Sizce Eşler Doğuma Girmeli mi ?????

sekercii

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
72
0
286
İstanbul
Henüz çok erken biliyorum ama 2 aylık hamileyim ve eşimin doğuma girip girmeyeceğinin doğru olup olmadığını araştırıyorum sürekli.. En iyisi sizlere danışmak dedim... :) Ve tecrübeli annelerimiz varsa bizimle paylaşırlarsa çok mutlu olurumm...

Henüz çocuğum yok ama ben ileride doğuma eşimn de girmesini istiyorum,Hem bu mucizeye beraber tanıklık edelim hem de annelerin ne güçlükler çektiğini az da olsa anlasın diye (Benimki çok çocuk istiyor da ):86:

Eşlerin doğuma girmesi daha sonra cinsel ilişkiden uzaklaşmalarına neden olabiliyormuş..Doğum sırasında çektiğiniz acıya kendilerinin neden olduğunu düşünerek bu anlamda bunalıma girebiliyorlarmış

aa bence mutlaka girmeli doğuma eş yani tek başıma yapmadığım halde tek başıma doğuruyorum zaten daha birde girmesin mi doğuma yanlış bence girmeli
elimi tutup bana destek olmalı yoksa doğurmam

Henuz cocugum yok ama kesinlikle eslerinde doguma girmesi taraftariyim, bir cok arkadasimin esi doguma girmis ve goruyorum ki doguma katilan erkekler daha sonra cocugun bakimini ile ilgileniyor... cocuk konusunda daha da hassaslastiklarini gozlemledim, dogum ile ilgili bir sohbet olursa bayanlar arasinda esleride "sormayin neler cektik" diyorlar hatta :)))

Madem bu isi birlikte yaptiniz o zaman her aninda birlikte olun derim

biz doguma esimle beraber girdik.O an icin en buyuk destekciniz esiniz oluyor.Elinizden tutuyor,sizi yureklendiriyor.
gecenlerde okumustum bi arastirmanin sonucuna gore,bebeginin dogum anina taniklik eden babalarin cocuklari ile aralarindaki bagin daha kuvvetli oldugunu soyluyordu.
Sonucta dogum buyuk ve mucizevi bir olay ve babalarda bu ana taniklik etmeyi hak ediyorlar.

Gerçekten doğru düşüüyosun ama tabi eşinin fikri de çok önemli. ne de olsa zorla güzellikk olmaz :)

Nekadar güzel ya... umarım benim eşimde kendiliğinden girmek isteyip bu mucizenin şahidi olur :)

bence de eşler doğuma girmeli..

bebeğin ilk dünyaya merhaba dediği anı da kaçırmamalı. yaşadığımız acıya da mutluluağa da tanık olmalı.

Allah nasip eder de doğum yaparsam kesinlikle eşimin de girmesini isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…