Sizce eşiniz/sevgiliniz size aşık mı yoksa sadece seviyor mu?

MaHlass

KK'da geçen 18 sene..
Pro Üye
Anneler Kulübü
1 Mart 2007
6.088
12.463
773
37
Kızlar sevdiğiniz insanın size aşık olması mı yoksa sizi seviyor olması mı hangisi daha önemli!!

kesinlikle asık ama ask ve sevgi birlikte yurur benim askım bana cok asık bende ona tabi:asigim:

ben çok dertliyim bu konu da sevdiğim insan hep karşısından beklemiş ilk hareketi bütün ilişkilerinde hep ilk adımı başkaları atmış. Şimdi ben de aynıyım diğerleri gibi hayatından geçen bir yolcu gibiyim.. o beni sadece seviyo aşık deil iyi mi kötü mü bilemiorum..kabullenmek mi yoksa..

Son düzenleyen: Moderatör:
bence seviyooo.. aşk geçici bence ama sevgi daha üstün.. oda beni seviyo bende onu...opuyorumnanaktan

bence benim aşkım da beni seviyor... Aşk değil önemli olan baki sevgiyi yakalamak.. Ben yakaladığımıza inanıyorum. Allah herkese de nasip etsinn.... opuyorumnanaktan

bana kalirsa;
sevgi asktan daha yuce bir duygudur.. sevgi tum hatalarinla egrinle dogrunla karsindakini sana sevdirir.. ask ise daha farkli.. intikamla beslenebilir.. bir anda nefrete donusebilir.. insani riske atabilir.. ask icin olmaz dedikleriniz olabilir..
askin daha alt mertebesi sevgi degil yani.. bi alti hoslanma icini hoplatma heycanlandirma olabilir.. uzun bir sure sonunda ise aliskanlik olabilir..

şuan her ikisinide yaşaığıma inanıyorum.. aşık adam seven adamdır..:)

gözümün içine bakıyor üzerime titriyor... herşeyim o benim.

ay bunu bende cok dusundum
eskı ılıskımde aşıktım aşkım bıttı sevemedım bıttı
sımdıkınde aşktan ote sevıyorum kaybetme korkum var
ama o bana nasıl bılmıyorum
ıkısının ıc ıce oldugunu soyluyor
sevgı olursa guzel bence
ustune bırde ask ara ara kendını hatırlatıyorsa yemede yanında yat öyle ılıskının:)

bence ask bir sure sonra ister istemez yerini saygi ve sevgiye birakir ben sahsen esimi sever ve sayarim ama asik degilim onunda bana asik oldugunu ama zamanla askin yerini daha koklu duygulara biraktigini saniyorum

bende bunu çok düşündüm biz çok uzun zamandır beraberiz artık sevgi diye düşünüyorum

tabi aşkta var içinde ikisiniz karışımı olması iyi bence çünkü sadece aşk gelip geçici diye düşünüyorum..

eşim benim dünyam.beni seviyor ve aşık.bunu attığı her adımdan anlıyorum.çevremdeki herkes de söyler :)) ben de öyle aşığım ve çok seviyorummm.ona olan aşkım hala capcanlı.sevgim inanılmaz.rabbim herkese böyle evlilikler ve beraberlikler nasip etsin.

[B]heh pıncır karsımda :ecrin_bebek:simcik sorup orencem bakem :sinifsinif:hangisi ne imis bana hangisini hisssediomusgamyoncuiremsu
sewiorum ama ilk gunki gibim asıgım dio sewgi daaa uzun zamana yayılır ask sewgiyi guclendirir dio benim pıncır
[/B]:asigim:Şeniz

herkes aşık olamıyor ben bunu anladım mesela benim erkek arkadasım...aşkı ortaokul zamanlarındaki mide bulantıları sanıor... çok sevdiğini hayatını benimle birleştirmek istediğini söylüyor ama ben nedenli seviyorum seni.. herkesten herseyden farklısın karakterin çok sağlam dürüstsün güzelsin zekisin bu yüzden seni seviyorum ve seninle evliliği düşünüyorum diyor.. aşk nedensizdir bana göre.. aşk olunca işin içinde mantık yoktur yani aşiğim çünkü dürüst diyemeyiz kimyamıza işlemiştir o aşk ve nedensiz yakar kavurur... tanımadiğimiz huyunu suyunu doğru düzgün bilmediğimiz insanlara aşık olabiliriz mesela ama sevemeyiz. sevgi zamanla oluşur verilen emekle anlamlanır.. benim sevgilim aşka inanmıyor.. aşk içinde acıyı barındırır sevgi ise huzuru sevgilim acının olduğu yerde ne işim var der hep.. mesela terkedip gitsem üzülür falan ama sonra geçer gider ama aşk adamı yakar o zifiri gecelerde... =)) aşk her adama nasip olmaz... benim sevgilim hiç bi kız için şiir yazmamıstır.. hiç bi kızı düşünüp uykusu kaçmamıstır.. beni de öyle aşık olup tavlamadi.. hoşuna gitmişim teklif etti ve bi şekilde başladık zamanla bütünleştık.. hıı sevmiyo mu beni çook sever... aklımdan hiç çıkmıyorsun sanırım aşk böyle bişey der.. =) daha önce hiç aşık oldun mu diye sorduğumda evet bi kere oldum bi kızı gördüm çok beğendım teklif ettim kabul etmedi arkadas olarak görüşsek birbirimizi tanısak deyince aşkım orda bitti ben öyle kımsenın peşinde koşamam benım aşk anlayişim budur arkadas !! sana da teklif ettim sen delikanlı kızmıssın kabul ettin bak sana olan aşkım her geçen gün büyüyor ama kabul etmeseydın unuturdum ben reddedilince unuturum hiç düşünmem bile diyor =))) Aşk bu deil ki =) damarlarıma kadar hissettim zamanında.. bana bu yüce duyguyu hisseden erkeklerde oldu =) sabahlara kadar uyumayıp beni izleyen adıma şiirler yazanlar da oldu.. ama hepsi yaktı yıktı geçti onları da beni de.. diyeceğim şu ki Aşk mı aman uzak kalsın..! ben sevgi istiyorum... sevgi de huzur vardır sevgi de mana vardır sevgi de dinginlik vardır sevgide yapıcılık vardır sevgide anlayış vardır... Ama aşk bencillikle doludur... adamı uykusundan aşından eder.. sevgi bizi çoğaltırken aşk yiyip bitirir... aman aşk uzak kalsın benden !!!!

Aşk = heyecandır bence. İlişkinin ilk zamanları için aşktan bahsedilebilir ama bir süre sonra bu aşk ya sevgiye dönüşür ya biter. O ilk zamanlardaki buluşmalarda yaşanan mide kramplarıdır aşk. Ve bence insan, (herşeye olduğu gibi) bir süre yaptığı herhangi bişey için eski heyecanı yaşamaz. İşte aşk bu yaşanmışlıklarla yerini ya daha sağlam duygulara bırakır yada tamamen duygular tükenir. Ben nişanlımı seviyorum ve oda beni seviyor. O ilk günlerdeki duygular heyecanlar yerini sevgiye, güvene, (dostluğa ki bu bence çok önemli) sağlam olan ne varsa ona bıraktı. Ve biz 20 gün sonra evleniyoruz Şeniz

Tebrik ederim bir ömür boyu mutluluklar a.s.

Hayırlı olsun cnm..Allah bi yastıkta hep bu dediklerinle kocatsın inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…