Sizce estetie ihtiyacm var m?

ebru senin burnun nasil??sende ameliyat olmak istiyosun her halde?

bu arada adanada guney estetik hakkinda bilgisi olan var mi??oraya resmimi yolladim ve tam istedigim gibi cok bi degisiklik yapmadan sadece burun ucumu duzellti..sizce nasil ?? $kk.webp

$kk2.webp:lepi:

bu arada adanada guney estetik hakkinda bilgisi olan var mi??oraya resmimi yolladim ve tam istedigim gibi cok bi degisiklik yapmadan sadece burun ucumu duzellti..sizce nasil ??Eki Görüntüle 11281

Eki Görüntüle 11282 :lepi:
Sadece burun ucu düşünüyorsanız iple asma yöntemini ya da botox düşünün derim,ama ben ömür boyu taşıyacağım bir burun istiyorum diyorsanız tam anlamıyla rinoplasty yaptırın.Burun ucu düzeltilince burnun orta bölümü ile uyumu yakalaması gerekir.Burun ucu kalktıkça burun sırtını da ona uyumlu şekilde törpületmeniz gerekecek.En son yapılan tasarımı beğenmedim ben.Ameliyat olacaksanız o kadar zorluğa değmeli diye düşünüyorum.

bende ilki guzel ama ucundan sarkan yer diyeyim (anlayasiniz diye :D)
birazdaha icerimi olsa ne? yada uzu azciciiik kalksa? ve ustu aziciik duzeltilse.. bence super :)
ikincisi hic olmamis:)

ebru senin burnun nasil??sende ameliyat olmak istiyosun her halde?

bu arada adanada guney estetik hakkinda bilgisi olan var mi??oraya resmimi yolladim ve tam istedigim gibi cok bi degisiklik yapmadan sadece burun ucumu duzellti..sizce nasil ??Eki Görüntüle 11281

Eki Görüntüle 11282 :lepi:

evet cnm bende ameliyat olmak istiyorum ve iki ay sonraya ameliyat günü aldım reha yavuzere ama bakalm hayırlısı, iki ay uzun zaman beklemek insanı geriyor ve kafasını karıstırıyor... benm burnumu doktor beyin anlattıgı sekilde aktarayım istersen; uzun, kemerli, ucu sarkık, yani baya bi estetige ihtiyacı var :) aslında bütün olarak yüzüme bakınca kötü durmuo cok ammaa sadece burun olarak bakıncaa iste o zmn hic estetik durmuyor...

cnm bu arada ben de bu tasarımı begenmedim dogrusunu söylemek gerekirse, yani isin basındayken söylemek istedim, bu tasarımda hala estetige ihtiyacın var gibi bir sekilde burnun, bence burnun cok büyük olmadıgı icin güzel bir estetik ameliyat ile kimse estetik oldugunu anlamaz, sadece sende bir güzellik görürlerr, bence bu tasarım dogal durmaya dogal ama güzel degil cnm, benm fikrim tabii...

maniac canim zaten resimlerdeki ilk burun benim burnum :)bak naci celik senin dedigin gibi yapmis ...ya zaten kizlar benimde iyice kafam karisti size yolladigim resilerden sonra(yani begenmediginiz..:))naci celikte bana tasarlayip yollamis bu nasil sizce 4000 bin tl dedi..ama istanbula gitmem sorun calisiyorum cunku..

Eklentiler

• $kk3.webp
    $kk3.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 72
cnm yine iclerinde en iyisi bu son koydugun bence, ama bir de baris cakira yollasana acaba o nasıl yapacak tasarım...

guzel olmus kiz :D
sende sec gariiiiiiiiiiiiiiiiiii :D
simdi hangisi kafanda bak boyle cok o mu bumu dersen ani bi karar veri sonra uzulursun..... simdi kafani bosalt herkesin dedigini koy bi kenara...
al resimleri onune iclerinden en sevdigin en bu olur iste dedigini sec hangi doktor bak oyle karar ver :D
cok duusnme isin icinden cikamazsin :
hadi guzel haberlerini bekliyorus

buarada bende ist da doktor dusunmustum bendede ayni durum var gidip gelememe .. ben izmire bagli kaldim bu yuzden..

maniac canim zaten resimlerdeki ilk burun benim burnum :)bak naci celik senin dedigin gibi yapmis ...ya zaten kizlar benimde iyice kafam karisti size yolladigim resilerden sonra(yani begenmediginiz..:))naci celikte bana tasarlayip yollamis bu nasil sizce 4000 bin tl dedi..ama istanbula gitmem sorun calisiyorum cunku..

yok kiz senin burnunu demiyorum
bi sag bi sol var secin demissin ya 3. sayfadaki
onu diyorum
oda biraz o delikkismi asarida gozukuyor dye solemistim az iceri dogru girsin diye

Arkadaşlar bende önceden düşünüyordum estetik..fakat benim merak ettiğim; estetik ameliyat olmak günahmı ?? Hiç bu yönden araştırdınızmı

Arkadaşlar bende önceden düşünüyordum estetik..fakat benim merak ettiğim; estetik ameliyat olmak günahmı ?? Hiç bu yönden araştırdınızmı

esra bu cok kafa karistiran bi konu oldu bende biliyormusn.
bende olmak istiyorum ama cok korkuyorum.
gunahmi degilmi gidip geliyorum

birine bakarsan;l allahin yarattiindan memnun olmamak sukur etmemek yaradilani degisirme gunah
ama bitaraftan saglik problemi varsa normal gunah degil, yanliz piskolojik bozukluguda hernekadar bunun altinda yer alio bilmiorm...

bence yapmak istiyorsan yap cnm ne var bunda kendini daha mutlu hissedeceksen yap derim.Hele ucu kaldırmak en kolay ameliyat .

ne günaHI arkadaşlar ya en yobaz ülkelerden iranda bbile tüm kadınların burnu estetik anlayın gerisini...

ne günaHI arkadaşlar ya en yobaz ülkelerden iranda bbile tüm kadınların burnu estetik anlayın gerisini...

ıran'lı kadınlar estetik yaptırınca,günah ortadan kalkıyor yani..
Hanımlar, tövbe haşa Allah 2000'li yıllardasınız diye bize torpil mi geçecek?
Günah günahtır, haram haram..Zaman ve mekanlar değişebilir, ama dinden inançtan ödün verilmez diye düşünüyorum..

Ha şu var ki,hiç kimseyi estetik yaptırıyor diye suçlamıyorum..Arkadaşım da yaptırdı, ve şu an başka bir arkadaşım burnunu estetik yaptırmayı düşünüyor..Ben sadece ıran meselesine takıldım..Ayrıca arkadaş sadece öneri için açmış günah-sevap meselesine girmemiş..Öyle olsa topiğini bu başlıkla açardı...Arkadaşı üzecek ve kıracak yorumlardan uzak kalmalı diye düşünüyorum.

ben esranın sorduğu soruya cvp yazdım günahmı diye sormuş görmüyormusun :))

iran din açısından en yobaz ülkelerden tüm günah olan şeyler yasakk içki,askılı giyinmek vesaire.. ama çoğu kadınlarının burnu estetik izin verdiiklerine göre o şeriatçı ülkeye göre bile günah değilken siz günah demeniz ilğinç byeeee daha cvp yazmam

ben esranın sorduğu soruya cvp yazdım günahmı diye sormuş görmüyormusun :))

iran din açısından en yobaz ülkelerden tüm günah olan şeyler yasakk içki,askılı giyinmek vesaire.. ama çoğu kadınlarının burnu estetik izin verdiiklerine göre o şeriatçı ülkeye göre bile günah değilken siz günah demeniz ilğinç byeeee daha cvp yazmam

O şeriatçı ülkeye göre bile günah değilken??????
Ne biliyorsunuz günah olmadığını? Ben bu noktaya takıldım..:bbo:

eger aynısını yapabilecekse bunu yaptırt..dogal duruyor digerlerine göre..ama acısına katlanabilecekmisiN?1 ay falan cekiiceksin yani..bıde soradan problemler ckarsa nolcak??eger saglık acısından cok bir sorunun yoksa kendı burnunda fena değil..gayet iyi bence..

kesinlikle kesinlikle hayır diyorum. ya inan burnunda hiçbirşey yok ya. bende kemerli, kocaman bir burun sandım. ayrıca ddoktorunda sana önerdiği burun bence çok yapmacık. artık herkeste tek model burun olmaya başladı. elbett estetiğe ihtiyacı olan insanlar var ama sen kesinlikle bunlrdan biri değilsin bence. :)

ya bence öyle sarkık falan degil be gülüm.Allah herkesin yüzüne göre veriyor.yinede senin bilecegin birşey..kendini daha iyi hissedeceksen yaptır...sadece ucunu kaldırtmak istiyorsan çok da yapay durmaz zaten.kemerli burunların kemeri alındıgında kötü oluyor bence.
sen nasıl mutlu olacaksan onu yap canım.

Back
X