Sizce estetik olmalı mıyım? Resimli

Benim de fotoğraflarda önden hafif sağa dönük poz verince burnum iyi çıkar, düz çekindiğimde de fena değildir ama tam sağ ya da sol profilden asla fotoğraf vermem, uzundur burnum ve hafif bir asimetri de var sanırım :))
Bilmiyorum kendime kıyabilsem hani emin olsam... Dakika beklemezdim. Ama ben korkuyorum işte, acır, şişer filan, ameliyat olayı çok ürkütüyor beni. Bi arkadaşım burun estetiği oldu, hani kız "İyi ki yaptırdım" diyor ama gel gelelim aylarca sürünmüştü ameliyat sonrası. Morluk, hassasiyet, ağrı, şişlikler... Değer mi diyorum, bi de tam güzel sonuç alınır mı o da bi muamma. Bilemiyorum öyle :)
Ben 7. Sınıfta filandım sanırım halamın kızı burun ameliyatı oldu.estetik yani.benim okula gelmişlerdi beni ziyarete, ameliyattan birkaç gün sonra.çocuklar etrafına toplanmıştı kamyon mu çarptı sana diye:KK70:çok kötü oluyor gerçekten.

Hiç gerek yok Can'ım.Gayet uyuyor yüzüne.Riske atmaya gerek yok sonra pişman olup ağlıyorlar.

Bugün 5 6 tane burnunu yaptıranı gördüm.Ablak yüzlerinde öyle minik durmuş ki çok çok komik olmuş.Bence de gereksiZ.

Burun duvarının yarattığı sıkıntıları biliyorum. Bende ameliyatı düşünüyorum ve sizin gibi korkuyorum
Estetiklik hiç bişeyiniz yok ama gayet hoş bi burnunuz var. Günümüzde herkesin burnu aynı tornodan çıkmış gibi... Lütfen sıradanlaşmayın sadece sağlık içğn operasyon olun.

herkes ne kadar da estetik karşıtıymış meğer :işsiz:

arkadaşım ameliyatını ol, emin ol ben nefes mi alıyomuşum eskiden diyeceksin. öyle korkulacak bi ameliyat değil korkma. ee ameliyat olmuşken hafif bi düzelttirme de yap, işin ehli birisine. tavsiyem plastik cerrah olsun. doktorun yaptığı işlere bak, nete bak araştırma yap biraz.

ama herşeyden önce sağlıklı nefes almak için ol ameliyatını.

estetiğe gerek yok diş macunuyla aliminyüm folyonun bir parçasini al sür ve burnuna şekile gir :) internetten görmüşüm düz<mdüz yapıyomuş.. denemedim ya yapan varmi bilmiyorum.

Back
X