Sizce eşimin tepkisi normal mi?

bu yaşına kadar o mu başındaymış kardeşinizin. Ya aklıma kötü kötü şeyler geliyor ama kalbimi karartmayayım neyse

Yok öyle birisi değil.Ama biraz sabit fikirli maalesef farklı hayatlara tahammülü yok.Kendi kedilerden ürküyor ona saygı duyup eve getirmeyecekmiş.Kendisi saygı duysa aslında sorun olmayacak.

Yok öyle birisi değil.Ama biraz sabit fikirli maalesef farklı hayatlara tahammülü yok.Kendi kedilerden ürküyor ona saygı duyup eve getirmeyecekmiş.Kendisi saygı duysa aslında sorun olmayacak.
Bu adamı kedilerle dolu bi odaya kilitlemek fikri rahatlatıyor şu an beni :)

Bence kalp kırılma durumunu geçmiş bu durum. Sert bir dille yerini bilmesi gerektiğini ve onu ilgilendirmediğini söylemeniz lazım. Valla burda benim kocam yapmaz denilen kocalardan neler çıktı. O yönünü de düşünmek lazım

Öncelikle herkese günaydınlar.Hepimiz için mutlu bir gün olsun.Sizden yardım isteyeceğim ufak bir mesele var yardımcı olursanız sevinirim.
22 yaşında bir kız kardeşim var ve dört beş yıldır yakın bir arkadaşı var (erkek) ama sevgili değiller arkadaş grupları da ortak yazlık bir yerde annemlerle altlı üstlü oturuyoruz ve kardeşim onu babamdan izin alarak bir günlüğüne buraya davet etti.Ama eşim o gelince söylenmeye başladı.
Zaten genelde her şeyine karışıyor. Maalesef sigara içiyor içmesin niye içiyor kedi besliyor vay niye besliyor ben sevmiyorum diyor arada kalmaktan sıkıldım ne diyebilirim evleri ayrı başında babası var .Siz olsanız ne yapar ne düşünürdünüz?
Pardon da esinize ne kardesinizin hayatindan onu ilgilendrmez ki ne münasebet yani neden kardesinizle bu kadar ilgili

Kardesiniz sizin cocugunuz degil veya esiniz onun abisi degil yerini bilsin. Basina bisey gelir filan ne dmeek? Bu zamana kadar kendi mi buyutmus? Annen baban esinizden mi ogrencek anne baba olmayi? Bu ne hadsizik yahu

Anlaşılan sert bir dille uyarmak lazım dediğiniz gibi bir daha söylenirse sana ne diyeceğim.Rahatsız olmakta haklıymışım demek ki.Teşekkür ederim hepinize.

Eşinizin kardeşinizde gözü mü var? 22 yaşına gelmiş kişi çocuk değil sonuçta. Sigara, kedi, erkek arkadaş her şeye burnunu sokuyor. Kızın başında baba da var. Olmasa da onu ilgilendirmez. Baldız baldan tatlı demişler dikkat edin bence o gözlere.

Öncelikle herkese günaydınlar.Hepimiz için mutlu bir gün olsun.Sizden yardım isteyeceğim ufak bir mesele var yardımcı olursanız sevinirim.
22 yaşında bir kız kardeşim var ve dört beş yıldır yakın bir arkadaşı var (erkek) ama sevgili değiller arkadaş grupları da ortak yazlık bir yerde annemlerle altlı üstlü oturuyoruz ve kardeşim onu babamdan izin alarak bir günlüğüne buraya davet etti.Ama eşim o gelince söylenmeye başladı.
Zaten genelde her şeyine karışıyor. Maalesef sigara içiyor içmesin niye içiyor kedi besliyor vay niye besliyor ben sevmiyorum diyor arada kalmaktan sıkıldım ne diyebilirim evleri ayrı başında babası var .Siz olsanız ne yapar ne düşünürdünüz?

“Sana ne?” diyemiyor musunuz? Ayrı eve çıkmak vs istese, kız kardeşinize , değil eşiniz, babanız ve anneniz bile karışamaz. 22 yaşında yahu. İnsanların bu yaşta evlenip çoluk-çocuğa karıştıkları da oluyor. Kusura bakmayın ama eşiniz en gıcık olduğum insan tiplerinden biri.

Ben olsam “bir daha bana bu konuda en ufak bir şey söylersen, şu ana kadar tüm yaptıklarını babama söylerim. Madem yaşı bizden küçükler hakkında ahkam kesebiliyoruz, babam da senin hakkında ahkam kessin, ona karşı yaptığın bu saygısızlığın hesabını sorsun. Herkes de senin nasıl bir insan olduğunu, benim neler çektiğimi öğrensin. Çok istiyorsan gidip bunları kardeşime ve babama söyle de cevabını al, bana psikolojik şiddet uygulama” derdim.

Büyük bir sorun olmadigi sürece ne ben esimin kardesine karisirim ne de o benim kardesime karisir.
Karistirtmayiz bile

Bir de empati yapmasını sağlayın. “Bizim iki kızımız olsa. Biri evlenip bizimle altlı üstlü otursa, diğeri daha ufak olup bizimle yaşasa, damadın senden daha muhafazakar olsa, küçük kızın hakkında büyük kızına baskı yapsa, senin izin verdiğin şeyleri (çarşıya gitmek, yarım kollu bluz giymek, üniversiteye gitmek vs) eleştirip, devamlı büyük kızına bunları söylese ne yapardın? “Sana ne, senin ne haddine” demez miydin deyin.

Esinizzle kardesinizle ilgili ozelu paylasmayin. durumlardan haberdar olmak zorunda degil.
Karismasi sacma olmakla beraber bu durumdan rahatsiz olabilir.

Evet söyledim ama sert çıkmadan o genç yapar bize düşmez annesi babası var şeklinde söyledim.Çünkü eşim ona karşı bir şey demez.Maddi manevi benim ilgilenmemi ister

eşiniz anne babanıza neden saygı duymuyor?
bence asıl sorun bu.
daha sert ama dalga geçer gibi uyarın. hani gülerek söyleyin ama aslında laf sokuyor olun. nüfusuna al istersen müdahale etmeye hakkın olur diyebilirsiniz alaya alır bir tavırla.

Back
X