Sizce estetik olmalı mıyım? Resimli

Ben olsam yaptirirdim.
Kardesim burun estetigi olacagi zaman siddetle karsi cikmistim, ama sonucu gorunce neden bugune kadar yaptirmamis dedim. Kızın sadece dış gorunusu degil durusu degisti, 5 yas genclesti. özgüven patlamasi yasadi. Bence burun bir kadin için cok onemli.

Ben olsam yaptirirdim.
Kardesim burun estetigi olacagi zaman siddetle karsi cikmistim, ama sonucu gorunce neden bugune kadar yaptirmamis dedim. Kızın sadece dış gorunusu degil durusu degisti, 5 yas genclesti. özgüven patlamasi yasadi. Bence burun bir kadin için cok onemli.
Evet bende çok dikkat ediyorum burun kemeri yandan İnsanı sinirli ve yaşlı gösteriyor.

Burnum pek güzel değil hatta doktorum estetik teklif etmişti ama ben seviyorum :KK53: Yandan, önden fotoğraf çektirmeyeyim diye düşünmem mesela.

Siz burnunuzu sevmiyorsunuz o yüzden estetik düşünebilirsiniz. Bence kötü durmuyor çok güzelsiniz. Ama önemli olan sizin kendinizi nasıl gördüğünüz.

Estetik olan yakınlarımın çok güzel düzgün burunları oldu. Burnumu sevmesen düşünmeden yaptırırdım bence korkacak bir şey yok :KK54:

Sen kendini o halinle beğeniyorsan yaptırma canım.ama ben yandan hiç beğenmiyorum kendimi.daha doğrusu burnu mu.aslında yüz olarak yani bütün olarak güzelim.hatta resmin tamamını koysam Emin'im herkes daha çok kızacaktı bana.ama işte önemli olan insanın kendisini beğenmesi.yani şöyle rahat rahat yan durabilmek isterdim resimlerde.

Ben de mi yaptırsam ki ya son zamanlarda bi düşünür oldum.
Herkes çat çut kırdırıp yaptırıyor mis gibi, her yer fındık burun oldu.
Seviyorum burnumu yav idare diyorum da bazen bi takasım geliyor, bakıyorum aynada, yok. Kötü günümdeysem hele bi canımı sıkıyor ki :)
Sizi ruhen rahatsız hissettiriyor, modunuzu düşürüyorsa yaptırın. Bakınca bana kötü bir burun gibi gelmedi sizinki ama algılarımız hepten değiştiğinden midir bilmiyorum, insan fındık burun arıyor illa.

Begenmiyorsan bana ver burnunu :KK48:
Ben olsam bu burun bende olsa düşünmezdim sanırım estetik ama eger zaten ameliyat olacaksan egrilik için bi iki dokunuşta daha da güzel olur gibi :KK49:

Ben de mi yaptırsam ki ya son zamanlarda bi düşünür oldum.
Herkes çat çut kırdırıp yaptırıyor mis gibi, her yer fındık burun oldu.
Seviyorum burnumu yav idare diyorum da bazen bi takasım geliyor, bakıyorum aynada, yok. Kötü günümdeysem hele bi canımı sıkıyor ki :)
Sizi ruhen rahatsız hissettiriyor, modunuzu düşürüyorsa yaptırın. Bakınca bana kötü bir burun gibi gelmedi sizinki ama algılarımız hepten değiştiğinden midir bilmiyorum, insan fındık burun arıyor illa.
:KK70:Bende bazen bi kötü günümde oluyorum kendim kırıp yapasım geliyor resmen.hakkaten herkes kalkık minik burunlu şimdi.boyutundan şikayetim yok aslında da yandan kötü işte:mad:

Şu kıza gaz vermeyin estetik yaptiranlari da görüyoruz hepsi birbirine benziyor ve hemen belli oluyor estetik olduğu. Yaradan en güzel şekilde yaratmış. Sanatı mi begenmiyorsunuz Sanatçiyı mi?

Şu kıza gaz vermeyin estetik yaptiranlari da görüyoruz hepsi birbirine benziyor ve hemen belli oluyor estetik olduğu. Yaradan en güzel şekilde yaratmış. Sanatı mi begenmiyorsunuz Sanatçiyı mi?
Haşa canım olur mu öyle şey.çok şükür halimize ama işte insanız işte daha iyisini istiyoruz.

Al senin olsun canım:KK70:azıcık şöyle yandanda güzel olsaymış :KK69:
Bazen yapanlarda pişman oluyor,
Ben düsünüyorum ama benim burunun ihtiyacı var,
Senin aslında ihtiyacın yok,
Benim kötü olursa zaten bu burnumda pek iç acıcı degil dokunmaz heralde,
Ama ameliyattan sonra sen begenmessen üzülürsün :)

Haşa canım olur mu öyle şey.çok şükür halimize ama işte insanız işte daha iyisini istiyoruz.

Daha iyisini isteme Allah senin için uygun gördüğü burnu yaratmış ve gayet güzel . Bununla yetin. Bir de midyata pirince giderken elindeki bulgurdan olanlar var. Onların hali çok gülünç geliyor bana

:KK70:Bende bazen bi kötü günümde oluyorum kendim kırıp yapasım geliyor resmen.hakkaten herkes kalkık minik burunlu şimdi.boyutundan şikayetim yok aslında da yandan kötü işte:mad:

Benim de fotoğraflarda önden hafif sağa dönük poz verince burnum iyi çıkar, düz çekindiğimde de fena değildir ama tam sağ ya da sol profilden asla fotoğraf vermem, uzundur burnum ve hafif bir asimetri de var sanırım :))
Bilmiyorum kendime kıyabilsem hani emin olsam... Dakika beklemezdim. Ama ben korkuyorum işte, acır, şişer filan, ameliyat olayı çok ürkütüyor beni. Bi arkadaşım burun estetiği oldu, hani kız "İyi ki yaptırdım" diyor ama gel gelelim aylarca sürünmüştü ameliyat sonrası. Morluk, hassasiyet, ağrı, şişlikler... Değer mi diyorum, bi de tam güzel sonuç alınır mı o da bi muamma. Bilemiyorum öyle :)

Estetik yaptıracak kadar kötü bir burnunuz yok bence net olarak göremesemde yüzünüze yakışmış gibi ama burnunuza dolgu yaptırabilirsiniz burnunuzun kemikli olan kısmı daha yumuşak gözükür Gülse Birselin burnunu bilirsiniz sizinkinden çok daha kötü ve kemerliydi onun burnunda da dolgu var bildiğim kadarı ile

Yok beee rahat nefes alıyoesan hıc bulasma rısk cok bu tarz amelıyatlarda hemde ıyılesme surecı cok zor olyyor yuzun mosmor ve şiş oluyr

Daha iyisini isteme Allah senin için uygun gördüğü burnu yaratmış ve gayet güzel . Bununla yetin. Bir de midyata pirince giderken elindeki bulgurdan olanlar var. Onların hali çok gülünç geliyor bana
Haklısın canım.daha kötü de olabilir.o zaman gerçekten çok pişman olurum.

Back
X