlar

profilinde özel bişey paylaşmayan çok çift tanıyorum, bana normal geldi. diğer olayları ise önemsiz gördüğü için anlatmamış olabilir.

son zamanlarda tartışma felan oldu mu?

dün akşam yaşadığımız şehre geldik. yolda atıştık biraz bunlardan dolayı. bunlar yaşanmadan önce aramızda genel bir soğukluk vardı sadece. zaten farkındaysan 2-3 aylık konular değil bunlar, zamana yayılmış hareketler.

soğukluk derken biraz örnekleyerek açıklar mısınız?

soğukluk derken biraz örnekleyerek açıklar mısınız?

yani böyle canım cicim modunda değiliz. arasıra anlaşmazlıklar yaşıyorduk. 1 buçuk yıldır evliyiz. sık sık maç izlemeye balık tutmaya falan gitmek istemesi, ormantik olması gibi durumlar beni kızdırıyordu.
bayrama giderken her şey yolundaydı.

anladım çünkü bende var, o ormantikten 1 adet.takmamaya çalışıyorum ama zor tabi bana.siz hamilesiniz o yüzden ilgisini daha çok ihtiyaç duyuyorsunuz.

Son düzenleme:
anladım çünkü bende var, o ormantikten 1 adet.takmamaya çalışıyorum ama zor tabi bana.siz hamilesiniz o yüzden ilgisini daha çok ihtiyaç duyuyorsunuz.

herkesinki ormantik zaten ondan şüphem yok da biz ailelerden ayrı bir memlekette yaşıyoruz, burda yalnız olduğumdan mı yeni evli olmaktan mı bilemiyorum ilgi bekliyorum. sizin eşiniz de böyle iletişimsiz mi, anlatmadığı şeyler oluyor mu...

ne yazık ki eve gelir yemeğini yer.(ellerine sağlık demek yok tabi)sonra tv başında,sohbet muhhabet yok.hep benden bekler ama bende onun gb davranmaya karar verdim.sen de pek takılma kendini sıkma derim.

ne yazık ki eve gelir yemeğini yer.(ellerine sağlık demek yok tabi)sonra tv başında,sohbet muhhabet yok.hep benden bekler ama bende onun gb davranmaya karar verdim.sen de pek takılma kendini sıkma derim.

takmamak lazım biliyorum da ben bunun için mi evlendim diye sorgulamadan edemiyorum.

Su an bence hamile oldugun icin biraz hassassin. Kardesinin esinin cocugunun kiyafetini kargoyla gondermis, seni birakinca mac izlemeye gitmis. Yani bunlari anlatsa ne anlatmasa ne?

hamilesin ve ilgi beklemen normal, ama şöyle de bir durum var baştan beri mi böyle nişanlılık ya a fört döneminizde de mi böyle paylaşımsızdı eşin yoksa sonradan mı böyle oldu?

benim babam da hiçbirşey anlatmaz ve annemle hep tartışırlar bu konuda
annemnde kendini arkadaşlarının yanında kötü hissediyo herşeyden bi haber olunca
seni anlıyorum o yüzden çok sinir bozucu
ama bu eşinin kişiliğiyle ilgili belki konuşmayı anlatmayı sevmiyodur ya da gereksiz buluyodur

daha önceden nasıldı peki böyle miydi yoksa son zamanlarda mı böyle

Zaman içine yayılmış şeyler olsa da eşiniz unutkan yapıda biri değilse, genel itibariyle eşinizin bu tavırları normal değil.
Normal evliliklerde eşler birbiriyle gittikleri yerleri, karşılaştıkları, buluştukları insanları paylaşırlar, 1,5 yıllık evli olduğunuz için daha yeni evli sayılırsınız, eşiniz henüz evlilik sorumluluğunun farkına varamamış.

Trip yapmak yerine sizi rahatsız eden şeyleri sakin sakin anlatın.

Genel olarak normal karşılanmış ama bence değil.
Saglıklı bir evlilikte bu kadar iletişimsizlik olamaz.
Hamilesin alınganlık da değil bu.

Seni daha önce ''eşim ben, sessizlik'' konundan hatırlıyorum.
Orada da pek bir iletişiminiz olmamasından yakınıyordun.

Ve sen eşine kızmakta haklısın.
Yani ben de eşimin yaptığı şeyleri başkasından duysam ben de kızardım.

Ayrıca facesi var ve görüldüğü üzere kullanıyor,
paylaşımlar yapıyor ama sana dair hiç bir şey yok, medeni durum da dahil.
Bence garip yani.

Siz hiç konuşmuyo gibisiniz ya da konuşurken ne konuşuyosunuz?
Gün içinde şu oldu bu oldu diye anlatmıyo mu?
Ailesini gezdirirken karıcım sen de gelsene demiyo mu:44:

Başkalarına sorumluluğu olmayan , sadece kendi hayatını yaşayan, kimseye hesap vermeden yaşayan , özgür tek tabanca bekar bir erkek için gayet normal bir davranış.. Ama evli sorumluluğu olan biri için ise normal değil maalesef

Face olayına takılma bence. Bazen insanlar sadece önemli gördükleri gruplara katılmak için açıyorlar bu hesapları yani detay vermemesi normal.

Genelde nasıl birisidir eşin? İçe kapanık biriyse şayet bir tuhaflık yok tabi ama son zamanlarda bu şekidle davranıyorsa sor bakalım derdi neymiş ?

Canım Allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin acaba hamilelik seni hassaslaştırdı da eşin nem kapma diye mi bazı şeyleri paylaşmıyor ?

bence normal degil
yani kari koca olarak ne konusuyorsunuz
biz mesela esim bugun su oldu bu oldu sunu yaptim vs vs yani o gun olanlar konusulur
hani önemli önemsiz farketmez
facebook onemli degil ona takilma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…