Sizce eşimin tepkisi normal mi?

Ben de arada kaldım sürekli bana söyleniyor babası var diyorum.Acaba ben mi yanlış düşünüyorum dedim ama genellikle herkes benim gibi değil düşünmüş.Peki bunu eşime nasıl izah etsem.

babası olmasa da fark etmez ki, 22 yaşında kadından bahsediyoruz, kimseden izin almasına gerek yok kedi beslerken :işsiz:

Sen kimsin diyemiyor musunuz?
Ay bunun kiz babasi oldugunu dusunemedim, baldizina bu kadar mudahale etmeye calisan, kizini bogar...

belli de olmuyor, amcam da bizi bir rahat bırakmazdı, her şeyimize karışır laf söylerdi. şu an kendi iki kızı var, prensesten hallice büyütüyor valla. bana sanki başkasının yetiştirdiği çocuğa laf etmesi daha kolaymış gibi geliyor.

gerçi konuda bir çocuk yok da.

Öncelikle herkese günaydınlar.Hepimiz için mutlu bir gün olsun.Sizden yardım isteyeceğim ufak bir mesele var yardımcı olursanız sevinirim.
22 yaşında bir kız kardeşim var ve dört beş yıldır yakın bir arkadaşı var (erkek) ama sevgili değiller arkadaş grupları da ortak yazlık bir yerde annemlerle altlı üstlü oturuyoruz ve kardeşim onu babamdan izin alarak bir günlüğüne buraya davet etti.Ama eşim o gelince söylenmeye başladı.
Zaten genelde her şeyine karışıyor. Maalesef sigara içiyor içmesin niye içiyor kedi besliyor vay niye besliyor ben sevmiyorum diyor arada kalmaktan sıkıldım ne diyebilirim evleri ayrı başında babası var .Siz olsanız ne yapar ne düşünürdünüz?

belli de olmuyor, amcam da bizi bir rahat bırakmazdı, her şeyimize karışır laf söylerdi. şu an kendi iki kızı var, prensesten hallice büyütüyor valla. bana sanki başkasının yetiştirdiği çocuğa laf etmesi daha kolaymış gibi geliyor.

gerçi konuda bir çocuk yok da.

Gerci o da var, ben 19 yasimda ilk dovmemi yaptirdigimda amcam demedigini birakmamisti, simdi kendi kizinin boynundan ayagina kadar her yeri dovme :olamaz:

Back
X