brncede kesinlikle olmali bi ev bi araba sonrada ye ic cocuklarinibrahat buyutPesinat istemeyen evler var yani yuzde 1 yada yuzde 5 pesinat.
Esiniz o pesinat icin kredi ceker sizde ev icin kredi ceker arabanizi satmazsaniz bence istanbulda araban olmadan yasamak zor.
Ev fiyatlari inanilmaz yuksek fakat insan yinede ev sahibi olmali bence.
Bizde ev almayi dusunuyoruz her gecen gun fiyatlar inanilmaz yukseliyor. Bence evler istenilen fiyatlara degmez ama ilerde degerlenir dusuncesiyle almak istiyoruz.brncede kesinlikle olmali bi ev bi araba sonrada ye ic cocuklarinibrahat buyut
Valla bizde öyle.Bide arkadaslar bizim borca girmemiz lazim yoksa hic biriktiremiyoruz sizdede oylemi
Canım krediler oyle ani degisiyor ki biz krediye 0.93ten basvurduk 2gun içinde 0.96 dan aldik ve 1hafta bekleseydik kredi oranı 1in üstüne cikacakti. O yüzden tenmuzda cekilecek kredi icin suan kredi oranı düşünmek mantiksiz. Bence.arabayi satmak yerine 1yıl daha bekleyin ve evin pesinatini biriktirin derim ben eger baska borcunuz yoksa ve çok müsrif degilseniz birikirdeOncelikle iyi aksamlar. İki bucuk yillik evliyiz. Esimde bende muhendisiz ortalama 7500 gelirimiz var. Gecen yil araba aldik borcu bu kasimda bitiyor 3300 lira kredi oduyoruz. Ben istanbula tasininca ve kiralar pahali olunca ev almak istedim esim bi gidelim bakariz dedi. Elimizde hic pesinat yok ama temmuz gibi arabayi satip hem kredinin kalanini kapatip geriye kalaniyla pesinat yapabiliriz diyorum ama esim acele ettigimi ev fiyatlarini ve kredi faizlerinin yuksek oldugunu soyluyor. Sizce bu ortamda ev almak mantiksiz mi?(arabaya 5bin kadar faiz odemis olduk satmakda istemiyo sanirim benimde gonlumu kirmamak icin.)
250-300 civarı orasıBeylikduzu
İstanbul bi metropol. Herşey para. Ama ev değerlenirde. 300e alıp gün gelir 400e satarsınEvet canim oyle maalesef baska illerde iki tane alirsin o paraya ama istanbul yine beylikduzu insafli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?