- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
- 0
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
hiç birini seyretmiyorum. bir ara şööyle bakayım dedim. meraktan.. zor dayandım. hele esra. bu kadar,basit, avam hareketler olmazlar.konuşma tarzıda. ıyyyyy.
hoş bu tarz programları sevmiyorum. o da ayrı.
yaenibasladiginda bir kac kere bakmistim programin icerigini ögrenmek icin.Ama su an bana fikir olarak iyi programlar gibi gelmiyor.Insanlar cidden evlenmek icin degilde para pul icin kendilerini begendirmeye calisiyorlar.Yok adamin susu olsun yok adamin busu olsun.Kimsede cikipta beraber kazaniriz demiyo .Biz bedavaya gitmisiz valla.O yüzden canim ikiside fark etmez.Insanlarin bu kadar maddiyati öne sürdükleri bir yerde saglam evliliklerin temelinin atilacagina inanmiyorum.O programlara harcadigin zamana yazik.
ya aslında zuhaltopalı severdim buolaya el atanakadar ama bitti gözümde.:umursamaz:
buneya hepsi birbirine özenip cıvıyor.kaydirigubbakcemile
illa izliyceksem esra erolu izlemeyi tercih ederim. tabiki tvde evlilik programlarını onaylamıyorum.yapay buluyorum hepsini
illa izliyceksem esra erolu izlemeyi tercih ederim. tabiki tvde evlilik programlarını onaylamıyorum.yapay buluyorum hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?