sizce faydası olur mu..

karmakarisik56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
1.650
1.570
163
Dert degil kusura bakmayin ama Ya 2 gündür inanılmaz grip olmuş durumdayım . Kafam ağır geliyor sanki vücuduma.. beynim zonkluyor sanki. Burnum maşallah hiç durmuyor..
Yarın biraz daha iyi olmak istiyorum çünkü bugün de izinliydim ama yataktan çıkamadım
. Sizce şimdi acil e gidip bi iğne yaptırsak faydası olur mu ?????
Yorumlarınıza göre gideceğim teşekkür ederim. .

Igne sadece bu gece rahat uyumani saglar...agrin varsa agrini alir.yarin eger ozel bir gun,yada yapman gereken islerinin oldugu bir gunse,igneyi yarin ol,faydasi ancak.o zaman olur.

Igne sadece bu gece rahat uyumani saglar...agrin varsa agrini alir.yarin eger ozel bir gun,yada yapman gereken islerinin oldugu bir gunse,igneyi yarin ol,faydasi ancak.o zaman olur.
Teşekkür ederim
Neden ? Kir maz bi hastalığı hiç ?
Antibiyotik iğneler filan oluyor ya hani onun gibi bişey mi ????

Ben korkuyorum antibiyotik iğnelerden ya. O iğne yüzünden hayatını kaybedenler var. Dinlenin güzelce bişeyiniz kalmaz.. Ben ayakta geçiririm hep grip olunca ne ilaç alırım ne iğne yaptırırım. Tylolhot içerim sadece. Bi kaç güne geçer. Vücudum dirençli bu konuda :)

Genelde sanatcilar ignelerle sahneye ciktim derler ya ben de hastayken doktora gidip sordum yokmus oyle bi igne :KK45: agri kesici vururlar gitmene degmez evde kendini terlet
Bu halde güldüm ya :)
Eşime söyledim hastaneye götür beni sanatçılar da iğne lerle ayakta kalır mis dedim doğru bizim evin sanatçısı sensin dedi bana :)
Antibiyotik iğneler var ya ondan düşünmüştüm canım..

Teşekkür ederim
Neden ? Kir maz bi hastalığı hiç ?
Antibiyotik iğneler filan oluyor ya hani onun gibi bişey mi ????
Bende gripken basimin agrisi gecsin diye vurunmustum,agrim gecti geceyi rahat gecirdim ama ertesi gun yine ayni sekilde uyandim..gecici cozum oluyor bence.dinlenmek lazim bol bol,ben bu sekilde atlatiyorum.sen bilirsin yinede

Genelde sanatcilar ignelerle sahneye ciktim derler ya ben de hastayken doktora gidip sordum yokmus oyle bi igne :KK45: agri kesici vururlar gitmene degmez evde kendini terlet
Terleme işi olmuyor ya çok deniyorum ama beceremedim
Bi de ateşi genelde düşürmeye çalışır doktorlar acaba halk arasında bu terleme işi yanlış mı bi inanış doye düşündüm

dün bende çok fenaydım.başağrısı,halsizlik vardı.gripini attım ağzıma üstümü sıkıca örttüm gece gripinin etkisiyle baya terlemişim.sabah zıpkın gibi kalktım.iyi geldi yani

Ben korkuyorum antibiyotik iğnelerden ya. O iğne yüzünden hayatını kaybedenler var. Dinlenin güzelce bişeyiniz kalmaz.. Ben ayakta geçiririm hep grip olunca ne ilaç alırım ne iğne yaptırırım. Tylolhot içerim sadece. Bi kaç güne geçer. Vücudum dirençli bu konuda :)
Yaaa ciddi misin sen....
Hayatını kaybeden filan korktum ya...

Gitmëmëye karar verdim kızlar.
Gripin aldım bi tane yarın da Tylolhot denen şeyi içeceğim..
Teşekkür ediyorum hepinize..

Back
X