Sizce flört/aldatmak olarak gecer mi?

Sizce flört mü?

• Evet

OY: 51 50,5%
  • Hayir

OY: 34 33,7%
  • Ne evet ne hayir ama cok gereksiz bir cümle olmus

OY: 16 15,8%

• Ankete Katılan
    101

Asena95

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2021
55
75
8
Iyi günler,

söyle bi durum düsünün: Esinizle bir tanidiginizin yavru köpegini bazen gezdiriyorsunuz. Bir gün gezdirirken bir dükkana girip biseyler almak istiyorsunuz. Köpekler icerde yasak oldugu icin esiniz ve bir arkadasiniz disarda bekliyor.

Siz icerde biseyler seciyorsunz, esiniz de gelip bir kac parca seciyor ve hemen disari cikiyor. Siz prünleri öderken, esinizden su cümleyi duyuyorsunuz „al senin olsun“ ve disari baktiginizda esinizin bu cümleyi baska bir kadina söyledigini görüyorsunuz. Kadin da o an köpegi kucagina almis dudagini yalattiriyor ve onu seviyor.

Ödedikten sonra disari cikiyorsunuz ve esiniz size gülümseyip, elinizden tutup yolda yürümeye devam ediyor.

Sizce bu cümle (ve o ortamda/durumda) flört olarak gecer mi?

Iyi günler,

söyle bi durum düsünün: Esinizle bir tanidiginizin yavru köpegini bazen gezdiriyorsunuz. Bir gün gezdirirken bir dükkana girip biseyler almak istiyorsunuz. Köpekler icerde yasak oldugu icin esiniz ve bir arkadasiniz disarda bekliyor.

Siz icerde biseyler seciyorsunz, esiniz de gelip bir kac parca seciyor ve hemen disari cikiyor. Siz prünleri öderken, esinizden su cümleyi duyuyorsunuz „al senin olsun“ ve disari baktiginizda esinizin bu cümleyi baska bir kadina söyledigini görüyorsunuz. Kadin da o an köpegi kucagina almis dudagini yalattiriyor ve onu seviyor.

Ödedikten sonra disari cikiyorsunuz ve esiniz size gülümseyip, elinizden tutup yolda yürümeye devam ediyor.

Sizce bu cümle (ve o ortamda/durumda) flört olarak gecer mi?
Ben oyumu evet den yana kullandım ama esiniz sanki flörtlesmemis gibi . Çok kiskancsaniz tabi bu yeterli

Köpeği mi verdi yani esiniz
Böyle, olayların, empati yapmaya zemin hazırlanarak siz dilinde yazılmasına anlama veremiyorum. Düm düz yaz, lafı dolandırmanın ne gereği var. Ortada köpek de yok ,flört de yok. Düm düz iki insan konuşması var. Köpeğin başkasının köpeği olması da bu durumu değiştirmiyor. Ben görümceyim, köpek başkasının köpeği diyesim geldi🤣

Konunun eksiklikleri var bir de bu sizin nezdinizde flörtse durum kötü demek ki size karşı cinse böyle davransa adam benle flört ediyor diyecek

umarım böyle saçma flört anlayışı olan biriyle evli de değilsinizdir
Hayır bir de saçma olan şu ne mağazası mesela orası
Madem dert ettiniz ya bu tanımadığınız kadına hediye etme meselesini sorsaydınız

ama flört olduğunu düşündüğünüzü belli etmeyin yani saçma çünkü

Back
X