• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce evlenmeden önceki tanıma evresi kaç yıl olmalı ???

Bunun belirli bir süresi olmaz tabiki.
Ama ben uzun süreli ilişki evlilikten soğutabilir düşüncesine katılmıyorum.
Gereken şartlar uygunsa eğer,kişiler birbirinden eminse,bu sorumluluğu alabileceğine,kendine güveniyorsa bu beraberlik evlilikle sonuçlanır.

biz tüm aşamalardan geçtik tanışma söz nişan askerlik.düğün tarihimizi aldık çok şükür rabbime 5 yılın sonunda EVLENİYORUZ.4 EKİM 2009PAZAR BİZİM GÜNÜMÜZ.HASRET SONA ERİYOR

evlenmeden önce ne kadar süredir tanıyorsan tanı ama asıl evlendikten sonra tanıyıp
yüzünü görürsün

Bi insanı 10 yılda tanısan nasıl biri olduğuna karar veremezsin,bilemezsin düşüncesine katılmıyorum.İnsanlar kendilerini ne kadar saklamayada çalışsalar elbet bi yerde açık verirler.Eğer ona körü körüne bağlanmadıysan sende bu açıkları görürsün.
Önemli olan kendini evliliğe,sorumluluk almaya hazır hissetmek..
Herşeyin hayırlısı..

ılıskılerın ne kadar uzun olup olmadıgı suresı kesınlıkle karsındakı ınsanı tanımak ıcın yeterlı degıl bana gore.. su an 1 ay sonra 1 yıl olacak bız evlenelı.. ve yaklasık 3. 3.5 yıl sevgılık donemınden sonra bırbırımızı cok ıyı tanıdıgımızı dusunerek evlenmeye karar verdık.. :asigim: ama evlendıkten sonra gorduk kı bırbırımızde aslında cok daha farklı yonlerımız huylarımız ve mızaclarımız vardı.. yanı soylemem o kı asla karsındakını tam olarak tanıyamazsın.. :delphin: takıı ne zaman aynı evın ıcınde yasamaya hayatı paylasmaya baslandı ıste ozaman cok ıyı anlıyorsun.. :kahve: ne demısler sarmısagı gelın etmısler 40 gun kokusu cıkmaamıs.. :roflol: :roflol: tabıı bu ısın espırısı sen kendını ne zaman hazır hıssersen senın ıcın en dogru zaman odur canım.. :teselli: kendıne dert etme.. zaman mekan hıc onemlı deıl.. opuyorumnanaktan

belli bir süre vermek saçma gelsede enaz bir yıl tanımak gerek bence cnm.
ama evli olup beş sene yedi sene tanımış inlardan duyuyorum evlenmeden ne kadar tanırsan tanı tam anlamıyla tanımak mümkün değil diyorlar. tanımak için bir ay aynı evde kalmak yeter dıyorlar evlendıkten onra tanıyosun dıyorlar

kaç sene geçerse geçsin karşındaki kişiyi tanıyamazsın,ister nişanlı ol istersen flört et.evlilik farklıdır,nişan ve flört döneminde karşındaki kişiye en iyi ve en güzel halinle gözükürsün ama evlenince her halini görürsün

bana kalirsa iliskinin icerigi ile ilgili bu
bazi ciftler avrdir uzaktan uzaga ayda bir gorusmekle 5 yil surdururler sonudna da 5 yillik iliskim var benle neden evlenmiyo derler.. bu cok enteresan degil
bazi ciftler vardir haftada 1 birbirlerini gorurler en seker en tatli en sevimli hallerini gosterirler 1 yil icinde evlenirler sonra evlenince neden degisti bu adam derler
bazilari da vardir her gun gorusurler saglikta hastalikla iyi de kotu de onun her halini gorup neyle karsi karsiya oldugunu bilip asik oldugu adami tamamen taniyip kisa veya uzun sure hic farketmez bir gun evlenirler.
bana kalirsa en sagliklisi sonuncusudur.
tanimadan evlenmeyin,
ve ne kadar tanirsaiz taniyin ayni evin icne girmeden lafini soyle cevireyim
yolculuk yapmadan ya da birlikte okul okumadan o da olmadi bir kursa gitmeden o adamin hasta stresli arkadaslari varken yokken aile sorunu varken yokken ve o an sizin yaninizda olmasini dert etmeyip rol yapmadgine kendisini oldugu gibi tanittigina inaniyorsaniz evlenince sasirmazsiniz.
ve tavsiyem cok iyi tanimaniz yonunde her zaman.
bunun icin de zaman muhim degil.

istersen 40 yıl sevgili nişanlı kal bi erkegi asla tam anlamıyla tanıyamassın..erkek degilmi köküne kibrit suyu:)

Flört dönemimizde bir elmanın iki yarısı gibiyiz biz derdik..İkimizi çok tamamlardık..
Evlendik 6 yıl oldu bazen o kadar çok zıt kutup oluyoruzki birbirimize..
Benim çok iyi tanıdığım sevgilim,bazen bana çok zıt gelebiliyor..
Yani zamanla sen değiştiğin gibi partnerinde değişebiliyor..
Zamanın geçmesi ile yada şu an çok iyi tanıyorum demekle karşındaki insanı tam anlamıyla maalesef tanımış olmuyorsun..
İleride buda mı vardı yaaa diyorsun ve hayrete düşebiliyorsun.

su cok dogru biz buyurken esimizde buyuyor degisiyor insan her sene ayni kisi olmuyor ki..
teercihlerimiz zevklerimizde degisebilir.hayata bakisimizda..
sevgiliiyken hayati paylasmak onemli cunku evlenince hayatin gerceklerini sorumluluklarini yasayip goruyorsun..

bence çokfazla olmamalı.. gereksiz gereksiz şeyler çıkıyor yaa en güzeli 6 ay olmadı 1 sene olmadı 1.5 sene :1closedeyes: tabi çiftlerede bağlı uyuma göre..

hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için :) fikirlerinizle birlikte kendimce bi kanıya vardım.zaten ünw den ark tık.askerlik te bizim için bi sınav olmuş olacak.nasıl atlatırsak sonumuz öyle olucak.saygı sevgi vardı yine bu şekilde devam edebilirsek evlilik adımı atıcaz.önümüzde daha aylar var :1rolleyes:

15 yaşında tanıdım onu...İlk görüşte aşktı bizimkisi...Dönüp el sallayabilecek kadar etkilemişti beni...Şu an 20 yaşındayım ve hala birlikteyiz :lepi:Yani ilişkim uzun sürdü ayrılayım demez ki insan sürer gider ve devam ediyorsa ediyordur.Ben ilişkinin zamanını değil de geçirilen kalitesini önemli buluyorum.Ben 5 yıldır sevgilimle çok mutlu da oldum yeri geldi tabiki tartıştık... ama onu öyle çok seviyorum ki....Ve onun da banaq karşı sevgisinden o kadar çok eminim ki...Üniversitede okuyorum ve mecburen mezun olmayı beklemeliyim şimsi ne kadar çok istersem isteyim evlenemem çünkü bir işim yok...ayaklarım üstünde durmalıyım ki ilerde sıkıntı çekmeyelim...Şimdilik bir sıkıntım yok...Geziyoruz,eğleniyoruz mutluyuz...Bence çok da acele etmemek gerek aslında...Aşk biraz böle sevgili sevgili de yaşanmalıııı:asigim:

Biz 2 yılımızı doldurmak uzereyiz. Aynı sırkette calısıyor olmazmızdan daha ıyı tanıdıgımı dusunuyorum onu. Cunku her gun beraberdık. Sımdı askerde gelınce 2.5 senedir birlikte olmus olacagiz. Askerden gelip toparladıktan sonra kendını en azından soz kesmemiz gerektigini dusunuyorum.Aileyide tanimak cok onemli.Ailesinden tanigim bir kac kisi var ama daha da yakindan tanidiktan sonra , eger hayirliysa bizim evlenmemiz ancak 3.5 senelik iliski sonunda olur heralde:) Belkide daha fazla :)

Biz 2 yılımızı doldurmak uzereyiz. Aynı sırkette calısıyor olmazmızdan daha ıyı tanıdıgımı dusunuyorum onu. Cunku her gun beraberdık. Sımdı askerde gelınce 2.5 senedir birlikte olmus olacagiz. Askerden gelip toparladıktan sonra kendını en azından soz kesmemiz gerektigini dusunuyorum.Aileyide tanimak cok onemli.Ailesinden tanigim bir kac kisi var ama daha da yakindan tanidiktan sonra , eger hayirliysa bizim evlenmemiz ancak 3.5 senelik iliski sonunda olur heralde:) Belkide daha fazla :)

bnmle aynı durumdasın yani yerimseniben zaman herşeyi gösterecek.. askerden gelince farklı bi insanla karşılaşmamak için geldikten sonra birşeylere karar vermek en iyisi..:smiley-cool:

Back
X