- 24 Temmuz 2016
- 4.231
- 4.199
- 83
hanmlar merhaba geçenlerd instagramdan inceltici korse aldım neyse ölçüleri falan verdim ;L beden olur dediler kalıplarıda küçük zaten dediler, elime ulastı kargom denedim sanki çok fazla sıkmıyor beni en sıkı kopcasına takıyorum ama genede o istediğim sıklığı vermiyor ,bende kendilerine yazdım büyük oldu M beden olsa daha iyi olcaktı dedim sonra değişim adresini verdiler ben kargoya yolladım, kargo parasınıda değişime gönderirken benim ödemem gerekmiş ,ürün geldiğinde kargo ödemesi yapılmıcak dendi.eyvallah buraya kadar herşey normal sonra günler sonra kapı çaldı ,kargom geldi ve ücrette aldılar kargo ücreti verilmicek dendiği halde neyse içeri geçtim paketi açtım ki şook oldum geri yollamıslar benim yolladığım korseyi ,çok sinir oldum sonra bir baktım zarf koymuslar bide korse katladıgıı için balenleri zarar görmüş satısa uygun değilmiş, değişim yapamıyoruz diye buyuzden .. Halbuki balenlerin zarar görmesi için üstten katlayıp koymam lazım oylede yapmadım acaba kargo esnasındamı o hale geldi anlamadım ,artık değişimde yapmıyorlar elimde kaldı ürün napmalıyım sizce ?basına böyle bişey gelen var mı? Nerelere şikayet etmeliyim ?